Mamici de septembrie - octombrie 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

off, fetelor, imi vine sa mor... nu mai am nici o durere, nici o contractie... e ora 11:30 si nu mai am nimic de la 7

Credeti ca o sa vina si travaliul ala adevarat???

Ati mai patit careva asa???

Rodica 40+
AMR ??? zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Rodica trebuie sa ai toata increderea!!

Eu cred ca nasti pentru ca asa am patit si eu la Victor, adica: luni sera m-am internat cu contractii dureroase la 15 minute, marti dimineata la ora 6 se oprisera complet. M-au trimis acasa asigurandu-ma ca pana duminica nu nasc (eram in sapt 40)!! Eu disperata, ca nu mai puteam, plangeam de draci ce aveam. Tot marti pe la 14 m-au apucat iar, dar de data asta m-am dus la spital abia la ora 20 ca-mi era frica sa nu ma trimita aia acasa iar. La 20:30 aveam 5 cm si la 23:30 am nascut (cu medicul de garda of course!!).

Nastere usoara si rapida!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Aandreea27 noi am cumparat tot-tot-tot prin trim II. Cu tati de manutza, frumushel si linistit; apoi ne-am jucat de-a camera lui BB si totul e bine si gata. Lasa superstitiile babelor si vezi-ti tu de comfortul tau fizic si psihic.

Teodora, nu-i cazul sa te iei dupa mine cu toate baiurile - ca-i nasol, mama! Eh, vad ca esti in grafic cu paraielile din bazin. Veste buna: pe mine m-a lasat. Sunt fit ca un fluturas! Ceea ce va doresc si Dvs, duamna!
Acuma am citit din urma ca si Nana si Yaya ti-au raspuns in acelasi sens cu (,) coletul. Posta elvetiana costa enorm, e aberant (multi pleaca peste granita in Germ sa puna colete internationale ) Cu astia de la DoubleT se trimit mereu si sunt f. seriosi si rapizi (atentie, cam ajung inainte de ora stabilita de sosire!) Parca de 2x pe sapt aveau cursa de Ro.
Deci: http://www.doublett.ch/ro/index.htm
Ea vorbeste romaneste: Double T Zurich - Silvia Walthard, tel: 0041-78.697.56.16; e-mail: silvia.walthard@doublett.ch

Betty, Mario e alaptata doar la san, nu? Ieri la cursul prenatal (alaptarea) spunea si moasa: BB alaptat natural poate sa nu faca kk decat la 2-3 zile, uneori o data pe sapt! Nu e nici un motiv de ingrijorare si nu fa nimic. Daca e pe lapte praf, e important kk o data pe zi.

Apropos curs: Roxana, aici cu papa/nani BB e foarte mult pro-freee-style : nu se trezeste BB nici daca doarme 4-5 ore ca sa-i dai papa (daca e peste zi potzi, ca sa nu fie prea odihnit pentru noapte). Nu se tot cantareste/masoara cat papa, prea mult/putin... Fiecare BB cum vrea, atata vreme cat ii merge bine. Daca BB Andrei e mancacios, sa-i fie de bine si sa creasca mare! Bravo pentru succes cu somnul la cei doi.

Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Rodica baga un dus relaxant si un nani mic, eu cred ca "e pe vine" si trebuie sa fii odihnita!!! Noaptea trecuta a fost de "pregatire".

Felicitari URMY si Gema!!! Sa va traiasca bebelusii!!!

mandarinutza e posibil sa ii apara si ei colici. Mai ales daca ai mancat ceva interzis in ziua aia.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Amar, Terapin, Urmy, Gema, felicitari pentru bebei! Sa va traiasca, sa fie sanatosi! Nastere usoara fetelor ce se pregatesc! Vad ca baieteii se cam lasa asteptati.
Fetelor, eu sunt tare trista. Tocmai ce a plecat tati si vine abia peste o luna, adica la 2 saptamani dupa ce nasc. Am tras o boceala si cine stie cate o sa mai trag luna asta, dar ce sa facem, asta e munca.
Ieri am fost la medic, ne-a programat pentru cezariana pe 2 octombrie. A fost multumit de bebe, are 2844, suntem bine, cordonelul tot in jurul gatului e, nu a mai reusit sa se desfaca. Asa ca, daca bebe nu e mai grabit, pe 2 octombrie are loc marea intalnire. Si sper sa nu fie mai grabit, vad ca la voi Andreiutii sunt lenesei, asa sper sa fie si al meu. M-am mai linistit si cu cezariana si cu anestezia, o sa fie bine, trebuie. Cel mai greu va fi ca nu e tati langa noi, dar nu o sa fim singurei.
Am inteles de la asistenta ca imi aduce bebelul dupa ce nasc, cand sunt la postoperator. Si numai pana seara poate sa stea cineva cu mine, dupa aceea ma descurc singurica. Sper sa fie bine si sa facem fata. Ma gandesc ca nu sunt singura pe acolo, asa ca m-o ajuta si pe mine cineva.
Mamicilor, voi cu ce va ungeti bebicii dupa baie? Eu am cumparat doua creme/lotiuni, una de la Nivea si una de la Klorane. Sunt bune de ceva? Si la fundulet cu ce ii dati?

Carmen 37+ Andrei
AMR 14 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Salut fetelor, dar eu nu mai nasc odata???? sunt in saptamana 40 deja si inca nimic

Cristina 40+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Azi am inceput sapt 34 si sunt fericita!! BB-le meu este viabil chiar daca Doamne Fereste il fac prematur. Nu mai spun ca am contractii in fiecare zi, nu mai spun ca medicatia pentru contractii imi da niste depresii si niste stari de iritare ce n-am patit in viata mea. Eu de obicei sunt o persoana calma si concilianta, ei bine de data asta nu, imi sare tandara fie si numai pentru ca nu e sticla de ulei pusa la locul ei in bucatarie. Doamne Fereste husbandul sa nu faca EXACT ce-i spun eu ca am luat foc instantaneu!! Saracul, l-am capiat sarcina asta. Bine ca a fost si o sarcina foarte grea, cu rezultate la analize foarte foarte proaste, cu n-spe vizite la medic (de care nu v-am povestit ca nu avea nici un sens sa va ingrijorej si pe voi aiurea, destul nu dormeam eu noapte de noapte).

Dar uite ca BB rezista cu incapatanare si-si vede de treaba lui. Asa ca de azi sunt fericita, parca am castigat la loto.

Ceea ce va doresc si voua!!! Sa fiti fericite fetelor, ca problemele din zilele astea sunt trecatoare.

Andries

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carmenita
Am inteles de la asistenta ca imi aduce bebelul dupa ce nasc, cand sunt la postoperator. Si numai pana seara poate sa stea cineva cu mine, dupa aceea ma descurc singurica. Sper sa fie bine si sa facem fata. Ma gandesc ca nu sunt singura pe acolo, asa ca m-o ajuta si pe mine cineva.

Carmen 37+ Andrei
AMR 14 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Carmen, daca vei vedea ca nu te poti ridica si iti este foarte rau (ceea ce iti doresc sa nu se intample) poti sa rogi asistenta sa il tina in prima noapte la nou nascuti si sa il aduca a doua zi dimineata. De putut se poate, numai sa insisti tu.

Nastere usoara!!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

multumesc Andries pentru incurajari, sper sa fie ca la tine, ca simt ca nu mai rezist ...

Rodica 40+
AMR ??? zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,

Mandarinuta si noi mai patim asa, eu am zis ca sunt de la colici, o sa o intreb azi pediatra,(tb sa vina ieri dar nu a mai putut)am vb la tel.

Eu am fost la dr mea ieri, se pare ca totul e ok, dar tb sa am grija .....

Urmy si Gema felicitari pentru bebici, sa cresca sanatosi, frumosi si sa va bucurati de ei.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata

Mergi la inceput