Imi cade f. rau parul!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
ingridnen spune:
si eu , si eu... de cand m-am vopsit ultima data (ma "fac" blonda de vreun an) imi cade mult mai mult par ca de obicei.
M-am gandit sa ma tund (acum il am pana la umeri) si sa nu-l mai vopsesc... dar nici sa umblu "vargata" nu-mi convine...ufff
Ingrid si Cristi 4 ani si 6 luni
Guguluff spune:
Si eu, si eu. Si mai multe persoane cu care am vorbit, de varste diferite si nivel de stres diferit. O fi poluarea mai mare, cine stie. Cica vitamine luate pe cale bucala ajuta si local am sa primesc maine o solutie de par cumparata de la plafar. Cica a oprit caderea parului in 2 saptamani. Ma rog, eu nici nu-l mai vopsesc dar nici nu l-am scurtat mult. Si persoanele cu parul scurt au probleme cu caderea parului.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
ioanaradu spune:
tratament am folosit cu succes de la kallos, dar acum am gasit la selgros "masque reparateur - protege&fortifie - corine de farme".e un borcan crem cu capac bleu. asta mie mi-a mers foarte bine.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
si eu ma vopsesc.
Ninia81 spune:
Eu am cumparat acum un nou sampon de la Klorane-cu chinina. Se spune ca e f. bun. Mai incerc si cu asta desi.,....sigur cauza este stresul.
Asa ca decat sa folosim toate minunile, mai bine ne relaxam...
Pup pe toate.
N.Petros
Criss75 spune:
Zincul ajuta foarte mult. Pentru ca in multe cazuri caderile de par se datoreaza lipsei de zinc. Pe mine m-a ajutat. De asemeni un sampon de la Favisan, atat doar ca mi-a uscat foarte tare parul.
Criss si Alex
muzette spune:
si mie imi cade foarte tare parul.poate pentru ca am nascut acum 8 luni si am lipsa de calciu.eu mi-am cumparat REVALID.o sa va tin la curent daca s-a schimbat ceva.podoaba capilara este f. importanta pt.o femeie ,asa ca aveti grija de ea! va pup
Ninia81 spune:
Muzzete eu am auzit ca de la Revalid iti creste par pe tot corpul...Nu stiu daca e adevarat dar...ai grija!
Sanatate multa!
N.Petros
IreneCAM spune:
Buna! Si mie imi cade...muuuuult!!!Am nascut in februarie si caderea a inceput prin aprilie-mai. De atunci e teroare. Am luat vitamine, am avut grija la alimentatie, m-am tuns, analizele de sange mi-au iesit bune, dar fara folos. Am folosit o perioada Revalid sampon, in afara de faptul ca aveam parul foarte uscat, nu am observat nici o schimbare. Acum folosesc tot un produs de la farmacie, Petrole Hahn...are un oarecare efect, dar tot e plina gresia prin baie si pe hol de fosta podoaba capilara
!
Am vazut in farmacii Alopecin, m-ar tenta...a folosit cineva?
Tonia Antonia spune:
Userul Fabya vorbea despre samponul Alpecin in subectul acesta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106532
Deocamdata eu nu am solutia la problema mare numita caderea parului. Si, sincer, m-am si descurajat de tot, chiar sunt curioasa in ritmul asta unde ajung. Nu se opreste caderea parului deloc, nu e influentata de nimic...Dupa cum spuneam si in topicul anterior, am suspectat o hipotiriodie sau testosteron crescut; ei bine, analizele sunt bune si totusi eu raman fara par. Chiar, un lucru comic, mi-am facut in test pe site-ul Alpecin si mi-a spus in concluzie ca in ritmul asta voi fi cel mai probabil cheala la varsta de 42 ani...
matildasep spune:
Si eu am avut pb. cu caderea parului, era peste tot, in haine, pe covor... Am cumparat samponul Klorane cu chinina si balsam, total 56 lei, de la a 2a spalare si-a facut efectul vizibil. La pieptanat , dat cu mana prin par, scote-am ceva, acum nici macar un fir de par.
Am in schimb, alta pb., mi-a lasat matreata, mare, de se vede de la o posta, si nu stiu ce sa fac, de clatit m-am clatit bine, am stat 5 min. numai cu dusul in cap, poate din cauza asta, si degeaba.
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."