Imi cade f. rau parul!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

si eu , si eu... de cand m-am vopsit ultima data (ma "fac" blonda de vreun an) imi cade mult mai mult par ca de obicei.
M-am gandit sa ma tund (acum il am pana la umeri) si sa nu-l mai vopsesc... dar nici sa umblu "vargata" nu-mi convine...ufff

Ingrid si Cristi 4 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Si eu, si eu. Si mai multe persoane cu care am vorbit, de varste diferite si nivel de stres diferit. O fi poluarea mai mare, cine stie. Cica vitamine luate pe cale bucala ajuta si local am sa primesc maine o solutie de par cumparata de la plafar. Cica a oprit caderea parului in 2 saptamani. Ma rog, eu nici nu-l mai vopsesc dar nici nu l-am scurtat mult. Si persoanele cu parul scurt au probleme cu caderea parului.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

tratament am folosit cu succes de la kallos, dar acum am gasit la selgros "masque reparateur - protege&fortifie - corine de farme".e un borcan crem cu capac bleu. asta mie mi-a mers foarte bine.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

si eu ma vopsesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Eu am cumparat acum un nou sampon de la Klorane-cu chinina. Se spune ca e f. bun. Mai incerc si cu asta desi.,....sigur cauza este stresul.
Asa ca decat sa folosim toate minunile, mai bine ne relaxam...
Pup pe toate.

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Zincul ajuta foarte mult. Pentru ca in multe cazuri caderile de par se datoreaza lipsei de zinc. Pe mine m-a ajutat. De asemeni un sampon de la Favisan, atat doar ca mi-a uscat foarte tare parul.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muzette spune:

si mie imi cade foarte tare parul.poate pentru ca am nascut acum 8 luni si am lipsa de calciu.eu mi-am cumparat REVALID.o sa va tin la curent daca s-a schimbat ceva.podoaba capilara este f. importanta pt.o femeie ,asa ca aveti grija de ea! va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Muzzete eu am auzit ca de la Revalid iti creste par pe tot corpul...Nu stiu daca e adevarat dar...ai grija!
Sanatate multa!

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna! Si mie imi cade...muuuuult!!!Am nascut in februarie si caderea a inceput prin aprilie-mai. De atunci e teroare. Am luat vitamine, am avut grija la alimentatie, m-am tuns, analizele de sange mi-au iesit bune, dar fara folos. Am folosit o perioada Revalid sampon, in afara de faptul ca aveam parul foarte uscat, nu am observat nici o schimbare. Acum folosesc tot un produs de la farmacie, Petrole Hahn...are un oarecare efect, dar tot e plina gresia prin baie si pe hol de fosta podoaba capilara!
Am vazut in farmacii Alopecin, m-ar tenta...a folosit cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Userul Fabya vorbea despre samponul Alpecin in subectul acesta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106532

Deocamdata eu nu am solutia la problema mare numita caderea parului. Si, sincer, m-am si descurajat de tot, chiar sunt curioasa in ritmul asta unde ajung. Nu se opreste caderea parului deloc, nu e influentata de nimic...Dupa cum spuneam si in topicul anterior, am suspectat o hipotiriodie sau testosteron crescut; ei bine, analizele sunt bune si totusi eu raman fara par. Chiar, un lucru comic, mi-am facut in test pe site-ul Alpecin si mi-a spus in concluzie ca in ritmul asta voi fi cel mai probabil cheala la varsta de 42 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Si eu am avut pb. cu caderea parului, era peste tot, in haine, pe covor... Am cumparat samponul Klorane cu chinina si balsam, total 56 lei, de la a 2a spalare si-a facut efectul vizibil. La pieptanat , dat cu mana prin par, scote-am ceva, acum nici macar un fir de par.
Am in schimb, alta pb., mi-a lasat matreata, mare, de se vede de la o posta, si nu stiu ce sa fac, de clatit m-am clatit bine, am stat 5 min. numai cu dusul in cap, poate din cauza asta, si degeaba.

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput