Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna gagici!multumesc ptr urarile de ieri celor care au observat ca a fost ziua mea,m-am bucurat mult cand am vazut.sa ma laud?hai asa putin nu...pai atunci incep cu arsuri ingrozitoare care si-au facut aparitia si ziua,dar ingrozitoare frate nu ca alea vacs de pana acum,burta bolovan mai mereu deci contractii din alea BH sper eu,si insomniile care ma nenorocesc de am devenit un zombie.bebei actici avem,kg destule si 127 cm la buric,aaa si multe vergeturi aparute in ultima vreme.
ramo sa poarte sanatoasa cerceii printesa!
ancutz ia sa vezi cum iti zice tie nenea dr ca e bine treaba cu colul,stai linistita.
lavi pe unde umbli maica?
pussi ce fac gagicile?
calatoare nu in ultimul rand,rabdare si ai grija de tine si burtica!

33+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Irina Deci te-ai distrat de ziua ta
Dany multumim mult

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ANCUTZ daaaa,distractie mare,aseara am sarbatorit imbatraneala la un restaurant chinezesc cu niste prieteni,si tre sa recunosc ca nu stiam cum sa o tulesc mai repede acasa cu sotul meu,burta ma durea stomacul ustura si tot asa,si mai afisam si un ranjet din ala fals pe fata ca vai doamne ce bine mai ma distrez eu!

33+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by irina_stef

ANCUTZ daaaa,distractie mare,aseara am sarbatorit imbatraneala la un restaurant chinezesc cu niste prieteni,si tre sa recunosc ca nu stiam cum sa o tulesc mai repede acasa cu sotul meu,burta ma durea stomacul ustura si tot asa,si mai afisam si un ranjet din ala fals pe fata ca vai doamne ce bine mai ma distrez eu!

33+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Ce tare esti.... eu cred ca le dadeam la toti cu flit si o tuleam acasa...

Dana 27+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Irina, la multi ani, sa fiti sanatosi si fericiti toti 4 !

Eu raportez 106 cm peste burta, vreo 18 kg in plus, insomnii la greu, dureri de spate asisderea, dar cel mai important, i-am luat Sophiei un trenning lila superb !

31s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ancuta bafta la dr.! Te astept cu vesti bune!
irinuta hai ca nu mai aveti mult si iti vezi baietii! Si nu te vaicariiiiiiiiiiii ca o baba ca ma molipsesc!
Mihuta sa purtati sanatoase treningul lila!

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

irina si puteai sa ne dai macar o felie de tort si noua

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

"Neatza" burtici!

Eu de-abia m-am trezit again. Dupa ce am calcat putin m-a luat durerea de spate asa ca m-am pus in pat si am dormit. Dupa care am papat si am intrat sa vad ce mai faceti.

Calatoare imi pare rau de asa probleme, dar si tu dc te stiai patita trebuia sa incerci sa te menajezi, dar stiu cum e cand vrei sa faci de toate......

Dany eu pe sacul de dormit am dar 68RON, dar mi se pare ceva mai gros decat cel din poza ta, adica nu il poti indoi....

Bafta fetelor ce merg azi la eco sau la dr., sa vina numai cu vesti bune. Eu am in schimb o problema, as papa dulce intr-una. Dupa ce la inceputul sarcinii am mancat numai sarat si acru, acuma parca am tampit cu dulce. Ce ma faaaaaaaaaaaaaac???????? Ca deja am 15-16 kg in plus la nici 34 de sapt.....

Anca 33+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

AAAAA, si apropo de cercelusi. Eu i-am cumparat de acum vreo 2 luni cred. Sunt tare mandra de ei!!! Sunt jumatate aur alb si jumatate aur galben (adica pe o parte alb si pe o parte galben), pot sa ii pun cum vreau eu sau ea cand va putea alege :) . Eu vreau sa ii pun din maternitate, ca sigur atunci e mica si nu o doare f tare si nici nu constientizeaza durerea. Mai tarziu e mai greu.

Anca 33+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

calatoare, iti dorim multa sanatate si lui bb sa mai aibe rabdare
victo, in mod sigur i se aplica! e mentionat in ccm la nivel national. nu conteaza in ce fel de firma lucreaza.
Anca, succes la dr! Si eu ma duc la eco la 7.
g24hit, si tie iti doresc odihna placuta si rabdare
Irina, ma bucur ca esti bine, chiar ma gandeam ieri ca n-ai mai dat niciun semn de ceva timp.

33+

Mergi la inceput