Pitici de Ploiesti 6
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
geo_ionita spune:
Ce liniste aici...si eu care asteptam un raspuns!
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Medeea76 spune:
Andreea, eu dupa ce am nascut-o pe Tea am primit 200 de lei de la stat, dar i-am ridicat de undeva de pe 23 August...
Voicu, la Mediurg e Dr. Nonea care lucreaza doar la Bucuresti, dar nu la Maternitate, deci nu poate asista la nasteri, nici in Ploiesti, nici in Bucuresti, insa eu merg la el in paralel cu medicul cu care voi naste, pentru ca e foarte bun (ma refer la Nonea de la Mediurg, excelent din punct de vedere profesional, in plus, eu il sun tot timpul pentru orice nelamurire legata de sarcina).
Geo, noi mergem in Ploiesti la Dr. Olteanu Ioana de la Cardiomedica, ne place mult de ea. Dar pentru problemele serioase tot la Bucuresti apelam...
Fetele, sunteti cam linistite dupa Sarbatori, noi astea burtoasele tot mai avem o scuza, dar voi?
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (33+)
geo_ionita spune:
MEDEEA: stiu ca am intrebat si de medic pediatru si de dr ginecolog, acum nu stiu le care intrebare mi-ai raspuns...scuze Eu caut acum dr. ginecolog pentru ca nu mai merg la cel pe care l-am avut cu sarcina si peste putin timp tb sa fac controlul de 6 saptamani.
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
Medeea76 spune:
Geo, ginecolog bun in Ploiesti e Dr. Nonea de la Mediurg, mi-a dovedit de multe ori de-a lungul timpului.
dietrich spune:
Ptr Geo,eu iti recomand cel mai bun dr.ginecolog din Ploiesti este conf.dr Petre Bratila de la Al Medica Berlin,vine doar odata pe saptamana la Ploiesti si anume vinerea in rest este de gasit in Bucuresti.Sunt mamica a trei copii si ti-l recomand din tot sufletu ca cel mai bun.
stn_madalina spune:
Buna mamicilor sunt din Ploiesti si eu si sunt noua pe aici pe forum.V-am urmarit discutiile si am aflat si eu ca intr-adevar se dau banii aceia de trusou nu? Eu am o fetita de 1,6 ani si nu era in vigoare prevederea cand am nascut eu dar e bine de stiut pt ca lucram la un fratior.In legatura cu recomandarile pt doctori eu am urmat cu drIancu de la Panaceea si am fost foarte multumita iar la dr pediatru am fost la dr Mertle ,o doctorita in varsta intr-adevar dar care chiar sta de vorba cu tine si iti explica ce vrei sa stii.
nana72 spune:
Buna fetele
eu nu va pot recomanda ginecolog bun in Ploiesti pentru ca nu stiu personal... ci doar din auzite
dar legat de bebei... va intreb si eu, ce incaltari sa-i cumpar fetitei mele la un an si 3 luni, sa stea prin casa dar sa nu ii transpire piciorusele asa tare. Trebuie sa-i schimb mereu ciorapeii ca transpira, acum avem un fel de tenesi, ce-i drept buni la mers, destul de flexibili si sunt din panza dar transpira rau. ce-mi recomandati?
in rest noi suntem bine, sanatosi si taaare vorbarete. Ami spune o groaza de cuvinte si ne incanta cu veselia ei.
Pupici burticilor
Medeea76 spune:
Madalina, bine ai venit! Cum o cheama pe fetita ta si cand e nascuta exact? (ca sa te putem trece pe prima pagina).
Nana, vezi ca la Mall au niste ghetute de casa din piele, la vreo 20-30 lei, super bune si moi, de la Baby Fox.
Medeea76 spune:
Uite un link aici:
http://www.botosei-babyfox.ro/produse.html
Medeea76 spune:
Fetele, donez o cutie sigilata de lapte Humana 3 (cu banane si vanilie) de 650 gr. pentru 8 luni-6 ani. Expira in iulie 2008. Se prepara cu apa calda, ceea ce fiica-mea nu serveste...