Mamici de septembrie - octombrie 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
Crishtina, ce as vrea sa slabesc si eu asa. Dar de mancat trebuie sa mananci. Pofta de mancare nu aveam nici eu, nu mancam, plus nedormirea, si uite nu mai am laptic.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Vad ca Nana e mult mai calma
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Pai vb Annisiei, inconstienta lucreaza la greu.
Dau eu de naiba cand m-or apuca durerile.
Pupicei mami de Gheo dulcic.
Nana, 40+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Off mai Annisia, prin cate trecusi!
Fir-ar sa fie de treaba. Dar nu dispera. O sa vezi ca o sa fie totul bine.
Uite un ptr tine si unul ptr barbatelul de Yannis !
Nana, 40+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxali spune:
Felicitari Urmy si un bebelus mancacios si sanatos!
Rox ma bucur ca ai reusit sa mai dormi...daca bb e papacios dai sa manance cat vrea, poate si de asta era agitat ca nu manca de ajuns sau ca nu isi reglase el organismul la sistemul papa la 3 ore.
Maruntzica nu iti recomand sa-ti vopsesti parul cand alaptezi...incearca sa cauti in farmacie ceva mai natural sau poate chiar are coafeza ta.
In legatura cu slabitul , nu cred ca vei putea asa de repede mai ales ca alaptezi si nu te-ai reglat inca hormonal, dar nu te speria ca vei pierde toate kg...eu am pus cu primul 26kg , am iesit din spital cu 13 cu dupa 2 luni de nopti nedormite am mai pierdut 5, dar lapte nu aveam de ajuns si dupa 2 luni eram la munca.
Carmenita imi pare rau ca sotul nu va fi alaturi de tine...te inteleg, sper ca ai vorbit deja cu cineva de incredere care sa te ajute.
Ali34si Enrico 7ani
poze
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Adimercedes.. cum e cu mama "acasa"? Cu ce bunatati te mai rasfata?
37+ cu Ioana
Carpatina, e bine cu mama . Ne-a facut supe de pui, salata de beuf, prajitura cu banane, salam de biscuiti etc. Ne rasfata cat poate, vrea sa ii dau tot timpul ceva de facut, dar, deh, casa noastra e din aia care se descurca singura . In fine, e si ea in concediu si se simte super.
E foarte incantata de bebelusa si o asteapta si ea cu nerabdare. A fost cu noi la cumparaturi si i-a si adus o gramada de traznai si mai vrea sa ii cumpere si de aici .
Tu cum mai esti? Cum te simti?
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Alo,alo,diaspora!!!!
Apelez din nou,dar promit sa fac cinste:cum imi poate trimite verisoara din Elvetia coletul cu Weledele si tzoalele de bb?Ideea e sa nu le declare ca fiind medicamente sau altceva.. si sa ii ia taxe f mari...Se poate plati taxa de expediere in Romania,la receptia pachetului?Ce sa declare ca are in el?
Multam fain pt.eventualele raspunsuri!
Teodora 35 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Teodora, am vazut ca ti-au raspuns deja fetele. Verisoara ta poate trece pe colet la declaratia vamala "haine si cosmetice bebelus". Nu sunt medicamente nicidecum, deci sa declare ce sunt. Eu trimit alor mei ulei de peste si suplimente natursite pt mama mea pt menopauza si niciodata nu am avut probleme, nu a trebuit sa platesc vama sau ei sa aiba probleme. Sper sa fie ok.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii