Grup de suport pt. slabire 5 kg (11)
Raspunsuri - Pagina 19
Luna75 spune:
pusi,felicitari pentru
si
.Sa te bucuri de fetite si sa ai parte alaturi de ele de tot ce e mai frumos in viata
mihaser,sa vii cu vesti bune de la eco
Kitty,cred ca intri cu succes in categoria femeilor "normale" care prefera sa se imbuibe cu mancare la stres,din pacate problemele dispar doar pentru un scurt timp pentru ca cu timpul sa se nasca altele
normal va trebui sa iti controlezi starile de tensiune prin orice mijloc care iti sta la indemana iar pasul doi sa nu ai la indemana chipsuri,dulciuri,cola si altele din categoria interzise
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Ce liniste!
O zi buna la toate fetele si cat mai putine tentatii culinare
danitin spune:
Salutare! Iari iarasi am trecut peste toate regulile curei de slabire dar ... a fost ziua mea si m-am gandit ca am voie sa abuzez 
De astazi insa inapoi la regim cu targetul pe care vi l-am spus deja.
Pussi felicitari si multa sanatate amandoura.
Kitty si eu mananc cand sunt stressata. Cred ca e cal mai greu sa reusesti sa te abti in situatii din astea. Ma mai ajuta cate un pahar mare cu apa sau spalatul pe dinti.
O saptamana frumoasa cu multe kg date jos!
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
mihaser spune:
Salut!
Am fost la eco si totul e ok...S-a vazut chiar si ce e bebe...o sa avem inca un baietel in 20-25 mai daca se va dezvolta tot asa bine ca si pana acum.
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
danitin spune:
Mihaser, felicitari, sa fiti sanatosi amandoi si sarcina cat mai usoara si in continuare iti doresc
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
doroti_5 spune:
Danitin LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, FERICITA, IUBITA SI RESPECTATA, SA AI PARTE DOAR DE BUCURII DE LA CEI DIN JUR.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Luna75 spune:
Un
La multi ani!
intarziat lui Danitin si bineinteles nu mic cadou - astrodieta scorpionului
Desi la prima vedere sunt mai mult ososi si vanosi, Scorpionii au aceeasi tendinta de ingrasare pe care o au toate semnele de apa (Rac si Pesti). Poate fi vorba atat de retentia de lichide, cat si de o tendinta neta spre excese. Aici, componenta psihica joaca un rol important, iar anxietatea si frustrarile pot duce la episoade bulimice.
Dieta Cand au hotarat ca vor sa slabeasca, cu siguranta vor reusi, oricat de mare ar fi efortul. Inclinarea de a-si pune la incercare ambitia, puterea si rezistenta se poate traduce prin regimuri-soc, in urma carora altii ar sucomba. Nu umbla cu jumatati de masura, asa ca vor alege regimul disociat, regimul alternativ (o zi hrana uscata, una hrana umeda), vegetarianismul sau, in extremis, chiar postul negru.
Miscare Scorpionii sunt plini de energie interioara, condensata, intensa, subterana, care nu se manifesta prea des prin agitatie fizica. Daca vor, pot face fata cerintelor oricarui sport, chiar si celor extreme, dar au beneficii maxime din gimnastica, hatha-yoga, qi-gong sau arte martiale (judo, karate etc.).
Alte sugestii E bine sa-si trateze prin metode naturiste tendinta spre constipatie si sa-si supravegheze sistemul endocrin. Acul Scorpionului este bun prieten cu acele acupunctorului.
danitin spune:
Multumesc mult de urari, Doroti si Luna.
Luna stiam astrodieta si se potriveste aproape cuvintel cu cuvintel doar ca nu am mai luat masuri extreme de la 25 de ani cand am tras ultima cura de slabire din asta drastica, dar am si ajuns atunci la 49 de kg.
Deocamdata sunt stationar la 72 de kg. In continuare nu am energie de masuri drastice, ma multumesc sa ma mentin. De astazi voi lua ceva pastile naturiste de slabit, asta vara la mare mi+au fost de un real folos, poate reusesc si acum sa dau jos 2 kg. De fapt si nutritionista m+a avertizat ca va fi dificil sa scad sub 72 pt ca aici corpul meu tinde spre un palier. Asa a fost si cand m+am ingrasat, la un moment dat indiferet cat mancam (mai ales seara) am stationat multa vreme la 72. Probabil ca si acum cand incerc sa dau innapoi se intampla acelasi fenomen. In rest am avut multe cheltuieli neprevazute asa ca abonamentul la Aquagym sau aerobic pe care vroiam sa+l fac trebuie sa mai astepte.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Luna75 spune:
danitin,ai mai incercat aquagym?
intre aerobic si aquagym as alege fara ezitare pe cel de al doilea chiar daca abonamentul e mai scump
Moira spune:
Buna luptatoarelor,
Nu am mai intrat de ceva vreme pentru ca invat pentru un examen (deja m-am saturat sa tot invat), am avut mult de munca si mai sunt si racita. Asa, ca sa fie tabloul complet.
Pussi, felicitari pentru cele doua ingerase!
Mihaser, sarcina usoara in continuare si sa ne tii la curent cu evolutia lui bebe din burtica.
Danitim, iti spun si eu, cu intarziere La multi ani si iti doresc toate cele bune. Slabitul o sa bina si el, fii fara grija.
Luna75, am o rugaminte la tine si anume, sa deschizi tu un nou capitol, pentru ca eu nu o sa am timp sa ma ocup, pana termin cu examenele astea.
Cu kilogramele stau la fel, adica 54. Tot nu le vin de hac.
Azi dimineata era la TV nutritionista aceea tanara, parca Mihaela Bilic si spunea ca nu crede ca cineva se ingrasa cu apa sau ca unele persoane nu slabesc desi mananca putin. Din pacate, eu as putea sa ii demonstrez contrariul, nu in cazul meu pt ca eu vreau sa dau jos doar 2 kg, insa e cazul surorii mele. Sora mea, poate sa tina mama dietelor, ca la un moment dat, nu mai slabeste deloc, chiar se ingrasa. Cred ca e vorba de metabolism.
Va doresc o duminica placuta si mult spor!