Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 6
pussi spune:
vasari bafta la eco! Te asteptam cu vesti bune!
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Pai daca tot raportati voi hai sa zic si eu ...117 la burta si +9kg
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
pussi spune:
eu + 10
dar cat o sa mai creasca??
BURTICA ROZ
ralucis spune:
Salutare! Am apucat si eu acum sa citesc doar ce s-a scris la capitolul asta si uite ca am si putin timp sa scriu.
camelia, iti eram datoare cu un raspuns, rochia am luat-o din concediul din Italia, de la H&M, de la reduceri, mi-era cam mare atunci, dar acum mi-a fost tocmai buna. pentru botezul de pe 30 sept o sa imi fac la croitoreasa, o sa pun poze dupa, sper sa iasa asa cum vreau.
si eu urc pana la patru cu fetita in brate, e dreptm nu are 14 kg, doar 11, dar e f greu si asa, de fapt in ultimul timp nu prea am iesit din casa singura tocmai din acest motiv, nu mai spun de mersul la cumpatraturi si altele. oricum, tot o iau in casa in brate, ca trebuie sa o spal cand face caca, sa o pun in patut sa doarma si efortul nu e deloc neglijabil.
am si eu de azi 30 de saptamani, incep sas fiu emotionata, sper sa nas cat mai apropae de termen si sa fie la fel de usor ca la Ilinca, in conditiile in care la ora 02:00 m-am internat si la 04:10 am nascut, si fara epidurala.
dureri de spate am si eu, ba chiar vineri nici sa fac dus si sa ma spal pe cap nu am putut, imi venea sa plang in cada, e ciudat, ca la prima sarcina nu mi s-a intamplat asa ceva. in rest ne luptam noaptea cu carceii, pozitii incomode si mers des la baie, dar astea cerd ca le stiti si voi mai bine.
eu i-am facut ilincai gauri in ureche la maternitate, aveau ei cercei medicinali care se aplica cu pistolul special, a fost mai bine asa ca n-a plans decat f putin si a uitat repede
irina_stef spune:
bai tort nu v-am oprit ca va face arsuri.lasa pussi ca te vad io peste vreo 4 ,5 saptamanai cum o iei pe urmele mele,baba 2 o sa fi si tu.vasaripai bine sunt,si cand nu oi mai fi tzip eu de ma auziti imediat,pai ce scapati voi asa usor de mine...hmmmm,da io cu 2 si tot ma tarai dupa voi,pai ce numai voi sa fiti smechere cu bebei la timp...am vb si eu cu bibiloii mei sa stea cat mai mult acolo,sa vedem daca au invatat lectia acum.mihuta iubita tu ce faci,suru-mana si tie la fel!
33+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
mihuta spune:
Irina, io numar zilele, saptamanile, hainele, fac curat, organizez, fac liste notez pe calendare tot felul de date probabile, chestii de-astea de gravide !
Cercelusii i-am pasat lui tati,ca tot se plangea ca el nu i-a luat nimic personal (in afara de cadita) - asa ca i-am dat de lucru ! S-ar putea sa ii ia si nasii dar eu de fel prefer chestiile cumparate decat primite ca-s mai pe gustul meu.
Ma duc sa ma masor iar peste burta ca 106 mi se pare tare putin...
31s + Sophia
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by pussi
eu + 10
dar cat o sa mai creasca??
BURTICA ROZ
A mea sau a ta?
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
pussi spune:
ancuta .. eu zic c-o sa fiu mai mare decat tine sac
irina cate kg. ati pus pe voi.. ca sa stiu ce ma asteapta... pe langa sa ma plang
mihuta vad ca si tu ai activitati calendaristice numeri zilele sa vezi cand iti vine CM-ul? ti-e frica ca esti ? Stim noi c-ai facut neprotezat.. pe la Istambul... ti-a priit la turci
BURTICA ROZ
pussi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Pussi
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
te bucuri nu???
BURTICA ROZ