Imi cade f. rau parul!!!!
Raspunsuri - Pagina 4
andreea81 spune:
Cortez, cum stai cu parul? Tratamentul de la Vichi a dat vreun rezultat? Io una sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac, asa de rau imi cade!
mess0804 spune:
De abia acum am vazut subiectul.
La mine si-a revenit parul frumos dupa cateva luni de luat pastile cu urzica de la plafar. De abia acum dupa cateva luni am niste perisor mititel care se vede in sus pe carare
... asa ca nu astepta un tratament care sa faca chiar imediat. Rezultatele o sa se vada pe termen lung.
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
nushulica spune:
nu am timp sa citesc acum tot din urma dar vreau sa va zic ca si eu m-am confruntat cu problema asta de prin august a inceput sa-mi cada parul da groaznic de tare....imi cadeau smocuri intregi de par cel putin la baie...prin casa peste tot era numai par de al meu
acum 2saptamani m-am hotarat sa incep tratament cu revalid pastile si l-am facut...am luat 10 zile cate 3pastile pe zi aseara le-am terminat de luat si deja de prin ziua a7a de tratament am sesizat ca nu-mi mai cade parul
adik mai cade cate un fir asa dar nu se compara cu ce era inainte
eu recomand acest tratament l-am mai facut o data acum cativa ani si atunci a avut rezultate si mai bune in sensul ca mi-a crescut si par nou
prin frunte si pe la perciuni vedeam cum dau fire noi de par
Guguluff spune:
Am observat ca marea majoritate a tratamentelor se fac pe o perioada de 3 luni. Si Vichy Dercos fiole si Revalid capsule(deci si scump si mai ieftin). Totusi caderea parului apare sezonier, primavara si toamna, deci daca astepti 3 luni se opreste de la sine, nu?
Eu m-am mai calmat ca eram disperata vroiam sa dau peste 100lei pe Vichy sau Ducray dar vad ca s-a mai oprit si cu Gerovital si Elmiplant, am mai luat si vitamine. Cred ca stresul cauzeaza caderea parului.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
Ninia81 spune:
Fetelor vad ca si la mine s-a mai calmat caderea parului...am terminat sticla de sampon Klorane si vad ca e ceva mai bine!
Va pup pe toate!
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
mama lia spune:
si eu m-am confruntat cu problema asta si am luat pastile de urzica si fiole cu Ginseng pentru par si s-a ameliorat problema!!!
chivutamonica spune:
fetelor dragi,ma alatur si eu cu aceasta problema dupa ce v-am citit de atita timp.Ce sa va spun ca sunt disperata din aceasta problema ,peste tot in casa numai fire de par si asta de mult timp,ma gindesc ce tratament sa fac ,care-i mai bun ,care da rezultate,chiar nu stiu sincer.Am auzit si de pastile de radacina de brusture sau daca stie cineva care-i in SUA, un tratament bun ,rog sa-mi spuna si mie.
Va pup,MONI
Annie80 spune:
sunsilk-ul nu e shamponul meu fav, der nevoita fiind sa-l cumpar (restul erau out of stock) dupa 3 sapt de utilizare, am constata ca parul nu mai cade ase de mult cum cadea inainte.... mia cazut constant in ultimii 4 ani, aici apa e de vina.
si sfatul de la un sayr stylist renumit, parul se samponeaza de 2 ori (ceea ce am facut de vreo luna) 1a data pt curatarea parului de praf, spume, fixativuri, si a2a oara pt ca samponul sasi faca efectul.
inca pun masca de ou+ulei ricin! constant la fiecare 2 spalari
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
chivutamonica spune:
ANNE,poate ai dreptate sa fie si aici apa de vine.Aici e foarte dura si nici nu se bea,lumea o cumpara de la magazin ,s-ar putea sa ai dreptate dar totusi nu am inteles denumirea exacta {sunsilk} a samponului,sa-l caut aici si sa vad daca mi se potriveste la parul meu.ATIT scrie pe el ?
<MONI
nikole spune:
Acum 3 ani, cand am venit in Japonia, am cunoscut o fata ce suferea de calvitie.S-a datorat unei ciuperci, nu am nteles exact despre ce a fost vb, cert e ca ii cadea parul groaznic, avea locuri fara fir de par in cap.
A folosit un produs de aici KAMINOMOTO se numeste, ceva fff ieftin, insa la vremea respectiva nu am dat prea mare importanta, o vedeam ca se dadea zilnic cu solutia respectiva, dar nu ma asteptam la miracole.
Peste o luna aplecat in Ro. si s-a intors in 3 luni, cand de fapt am si revazut-o, si am avut SOC!
aVEA UN par des si lucios, absolut superb.Era scurt inca, pana la ureche, dar era sanatos si puternic...ma uitam , si nu-mi venea sa cred.
Acum de curand, in disperatele mele cercetari(imi pica parul f tare, ca dupa nastere) mi-am amintit de tipa in cauza, si de produsul ce-l folosea.
Si am mers la farmacie, l-am cumparat, acum il folosesc, astept si rezultatele...il folosesc de o sapt. abia, deci inca nu inteleg mare lucru.
Pun aici si un link, sa vedeti despre ce este vb.
http://www.gtantung.com.ph/Kaminomoto.htm
Nikole,mami lui albastrel