Colectia de toamna-iarna 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 15
Noki_Lara spune:
Feli, mi-ai luat litera din deget, vorba aia! taman vroiam sa-ti trag o apostrofare cu unde umbli?? Sau ai pus mana pe vreun joc nou?
Carutz a trebuit sa iau, ca stii ca am patit-o si am ramas cu 3 roti. Dar l-am carat inapoi si astept sa-mi aduca Lyada roata de schimb.
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
roxisialexia spune:

Intru si eu un pic ca sa urez luijoy nastere usoara si refacere grabnica, bebe sanatos si mancacios 
Desi citesc tot ce se scrie..uf nu mai ma putere sa scriu mereu, sunt foarte obosita si de multe ori adorm langa alexia.Missa mea este racita cobza, mucii garla..hapciuc, ii curg ochisorii.....colac peste pupaza pediatra ei este in concediu,nefiind la primul episod de raceala am sa aplic ce i-am mai dat si datile trecute.
hele, bine ai venit in colectie! e bine ca ai prins curaj, povesteste-ne de micuta maia.
nokiuta, cum adica ai renuntat la gradi??? si cine sta cu sarah!!! eu zic sa incerci si in functie de prima saptmana tragi niste concluzii, poti sa ai mari surprize.Calatorie placuta catre bistrita city si petrecere frumu la nunta. 
feli cum este la job
?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
camelia_daniela spune:
Helep, bine ai venit in randurile "colectiei"!
Noki, Feli a inceput serviciul, de aceea "chiuleste"!
Fetelor, eu am facut o prostie - am golit folderul de "spam"-uri si acolo am vazut in ultima secunda un e-mail de la babyexpo!!!
Ce fac? Pot sa ii contactez sa-i rog sa-l retransmita? Off, ce ma oftic ca l-am sters, dar daca s-a dus la spam-uri , io p-alea nu prea le verific!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
helep spune:
Noki uite purced sa mai scriu precum mai indrumat.
Mi se pare asa ciudat sa va pove tocmai de acu aproape vreo doi ani despre noi cand eu stiu si bunele si necazurile voastre, cand va stiu copilasii la toate, ce fac si ce mai zic zilnic. Am vazut mii de poze si filmulete, m-am inspirat de multe ori de la voi am suferit pot spune cu voi, dar din umbra...
Aveti toate niste copii superbi, unul mai dulce ca altul sa va traiasca si la mai multi (ops Noki).
Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)
roxisialexia spune:
cami, stai calma ca nu ai pierdut nimic...este doar reclama, vrei sa iti trimita fata toate mesajele de la ei din ult sapt?
camelia_daniela spune:
Roxi, multumesc
, ma gandeam ca e vreo invitatie ceva ....
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
helep spune:
Rreiau un mesaj pe care cred ca l-am pierdut. Iertatare daca apare si celalalt mesaj si ve-ti 'ceti' de doua ori acelasi lucru.
Noki sa stii ca ti-am asultat sfatul si purced la scris.
Scriam anterior ca mi se pare un pic ciudat sa ma apuc de povestit de acu vreo doi ani (cand, cum, unde si 'ce' am nascut) cand eu stiu si bunele si necazurile voastre, v-am urmarit evolutia copilasilor si m-am inspirat de multe ori de la voi. Ziceam ca am vazut mii de poze si fulmulete cu copii minunati, care de care mai dulce. Ss va traiasca si sa va bucurati de ei si la cati mai multi (ops Niki).
roxisialexia spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
Roxi, multumesc, ma gandeam ca e vreo invitatie ceva ....
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Da, te invita la restaurantul" la ursuletul albastru" la ing- concurs....si lista continua.Si eu am sa merg la BE, nu am hainute pentru fii-mea si sper sa gasesc ce imi trebuie.
helep spune:
si o pajiste de
(vorba voastra) pentru fetele ce m-au intampinat de bun venit.
Noki_Lara spune:
Feli a inceput serviciul????????? De cand? Mie de ce nu mi-a zis nmeni nimik????
Roxi- da, am cam renuntat la ideea cu gradinitza. Din 2 motive principale - am ajuns la concluzia ca nu au cum sa aiba grija de ea si la cat e de habauka sigur evadeaza de acolo si al doilea ca sunt convinsa ca ar afecta-o foarte mult psihic. Adica tu stii ca fii-mea in ciuda habauceniei este foarte delicata sentimental si si crize de personalitate.Si data trecuta cand cu bona au inceput problemele cele mari cu crizele tot de atunci. Iar acum abia parca-parca sa zic ca ne-am mai pototlit putintel. Asa ca nu ma risc...Plus ca are programul pe care-l are..cu sculat traziu. Ar sta cu bona de 3 ori pe saptamana si cu mama de 2 ori.
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!