Imi cade f. rau parul!!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by chivutamonica

ANNE,poate ai dreptate sa fie si aici apa de vine.Aici e foarte dura si nici nu se bea,lumea o cumpara de la magazin ,s-ar putea sa ai dreptate dar totusi nu am inteles denumirea exacta {sunsilk} a samponului,sa-l caut aici si sa vad daca mi se potriveste la parul meu.ATIT scrie pe el ?
<MONI

chivuta

SUNSILK
full & lively to the ends..for breaking & falling hair si sticla e de un ....verde smarald inchis cu extract de ginseng si cactus...Aici e un shampon obisnuit, se gaseste la toate magazinele, cu multe reclame la TV/ seara. si cred ca se gaseste si in ro, stiu ca vazusem in magazine inainte sa plec din ro , acum 3 ani.

Aici apa este desalinizata "cred" si sigur stiu ca ca are foarte multa clorina (sau cum s-o chema de genul...ah si mai e si ruginita...si trbe s-o lasi sa culga nitel ca sa speli niste vase, rufe

paranteza la ce spune nikole...am vazut un show (in araba ) in care se presenta o pudra, care o punea pe zona fara par, apoi peria usor, si...(cred ce e iluzie optica) dar arata ca si cum avea parlol

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Annie http://www.drugstore.com/templates/brand/default.asp?brand=47427&aid=336064&aparam=sunsilk
Asta sa fie samponul,mi se pare foarte ieftin ,nu stiu cit de bun poate fi.
De exemplu eu imi luasem unul organic de masline si mi-a facut o matreata cit China.
Nu am incredere ,depinde daca se potriveste pt. parul meu.
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gsylvy spune:

Te sfatuiesc sa iti faci masaje cu ulei de masline. Incalzeste-l putin si maseaza-ti parul de la radacina pana la varfuri si lasa-l sa actioneze o jumatate de ora iar apoi spala-l ca de obicei.
Eu imi fac masaje cu ulei de masline o data la doua saptamani de foarte mult timp, si..crede-ma ca nu asa face-o daca nu s-ar vedea rezultate. Vei vedea o diferenta chiar dupa primul tratament. Parul va deveni foarte moale si lucios. Nu neglija sa iti tai varfurile cel putin o data la 2 luni, si nu folosi niciodata perii metalice sau de plastic..numai din par animal. Trateaza-ti parul ca si cum ar fi dantela veche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

chivutamonica nu este nici unul din lista aceea, este posibil sa fie facut numai in regiunea asta. stiu ca e ieftin dar era singura marca mai recunoscuta pt mine din magazin cand trebuia sa-mi iau un shampon.

unele fete de pe-aici il lauda mult..acummie nu mai im cade asa mult, imi place sa cred ca e de la samponul asta.

am mai observat ca in periada CM imi cade mai mult.

uleiul pe par am aflat ca blocheaza porii si face mai mult rau decat bine

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Fetelor, am mai auzit de remediul cu usturoi pisat, pus la radacina firului de par. Mi-a zis si mie o colega...sincer eu ma gandesc cat de urat trebuie sa miroasa....

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

gsylvy
merci tare mult o sa incerc ,sa stii ca al meu par era uscat si de cind sunt aici e atit de uleios,nu mai inteleg nimic .Puteam sa stau 2 sapt.sa nu-l spal acum la trei zile deja e uleios.
Annie,nu stiu am mai cautat pe net dar scriemi si tu marca de cine-i facut ,vezi ca trebuie sa scrie pe el.
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gsylvy spune:

Spala-l in fiecare zi, nu se stie niciodata ... Eu folosesc gama Nexxus pentru ca sunt foarte delicate si nu usuca parul. Dar daca tu crezi ca este mai serios decat ce produse folosesti, incearca vitamine prenatale (le gasesti la orice farmacie si fara prescriptie)si cu siguranta nu-ti va mai cadea.

Mergi la inceput

vitamine prenatale am folosit foarte mult timp ,chiar numai de 2luni m-am oprit si unii imi spuneau ca poate de la vitamine,nu pot sa cred dar asa par gras n-am avut numai de cind am venit in SUA.
O sa caut gama Nexxus.Tu de la ce magazin il cumperi?
un week-end placut la toata lumea!
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush_77 spune:

Ceau fetelor, numele meu este ALINA ,am si eu aceeasi problema cu cazutul parului.Eu foloseam si mai folosesc un produs de la VICHY : DERCOS-aminexil , este foarte bun(fiole) , face minuni si pastile INNEOV(integratoare) . Cta despre samponul SUNSILK(sau cum se scrie) face publicitate aici in italia , este de culoare portocaliu-crem si cica impiedica caderea parului cu 80%. Nu stiu daca este adevarat, inca nu l-am incercat dar produsele de la Vichy sunt f f bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush_77 spune:

Nu stiu cat este de adevarat ca Prenatalele te va ajuta prea mult, eu am folosit prenatale :ELEVIT si nu au facut nimica pe langa faptul ca costa o gramada de bani.Poate mi se pare mie dar a inceput sa imi cada parul dupa ce am inceput sa le iau.

Mergi la inceput