Grup de suport pt. slabire 5 kg (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

celelalte fete oare pe unde sunt - am ramas numai 3 la subiect
danitin,se pare ca tu ai avut noroc cu nutritionistul -azi am citit toate cele 4 pagini ale subiectului iar unele fete nu erau multumite
In mod normal nutristionistul ar trebui sa se ocupe in detaliu de fiecare pacient in parte mai ales ca in general omul apeleaza la el in ultima instanta cand simte ca nimic din cele stiute,aplicate nu functioneaza

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Da, stiu Luna, foarte mare noroc, am si postat la subiectul respectiv. De fapt, o dieta din aia dimineata o foaie de salata, la amiaya un pahar de apa si seara rabdari prajite mi se pare absurd sa ti-o prescrie un dr. Eu nici nu imi inchipuiam ca poate fi altfel decat sa discute cu tine pe larg toate problemele. Adica cum sa-ti spuna ori faci asa ori treaba ta ... pai ma duc la ea tocmai ca sa gasesc o solutie.

Doroti super fain cu cantarul electronic. Eu am o rabla antica - are 9 ani - cu un ac indicator care ma baga in draci, ca tebuie sa apreciez eu daca sunt intre kg cu sta fata de cu o zi inainte.

Mamica de spiridus

Vacanta 2007-2 Mai si La casuta

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata.
Danitin eu m-am rugat mult de sot sa-mi ia cintar, eu nu aveam nici de unul, si la 8martie i-am zis ca alt cadou nu-mi trebuie, doar cintar, si mi l-a cumparat, ce avea sa faca.
O zi buna cu cit mai mult dat jos.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Buna dimineata si voua!!!
A propos de cantar am facut-o lata. Ma cantaresc de dimineata si acul, minune, a luat-o spre 73, adica era inre 74 si 73 clar. Si nu stiu ce ma paleste ca parca la inceput nu era fix pe 0 si incerc sa reglez. Am dat cantarul peste cap ... acum arata ca am aproape 75, ceea ce sigur nu e adevarat da io cum il mai readuc la setarile initiale????
Ieri am incalcat un p;ic da numa un piculetz cura. Asa de rau m-am enervat cu vecinii ca am simtit ca daca nu mananc ceva dulce ori ii omor pe ei ori plec eu in lume. Si am mancat o baclava, da numa una si era mititica...

Mamica de spiridus

Mergi la inceput

danitin, luna plina e de vina pt.baclava,iar zilele astea mai bine nici nu te cantaresti caci corpul retine mai multa apa,in schimb zilele astea corpul are nevoie de un consum mai mare de grasimi si prin urmare chiar si o dieta blanda poate schimba arcul cantarului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Eu am tinut o dieta mai drastica saptamana trecuta si am dat jos 2 kg in 5 zile. Sincer nu a fost greu de tinut dar nu puteam continua ca era prea limitata ca aport de vitamine, etc.

De sambata incoace nu am mai mancat dupa ora 16.30, nici paine nici dulciuri, dar abia ma mentin.

Astept si eu luna plina sa vad daca merge mai usor.

Moira sa nu ma uiti cu floricica te rog (doar una!).

Succese!

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Va citesc si eu dar nu am ce raporta...
Luna75 cand va fi luna plina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,

Am modificat listuta si as vrea sa verificati daca totul este OK in ceea ce va priveste. Daca am eliminat de pe lista vreo luptatoare si nu trebuia, va rog sa ma trageti de maneca.

Din pacate, nu am nimic de raportat, adica 53,8 kg.

Doroti, felicitari pentru cele 6 kg pierdute. Propun sa fii castigatoarea lunii octombrie.

Danitim, Luna75, bafta in continuare. Sunt si eu alaturi de voi in lupta asta, insa eu am cam obosit si cred ca de aceea am inceput sa scap prin strachini cam des in ultima vreme.

Maine plec in concediu pentru 5 zile si sper sa nu pun pe mine prea mult, mai ales ca este formula all inclusive la un hotel foarte bun si mancarea va fi cel putin tentanta.

Moira

Mergi la inceput

Eu . Cred ca am dat peste cap cantarul ... acum arata din nou 74,5. Sau o fi retentia de apa de la luna plina? Oricum chestia ma demoralizeaza cumpli pentru ca exact cand am scapat de belele - entorsa si abccesul dentar - si pot sa tin cura recomandata cum trebuie ea ma ingras un kg! Iar daca e cantarul de vina chiar nu stiu cum sa-l potrivesc la loc. O sa raman veci pururim cu porcusorul si obiectivul neindeplinit ca pana in 1 trebuia sa ajung la 73.

Mamica de spiridus

Mergi la inceput

Moira,sa ai parte de o vacanta cat mai placuta si dpv meu de vedere cred ca arati mai mult decat bine - multe fete si-ar dori sa aiba greutatea ta la inaltimea pe care o ai
Mslara,felicitari pentru ambitie
chiara,chiar azi e luna plina deci urmaeaza doua saptamani propice slabirii
eu azi tin post - beau numai ceai ca sa incep cu dreptul perioada favorabila slabirii
Mult succes la toate fetele

Mergi la inceput