Grup de suport pt. slabire 5 kg (11)
Raspunsuri - Pagina 15
Luna75 spune:
uite ce lucruri interesante
citesc
2 femei din 3 ar spune nu unei partide de sex cu David Beckam in schimbul unei masuri minus la haine
90% dintre femeile chestionate au spus ca ar renunta pe veci la sex daca ar primi in schimb un corp vesnic slab 
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
doroti_5 spune:
buna fetelor.
Luna felicitari, spune ce papi.
Mai eu sa stiu ca-s grasa si frumoasa, dar nu ma lepad de... ei, eu intru in minoritate, da ce sa-i faci.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Moira spune:
Luna75, am trecut cele doua floricele in dreptul numelui tau. Felicitari. Am fost cateva zile in Cipru si a fost superb. Se vede ca am papat mult insa deja de ieri sunt la regim.
Fetelor, ieri am vazut-o la televizor pe Mihaela Bilic (parca asa o cheama), dieticianul multor vedete, si spunea ca nu trebuie sa ne refuzam unele mici pofte. Trebuie doar sa gustam un pic, nu sa ne saturam. Prin urmare, azi am incercat si a mers. Imi era pofta de ceva dulce si am luat doar o imbucatura si m-am linistit.
O zi buna,
Moira
Luna75 spune:
De acord cu dieteticianul,oricum viata e prea scurta pentru a nu ne satisface anumite pofte.
o seara placuta
pisimuky spune:
Fetelor dragi, am ajuns la nedorita performanta de a avea 43 de kilograme si asta pentru ca am avut si am inca probleme care ma macina, deci n-a mai fost nevoie de cura...
Succes va doresc, tuturor ! 
Mamica de nazdravan Rares
si
Mihnea
[url=http://www.flickr.com/photos/Giulia_20[/url]
Good things last forever.
Luna75 spune:
pisimuky,foarte neplacut!Iti doresc rezolvarea in mod cat mai favorabil a problemelor si bineinteles nu uita sa mananci
Un week-end palcut la toata lumea
MsLara spune:
Eu sunt buna de
! Saptamana asta am pus la loc ce-am dat acum 2 saptamani! Culmea e ca numarand calorii abia am ajuns la asa-zisul necesar zilnic...dar am "calcat pe de laturi"...o pizza, o placinta, un mancat seara prea tarziu...of, nu am mai putut pastra motivatia!
Moira, multumesc pentru corectie...de-acum nu mai anuntz rezultate pana nu scad 3 kg, sa fiu sigura ca raman foricele pe loc!
Lali 
pussi spune:
nu stiu daca ma mai tineti minte ... sunt tot in format 3 in 1
... si mai avem maxim 3 sapt. de stat asa daca mai vor Tustele mele... Despre kg. ... am luat 14.5 kg. pana acum in sarcina.. dar va spun eu la final![]()
Am intrat din alt motiv la voi .. pt. ambitioasele mai vechi
sa le anunt ca azi a nascut ANCA DRAGOMAN...
quote:
Originally posted by dany2007
SMS ANCUTA :
LA 6.55 A VENIT PE LUME MARIA,3.6 KG APGAR 10.VA PUPAM.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bine ai venit pe lume Maria, sa fi sanatoasa si sa aduci numai bucurie familiei tale.
Ancuta iti doresc multa sanatate si te asteptam cu drag printre noi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VASARI SUCCES SI TIE....![]()
![]()
!
Dana34+
Luca-Rares
AMR - 6 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
PUSSI
34+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 20 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
DarkBendis spune:
Buna ziua la toata lumea!
Fost-am in vacanta in Sardinia (deci pauza la dieta, doar cu grija la ce si mai ales cat bag in gura - la cate bunatati si noutati sunt acolo, ar fi fost pacat sa ma abtin total, zau asa), m-am intors, incet, incet m-am apucat din nou si ce sa vezi: 65 kg arata cantarul dimineata asta.
Deci, per total, 4 kilograme duse de cand am inceput dieta. Inca unul si ... stabilim obiective noi ![]()
Succes la dieta (si felicitari noii mamici)
Dark Bendis
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Luna75 spune:
pussi,
cum a trecut timpul!parca nu demult ne anuntai despre sarcina
s-ar putea sa nasti putin mai repede decat au prevazut doctorii,de obicei fetele se grabesc mai mult sa iasa "pe lume"
Nastere usoara si sper sa mai treci pe la noi 
Anca,
felicitari pentru