bani sau cadou?

bani sau cadou? | Autor: mathilda

Link direct la acest mesaj

fetelor,
vreau sa va intreb si eu ceva. week-end viitor e botezul 1 fetite a unei prietene si nu stiu ce sa fac :sa-i dau bani sau sa-i cumpar cadou. nu sunt nasa, doar invitata la botezul fetitei. si cadou- ce fel de cadou?
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Pai, dacxa face petrecerea la restaurant ar fi bine sa ii dai bani, iar daca face acasa ii poti da ori bani ori cadou.
In general, din ceea ce am observat eu in ultimii ani, la botez se cam dau bani. Nu prea am mai vazut pe nimeni care sa cumpere cadou.
Acum, depinde de mai multi factori, eu doar ti-am spus ceea ce am observat eu. Poti intreba alti invitati, daca ii cunosti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

La local se dau clar bani, dar poti sa ii faci si un cadouas cu o bluzita, rochita, un costumas, ceva acre sa nu coste scump, o pijamaluta mai maricica care ii va fi tare utila pe la 1 an cand va merge prin casa si prapadeste tot, un treningut. Daca face acasa eventual un cadou mai consistent si de ce nu si niste bani, un 500.000 pusi in cadou.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Daca botezul este la restaurant este indicat sa dai bani. Daca este acasa poti lua un cadou dar iti spun din experienta: nu haine. Labotezul fiicei mele am primit haine sa o imbrac trei ani-bineinteles ca toate micute.... Daca vrei sa iei un cadou mai bine intrebi ce le lipseste. Asa se practica acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DienutaS spune:

Daca botezul este la restaurant-bani.
Daca botezul este acasa-...tot bani.
Banii nu ii raman nici mici ca o haina si nici inutili ca o jucarie pe care poate nu te pricepi sa o alegi cel mai bine, sau care nu ii va starni niciodata interesul copilului.
Cu bani se rezolva cel mai bine, zic eu.Si culmea, nu sunt o materialista. Doar realista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor,
va multumesc mult de raspuns. acum tb sa verific cam cat se da la 1 botez aici(sunt in canada).ma gandeam la cadou- gel de dus, sampoane, creme etc adica cosmetice pt bebe(caci imbracamintea e adevarat ramane repede mica si m are ceva si de la fratele cel mare.iar jucarii are deja f multe

Mergi la inceput