Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 8
RGE spune:
..am aterizat si noi...a fost super la gimnastica..am mai scapat de durerile de coaste...si acum am bagat masina cu imbracamintea lui bebe..au incaput toate intr-o masina..asta inseamna ca sunt putine nu?!..al meu zice ca sunt prea multe ca nu o sa fie nevoie sa le spal la cate sunt ..pot sa le arunc dupa folosire..barbatii astia nu stiu nimic..
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Victo spune:
Irinuco, vorbeste bine cu printii tai sa mai aiba un picut de rabdare..cu arsurile..e nasol..stim...rennie sau ..:(
RGE cd te aud cu atata gimnastica..si mai ai 6 sapt...ma gandesc cum mai rezisti..pe mine si plimbarile ma obosesc..:(
adevarul e ca incep sa ma cam plicitsesc toata ziua acasa.:(:( ce bine de cele care aveti parintii lg voi..mai dai o fuga la mama..te mai vezi cu surioara..io acilea am ceva cunostinte sa zic..dar nu ne vizitam frecvent.parca toata lumea e super ocupata sau super comoda, nu-s cum sa zic..sau asa nimeresc eu sa cunosc oameni d-astia..
anca, bafta la dr!
ma duc sa va vad si eu pozele..sa vad cu ce va laudati..
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
Roxxy80 spune:
Acum am ajuns si noi acasa de la dr. Vestile sunt f bune: colul a ramas in acelasi stadiu (adica scurtisor dupa spusele doctorului). Evolutia sarcinii este f buna dupa caum a afirmat tot dna dr. Mi-a dat de facut analize. Haide sa vi le enumar si sa-mi spuneti daca voi ati mai facut ceva in plus: HLG (in traducere cred ca este hemoleucograma), calciu, magneziu, glicemie, fier, sumar de urina si urocultura. Voi reveni la dr peste o luna cu rezultatele analizelor si cu 4D-ul pe care de abia astept sa-l fac peste 3 sapt. Cel mai bun lucru pe care a putut sa mi-l spuna a fost sa renunt la orice activitate casnica, sa fac cat mai putin efort ca sa pastrez colul in acelasi stadiu.
Roxxy 28+Rares Matei
g24hit spune:
Roxxy trebuie sa asculti de dr, nu? ai grija de tine si colul sa ramana tot asa.
ENI 30+ IULIA
Roxxy80 spune:
Bineinteles, Eni . Oricum nu ma omoram eu cu prea multe activitati casnice. Deci nu va fi o schimbare drastica pt dragul meu sotior .
quote:
Originally posted by g24hit
Roxxy trebuie sa asculti de dr, nu? ai grija de tine si colul sa ramana tot asa.
ENI 30+ IULIA
Roxxy 28+Rares Matei
RGE spune:
VICTO...cred ca as fi innebunit fara gimnastica....nu suport sa stau..cu cat stau mai mult cu atat imi este mai greu!..cat despre parinti ai mei stau la o statie distanta dar nu mi se face dor de ei..vorbim la tel..bine daca ma duc la firma care e la 2 statii distanta o vad pe mama ca e angajata mea...dar si acolo o data la saptamana ca nu am chef...imi place asa mult sa stau linistita sa nu ma streseze nimeni..vreau sa ma gandesc doar la mine si la bebe...si la sot cateodata...o data la 3-4 saptamani
ROXXY iubita bafta multa!!1..Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!!
AMR maxim 6 saptamani!!
Roxxy80 spune:
Ca bine spui, Roxana. Si mie imi place sa stau linistita. Atunci il simt mai bine si mai mult pe Matei. Sincer, ai mei ma obosesc destul de rapid. Sunt f bine intentionati, dar tind sa exagereze cand vine vorba de sarcina mea.
Mi-am schimbat si eu semnatura. Am zis sa nu mai astept inca o zi. Nu aveti nimic impotriva, nu-i asa?
quote:
Originally posted by RGE
VICTO...cred ca as fi innebunit fara gimnastica....nu suport sa stau..cu cat stau mai mult cu atat imi este mai greu!..cat despre parinti ai mei stau la o statie distanta dar nu mi se face dor de ei..vorbim la tel..bine daca ma duc la firma care e la 2 statii distanta o vad pe mama ca e angajata mea...dar si acolo o data la saptamana ca nu am chef...imi place asa mult sa stau linistita sa nu ma streseze nimeni..vreau sa ma gandesc doar la mine si la bebe...si la sot cateodata...o data la 3-4 saptamani
ROXXY iubita bafta multa!!1..Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!!
AMR maxim 6 saptamani!!
Roxxy 29+Rares Matei
calatoare spune:
Asa e, trebuia sa stau cumintica, dar daca nu poci ce sa fac? Asta mi-e firea.
Pai gagici, de ce nu lasati pe seama nasilor sa cumpere cercelusi?
Ca veni vorba de hainute, desi am saci intregi de la Andrei tot nu m-am putut abtine si am spart de curand 500 ron pentru noul membru al familiei (mostenitor-cum ii zice o baba din bloc). Sotul zice ca daca tot arunc cu banii pe atatea hainute, ar fi cazul sa mai facem unul. Ha! Pe al treilea sa-l faca el, ca eu nu mai pot.
Pussi, are cine sa te ajute dupa ce nasti?
roxx spune:
fetelor, pe mine ma cam doare jos la dansa.
nu tot timpul, cateodata, parca ma apasa ceva.
stiti ceva de chestia asta?
vine Luca Teodor
Roxana 29+