Imi cade f. rau parul!!!!
Fetelor spune-ti si mie un sampon sau un tratament contra caderii parului....Sunt disperata!
Va multumesc.
N.Petros
Raspunsuri
mamica gen spune:
Eu zic ca trebuie sa faci niste Ca (eventual intravenos) si B-uri, Fe (dar totusi, ar trebui sa faci analize). De obicei caderea parului e provocata de un dezechilibru interior, de vitamine si minerale. Cauza nu e externa, de obicei.
Daca tocmai ai nascut, o sa-ti revii in timp, mie mi-a cazut la 4-5 luni de la nastere, f rau, noroc ca are de unde...vreo 2 luni a tinut cosmarul...
Nu te mai vopsi/decolora, foloseste sampoane colorante, nuantator. Si fa masti pt firul capilar (posibil sa fie subtiat si se rupe) cu: ulei cocos/palmier/masline/porumb (presat la rece) + 2 lgt miere+ 2 galbenusuri + vit. A uleioasa (1/3 sticluta) + ulei ricin (1/2 sticluta). Vitamina E nu e necesara,ca are uleiul destul.
Si am citit undeva in caz ca iei vit A, caderea parului indica posibil supradozaj.
Extern, stiu ca ajuta tinctura de ardei iute sau de usturoi, si mai e lotiunea capilara de la Gerovital. Poti intreba si la farmacii, acolo sunt si remedii din game mai scumpe, la asta nu ma pricep, ca nu am buget pe masura...deci nu m-a interesat.
Sotul se spala cu sapunul lichid vegetal Hofigal, si dup-aia se frictioneaza cu Chelstop...nu prea am mai vazut fire pe perna...
Gen, mami de Robert 2.11.2001 si Lexi, 14.08.2006
Ninia81 spune:
Multumesc mult! O sa incerc sa aflu cauza interna...stiu doar ca in ultima perioada am fost f. stresata si cred ca asta ar fi cauza.
Sper sa nu raman cheala!
N.Petros
gudinde spune:
Ninia81,
Daca parul iti care FOARTE tare s-ar putea sa nu te ajute nici un sampon sau tratament din comert oricat de scump sau de firma ar fi.
Cum zicea si mamica gen cauza s-ar putea sa fie interna. Si si aici pot fi foarte multe cauze interne: un dezechilibru hormonal, un dezechilibru la nivelul mineralelor si vitaminelor etc.
mamica gen spune:
Daaaaa! am uitat de stres! Cred ca le intrece pe toate. Deci elimina cauza, ca de nestresat e mai greu...
Si sa nu disperi, ca nu o sa vezi imediat vreo schimbare, ai rabdare, plus ca dup-aia te stresezi ca-ti cade parul...![]()
Gen, mami de Robert Alexandru 2.11.2001 si Lexi Roberta 14.08.2006
rhoneea spune:
Si mie imi cade parul ingrozitor de nici nu il pot peria.Vitamine i-au pe apucate,de mancat la fel,dormit numai spun.Oare chiar asta ar putea fi cauza?De o luna imi tot cade...cat o mai tine??
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
Ninia81 spune:
Si la mine cade tot cam de o luna,incat in casa zici ca am caine de cat par adun zilnic....plus perna dimineata care este plina...M-am apucat sa i-au niste vitamine acum...sa vedem ce va fi...
sanatate multa si sper sa nu ramanem chele, k ar fi culmea...
N.Petros
rhoneea spune:

a pai nu-i nimic ce daca chelim???Deschidem noi un subiect nou adresat special ...
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
ioanaradu spune:
si imi cade/cadea foarte rau. intr-o luna s-a rarit considerabil. asta tot pe seama stresului care este, sa dau si la altii. vad ca s-a mai oprit din cadere, ca deja ma panicasem. la baie scoteam cate un pumn de par, numai suvite, suvite, iar in frunte se vede clar pe unde s-a rarit.
masuri luate mine:
- a trebuit sa ma tund. nu foarte scurt, pana la umeri. il aveam pana la jumatatea distantei dintre umar si cot. mi-am facut si breton, ca deh ... trebuie sa ascund "efectele".
- iau vitamine beauty hair-harmony cam de 3 saptamani, si se cunoaste, chiar a inceput sa creasca puf, pe unde se facusera carari.
- mi-am luat o masca-tratament, o folosesc dupa fiecare baie.
mult succes!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Ninia81 spune:
Multumesc mult Ioana! Poate imi spui si mie ce masca de par folosesti...si eu m-am tuns si vreau sa iti spun ca imi cade mai rau de atunci...chiar acum ma uit pe birou cate fire de par sunt
Pupici.
N.Petros