Pitici de Ploiesti 6
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
emiliapop spune:
Irina la mine o sa fie o diferenta de 1 si jumatate intre copii nu 3 ani ca la ai tai. La tine fiind diferenta mai mare baietelul intelege una alta, al meu e la faza de catarare peste tot, tras, smuls, pus gura pe prize desi au aparatori si alte nastrasnucii. Nu mai sta de mult in patut sau tarc umbla tot timpul, pana si la toaleta ma duc cu el, pai cum fac cu doi ma duc cu unul pe jos si unul in brate la toaleta...?
Oricum o bona as lua tot pentru menaj si ajutor cu copii, de ex. sa il imbrace pe baiat cat imbrac fata, prepar hrana pentru bebei si chestii din astea sau daca nu pot sa ies eu cu fata sa iasa ea cu baiatul sau invers. Deci ceva intermediar intre bona si menajera de asta ce vreau eu cred ca e cam greu de gasit.
emilia cu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Medeea76 spune:
Oh, eu exclud din start ideea de bona! Eu aveam de ales din 50 de bone si tot nu am gasit. Si cate am auzit... Exemple de bona ideala, mamica super incantata, copilul manca tot, bona numai un zambet si cand i-a pus camere de luat vederi in casa a constatat ca draguta de bona arunca mancarea gatita de mamica pentru bebe direct in wc, fara sa se uite macar ce e. Normal ca prichindelul manca bine seara... Sau alta bona ideala, care scotea copilul in parc si timp de 4 ore statea saracul pitic tintuit in carucior, pana a urmarit-o mamica de curiozitate si a descoperit de ce copilul ei e total inactiv acasa. Ma rog, eu nu as avea incredere in nici un fel de bona. Deocamdata o mai las pe Tea la soacra-mea, e ok, dar dupa ce nasc, va trebui sa o las pe Tea la ea toata ziua, si nu cred ca rezista (suntem in acelasi stadiu ca si Emilia cu prizele etc. De exemplu, azi am gasit-o pe Tea in sertar cu totul - al doilea sertar de jos in sus!).
Irinusha, la voi diferenta e mai mare, mai degraba Cris te ajuta...
Apropo de sertare, stiti cumva unde gasesc niste aparatori mai destepte pentru sertare si dulapuri, altele decat alea din Carrefour?
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (27+)
nana72 spune:
Slabuta activitea prin Ploiesti. Se vede treaba ca nevigati si pe alte pagini.
Ma gandeam, daca tot e frig si nu iesiti prea mult din casa nu vreti sa ne intalnim intr-un loc adapostit? Ca ceata asta nu prea ne da pace. Burticute si bebei, hai sa iesim la Mall (sau la o masa mai mare la Mc Donald's) sa stam "olecuta" la taifas. ce ziceti? asa pana in sarbatori ca apoi sa o fim mai ocupate (nu ca am fi prea libere, vorbesc de cele cu bebei)
Medeea76 spune:
Sigur, oricand!!! Hai sa vedem daca mai sunt amatoare.
Fetele, uitati un link de la Pampers, cu o fotgrafie cu Tea, pe care i-au facut-o cei de la Pampers in Carrefour, pe fuga (mi-au cerut intai voie, apoi au postat-o pe site). Nu incercati sa o votati, ca nu merge, dar voiam sa v-o arat si voua:
http://www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=10502
emiliapop spune:
Si eu sunt amatoare de intalnire asa ca astept sa vad ce hotarati.
Numai sa fie un loc unde sa se joace si bebei nostri ca al meu nu sta locului, in carucior nici atat.
Avem si noi poza din aia in carrefour atat ca n-am inteles de ce au scris 14 luni ca noi facem pe 16 decembrie 16 luni :
http://www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=6831&from=top
emilia cu
poze cu noi
Medeea76 spune:
Hi, ce dragut e piticul tau!!! Haideti la intalnire vineri, ce ziceti? Si eu as zice Mall, sa se joace si piticii.
aniast72 spune:
mamici de Ploiesti
Am vrea sa ne inscriem si noi in clubul piticilor de Ploiesti... Eu sunt Andreea si am un baietel de 3 luni si jumatate nascut pe 3 septembrie 2007. El se numeste Vladimir Constantin si deja a facut comanda de o surioara.
Va urmarim de ceva vreme mai cu pauze, dar de astazi intentionam sa va citim in fiecare zi.
Pupici si speram sa ne primiti cu drag si sa ne integrati in club.
Andreea, de Vladimir Constantin
emiliapop spune:
Fetelor acolo la Mall la locul de joaca de la ce varsta ii primesc pe copii, ca eu am auzit ca de la 2-3 ani.
Ca al meu nu are decat 1 an si 4 luni.
emilia cu
poze cu noiAMR 10 saptamani !!!
Medeea76 spune:
Andreea, bine ai venit! Sa-ti traiasca piticul si sa ne vedem in curand la intalniri. Si sa vina cat mai repede surioara! Te trecem acum pe prima pagina.
Nana, e ok vineri (adica maine) la 14.00 la Mall. Daca nu ne lasa cu cei mici la locul de joaca, nu-i problema, ii tinem in carucioare, nu? Sau le zicem ca au 2 ani.
Emilia, tu cum te descurci? Poti sa il mai iei in brate pe Alexandru? Noi i-am instalat ieri lui Tea patut de copil mare (fara gratii), pentru ca nu mai pot sa o ridic tot timpul in brate si bineinteles ca nu a dormit pana nu am pus-o la loc in patul ei. Dar nu ne lasam, incercam si la noapte. Oricum, ii place, se urca singurica in el, sper ca in doua-trei zile sa invete chiar sa se duca singura la culcare.
Restul fetelor, sunteti in pline pregatiri? Ia mai dati un semn pe-aici! Cine spune prezent la intalnire?
Pana acum: Nana, Emilia, Medeea.