Pitici de Ploiesti 6

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Geo, noi folosim Marimer sau Sterimar, e mai usor (doua-trei pufuri in fiecare nara). Despre umidificator, noi am renuntat la idee cand am aflat ca poate face mucegai in interior, care apoi se poate raspandi in aer, asa ca am ales varianta castronel de lut cu apa pe calorifer. Pentru alocatie trebuie mers undeva la capatul lui 104, dar nu stiu cum se chema zona (cumva in spatele Hotelului Prahova).

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (31+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Buna fetele, santate la puiutii proaspeti veniti pe lume, Ioana, Geo ne bucuram ca sunteti bine dupa nastere.
Medeea ce-ti mai face burticu? bebelina e cuminte?
Fetele, pentru dosar, in spate la hotel Prahova spre semafor este un sediu al primariei unde se depun si aceste bdosare si cele de ajutor de iarna, de aceea o sa vedeti aglomeratie. Va trebuie , din ce mai stiu eu, copii dupa actul de nastere al copilului si daca mai aveti un copil si dupa acel act, copii dupa certificatul de casatorie dupa buletinele parintilor si un formular ce se completeaza de la ele. Veti primi de la Primarie suma de 2 mil. lei vechi ce se vor ridica pe baza unui bon ce va dau ele de la alt sediu, in drum spre 23 august (canatacuzino, acum) pe dreapta, era cantina sociala inainte... cum sa va explic sunt niste blocuri vechi cu curte si apoi acest sediu, cum mergeti de la Omnia spre 23 august treceti de un rond si imediat pe dreata. sper sa aveti succes.
Pupici la bebelusi
Despre noi, suntem bine Amalia are in sfarsit un dintisor nou fata de cei 4 de pana acum, dica la 1 an si 2 luni ne-a iesit, culmea caninul ci nu alt dintisor, speram sa iasa si ceilalti ca prea e stirba, vorbeste tot rade tot timpul, ce sa mai e o scumpica.
Va imbratisez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Geo, trusoul il iei de la Casa casatoriilor. Trebuie buletine, livretul de familie, certificatul de nastere al copilului si negatie plus copii dupa ele.

Mamicilor, am o rugaminte: Recomandati-mi si mie un medic pediatru care sa-l vada in mod curent pe Vladi, are 4 luni si inca nu am gasit pe nimeni in care sa am incredere.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Va multumesc ptr raspunsuri! A depus sotul pentru alocatie dar la casa casatoriilor ptr trusou i-ar fi spus ca tb sa mergem amandoi, asa este ? Nu se poate rezolva altfel? Ca nu am cu cine sa las bebelina...:(
In afara de astea doua nu mai tb altceva, nu? Facand exceptie dosarul pe care tb sa il depun eu in timp de 42 de zile.
Si eu astept raspunsul pe care il veti da ANDREEIptr ca as vrea sa imi mai gasesc un pediatru pe langa dr de familie.

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Geo,eu stiu ca vine daca-i dai telefon si vezi ca nu-i ciubucara !

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Noi suntem multumiti de Dr. Olteanu de la Cardiomedica, insa din fericire nu am mai vizitat-o de multe luni!
Fetele, ce-i cu trusoul asta?
Nana, Tea e intr-o continua stare de titirez, de sub pat pana pe masa! Iar bebe mica e si ea foarte activa, mult mai vioaie decat era Tea in burtica, eu sunt in perioada insomniilor, pe Tea nu mai pot sa o ridic in brate, cad pe mine de somn, dar m-a pucat febra cuibului, sau cum i-o zice. Ma bucur ca totul e bine si abia astept sa se nasca bebe mica. Pup.

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (31+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Geo, pentru trusou, promite-i oficiantei ca vine si sotul tau imediat ce tu ajungi acasa, sau cel mai tarziu a doua zi. Eu asa am facut si a tinut.
Medeea76, Statul Roman ofera proaspetelor mamici, in 30 zile de la nastere, incredibila suma de 150 lei noi care inseamna contravaloarea trusoului bebelusului. Se ridica de la Casa Casatoriilor.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut fetele...ce faceti?
am si eu sa va adresez niste intrebari ..sper sa ma puteti ajuta cu niste raspunsuri un sfat ceva...stiti cumva daca la mediurg se poate naste acolo ? eu am programare saptamana aceasta la un dr de acolo si as vrea sa stiu daca ati fost la vreo consltatie acolo...
aaa si as vrea sa stiu despre dr.mogos cum e ? daca e buna ca dr...cum se poarta cu pacientele? va pup

Anca Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

Salutare!
Maine sper sa ajungem si noi ptr trusou, imbrac bine bebelina si o iau cu noi, o scot putin la aer si in masina sigur o sa doarma , am observat ca ii place...ca nu am cu cine sa o las. Nu e o suma mare dar de ce sa o las statului...acolo cat sunt in luam.
Emilia: ce mai faci? nu ai mai scris de multa vreme pe aici.
Anca: "sa casti bine ochii inainte de a lua o decizie...vb in privinta doctorului!"

Georgiana

Mergi la inceput

Nu mai intra nimeni pe aici...
Merge cineva la dr. Cremeneanu? Vreau sa merg la dansa pentru controlul de 6 saptamani, dupa nastere, ca la dr cu care am nascut am renuntat din mai multe motive. Sau recomandati-mi un dr bun la care sa merg pentru controale.

Georgiana

Mergi la inceput