Pitici de Ploiesti 6

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Fetele, pe prima pagina sunt cativa bebelusi care apar a fi in burtica. Unii insa s-au nascut, altii nu au trecut DPN-ul sau numele. Ajutati-ma sa actualizam, va rog.

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (27+)

Mergi la inceput

Nana, Emilia, cum ramane? Ne vedem maine?
Restul fetelor nu mai spun nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

da eu spun prezent, vin la 14.00 la Mall. sa vedem cu zapada cum o sa fie, ne descurcam noi

Mergi la inceput

Nana, nu ajung, trebuie sa ma intalnesc cu Mos Craciun, fug, pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Salutari la toata lumea...
Iata ca am aparut si eu pe aici dupa ceva vreme...abia de azi am si eu din nou net acasa. Abia asteptam sa intru si sa vorbesc cu voi.
Am multe sa va povestesc asa ca o iau cu ce este mai important. Luni dupa-amiaza am fost la control la d-na dr. Mogos si mi-a dat o veste cam nasoala: in primul rand am colul scurt (cu toate ca acum 3 sapt. era f bine) si mi-au iesit niste analize f.nasoale decat imi iesisera pana acum, si anume: calciul si fierul, cu toate ca am luat tot timpul medicamente pentru ca am avut anemie de la inceput. Mi-a dat sa iau niste fiole "Tot'hema" ptr deficienta de fier pe langa tardyferone care il luam pana acum.
Si acum pentru ca am colul scurt stau numai in pat si pentru ca 24 dec. am din nou control, de data aceasta la spital "Polizu" mi-a spus sa imi iau si bagajul cu mine ca nu se stie... si pe 24 abia o sa am 37 de sapamani. Nu stiu ce se va intampla...imi e frica!
Acum trebuie sa imi fac bagajul, sa caut o lista cu cele necesare, sa imi fac dosarul cu acte, sa caut mai multe detalii despre spital si multe altele. Stiu ca imi daduse cineva la un moment dat detalii dar nu mai stiu cine exact, parca Emiliapop scuze dar m-a lasat memoria.
Si eu care aveam DPN PE 15 IANUAREIE...ma rog doar ca bebelina mea sa fie bine!

Georgiana
31 sapt. Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Imi pare rau ca nu pot sa ajung la intalnire...flam si eu mai multe detalii de la voi.
ANIAST72: ma bucur ca ai intrat si pe acest subiect! Ce face baiatul tau dragalas?

Georgiana
35 sapt. Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Geo imi pare rau de colul scurt dar sa stii ca la 37 de saptamani e OK fetita, ca fetitele sunt gata mai devreme sa iasa de la dospit.
Eu ce sa zic am fost pe 18 noiembrie la Mogos si eu am colul lunggggg si inchis si cred ca iar ma apuca 40 si de saptamani pana nasc poate sa se mai deschida cand o sa ma apropii de nascut cu efortul pe care il fac cu asta micu.
Asa ca pe mine m-a mai chemat in ianuarie.
Sa stii ca am si eu si calciul si fierul sub limita si calciul sub limita l-am avut si la sarcina trecuta si a fost OK.
Ptr. anemie mi-a dat si mie totema din alea dar nu am gasit ca cica nu se mai importa asa ca am luat ferogradumet ca eu tardyferon nu am suportat ma durea stomacul.
Si nici pe astea nu le iau decat 15 zile pe luna ca nu vreau sa activez din nou ulcerul.

Daca ai intrebari poti sa mi le trimiti pe PM ca iti raspund cu placere ca aici poate plictisim fetele.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 10 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

emiliapop, puteti discuta linistite ca sigur nu deranjati. Oricand se poate invata din experienta celor mai avansate. Eu abia am nascut de 3 luni si deja aspir la BB2 asa ca poate ar trebui sa ne intalnim inainte sa nasti sa-ti mai pun o data mana pe burtica. In 2006 cand erai insarcinata cu Alexandru si ti-am pus mana pe burtica, am facut si eu baiat. Acum poate, poate raman insarcinata si fac si o fetita.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

geo_ionita, baiatul meu creste si devine pe zi ce trece mai poznas. Deja ne intelegem prin semne iar cand ma supara uneori, intotdeauna ma impaca zambindu-mi... Nu-ti face probleme cu sarcina, daca inchei 37 saptamani bb e ok, nu se considera prematur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by aniast72

emiliapop, puteti discuta linistite ca sigur nu deranjati. Oricand se poate invata din experienta celor mai avansate. Eu abia am nascut de 3 luni si deja aspir la BB2 asa ca poate ar trebui sa ne intalnim inainte sa nasti sa-ti mai pun o data mana pe burtica. In 2006 cand erai insarcinata cu Alexandru si ti-am pus mana pe burtica, am facut si eu baiat. Acum poate, poate raman insarcinata si fac si o fetita.

Ai ma chiar mi-ai pus mana pe burtica?
Ca eu nu imi dau seama, ne cunoastem ?
Eu nu reusesc sa asociez persoana ta cu nik-ul de pe net !

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 10 saptamani !!!

Mergi la inceput