Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

multam vasari..sa vedem daca i se aplica sotului aceasat lege.

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Iaca mai dau si eu semne de viata.
Sa raportam: amenintare de nastere prematura, 16 kg pana acum, la 31 de saptamani implinite azi, dureri insuportabile de spate, injectii cu dexamethasone, insomii, no spa le iau ca pe drajeuri, scobutil aproape zilnic, tintuita la pat de 2 saptamani de cand am aflat cu groaza ca pot naste oricand. Ce sa mai zic....cu Dumnezeu inante.
In pat am anchilozat naiba, cat sa stau? Mi-am dat baiatul la gradinita de pe 3 septembrie. N-are decat un an si opt luni, dar incepe sa-i placa. In prima zi n-a mancat, n-a baut, n-a dormit. Arata ca un caine batut. Am plans de mila lui, dar e cazul sa se obisnuiasca ca moi sunt terminata.
N-am mai intrat de vreo luna pe forum, dar din cand in cand v-am mai citit. Am fost in vacanta, pe la mare, pe la munte si cand m-am intors m-am agitat sa-i iau lui Andrei toale pentru gradinita si apoi am aflat de sarcina. Adevarul este ca n-am stat deloc cuminte, desi dr mi-a zis din primele luni sa stau mai mult la pat. Precizez ca si pe Andrei l-am nascut la 35 de saptamani. Da, dar nu la 30. E mare diferenta. La nastere a avut cat un copil normal. 3.100/49cm
Ma simt ingrozitor de obosita si mi-e foame mai tot timpul.
Gata, tre sa ma intind.

Va pup si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Calatoare imi pare rau!!!Mai stai in patut,ca va fii bine.Nu te mai gandi la prostii.O sa fie bine.

Noi am venit din oras.Am fost sa cautam cercelusi.Si am fost cu tati,ca a avut ceva timp...Si sa vedeti ce i-a comandat tati la Bea...Cercelusi cu rubine...Ca fata tati nu poarta naspeturi...Ce fitosi suntem...inca din scutece...dar sunt tare draguti.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel33+ Beatrice Alessia
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello
am avut ce citi din urma....ati fost harnicute

am avut musafiri in we.a avut sotul de munca....eu cumintica la pat...m-am ridicat la masa si in rest am povestit mai mult de la orizontala....bine ca nu au fost musafiri pretentiosi....

v-am vazut si eu burticile....mari si frumoase....a mea e mult mai micuta...

sapt viitoare si sotul meu pleaca pt o saptamana. o sa-mi fie asa urat fara el......

ENI 30+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Calatoare imi pare rau!!!Mai stai in patut,ca va fii bine.Nu te mai gandi la prostii.O sa fie bine.

Noi am venit din oras.Am fost sa cautam cercelusi.Si am fost cu tati,ca a avut ceva timp...Si sa vedeti ce i-a comandat tati la Bea...Cercelusi cu rubine...Ca fata tati nu poarta naspeturi...Ce fitosi suntem...inca din scutece...dar sunt tare draguti.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel33+ Beatrice Alessia
AMR 7 saptamani

RAmo...si nasa mea vrea sa ii ia cercelusi, dar mie mi-e mila sa ii fac gauri in urechiuse...ea tot insista (ca si altii de altfel) ca sa ii fac gauri din spital, ca e mica si nu simte...dar nu prea ma incanta ideea!
Eu mi-am facut gauri in urechi inainte de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

calatoarea imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta, mie mi-e greu singura, dar sa mai si am un copil de aproape 2 ani! Iti doresc multa rabdare si putere!
ramonella sa purtati sanatoase cercelasii alesi de tati!

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele
Calatoare imi pare rau ca nu te simti bine,stai cumintica la pat ca o sa fie totul bine.
Si noua ne-a luat nasa cercelusi si o sa ii dau gauri in spital.
Pup fetele

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eu o sa cumpar eu cercelasii care-mi plac... dupa ce trec de 34 de sapt.! I-am ochit deja.. sunt speciali de BB, noi nascuti si o sa-i puna in spital! Eu cred ca merg pe 2 nase si.. decat sa cumpere ele fiecare cevrea mai bine cumpar eu ce-mi place!

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi ai si tu dreptate si oricum cred ca vrei sa le pui la amandouala fel...
La 7 ma duc la dr sa vedem ce spune de col

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Pussi ai si tu dreptate si oricum cred ca vrei sa le pui la amandouala fel...
La 7 ma duc la dr sa vedem ce spune de col

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

Succes si va tinem pumnii! Sa veniti cu vesti bune...

Dana 27+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput