Mamici de septembrie - octombrie 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 14
Happiness_4_us spune:
Urmy, felicitari ptr bb si refacere rapida!
Rodica, macar tu ai semne, contractii false au ba. Dar eu? Eu nu am nimic, parca as fi in luna a 7-a. Mi se mai intareste burtica sau ma apuca dureri ca de ciclu noaptea, dar cedeaza daca ma mangai pe burtica. Maine mergem la Ana, ca e la Copenhaga si abia maine vine, la un consult. Zicea ieri la telefon ca are ea o presimtire ca eu o sa nasc pe 19, adica maine, si ca vrea sa ma vada mai intai. Off ce bine ar fi. Hihihi.
Bafta azi la control si stai linistita ca parca vad ca iti gaseste dr cine stie ce dilatatie si te opreste la spital.
Nana, 40+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Nana tu preagatesti actele si bb nu are chef de hartoage
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
Bebe e nebunic.
Pai daca el tot se lasa asteptat, macar sa imi fac de lucru si sa imi pun la punct tot ce trebuie ca cine stie daca mai apuc pe urma.
Pupicei.
Moama, si eu care speram sa nasc prin saptamana 38.
Nana, 40+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
ancadragoman spune:
Pai nu este mereu cum vrem noi....eu de ex sper sa apuc 36
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
Yaia spune:
Nana, are dreptate Anca, nu e cum vrem noi. Si eu voiam nastere 100% naturala, dar bebe nu pare sa fie de acord. Imi intinde burta, dar nici ca se intoarce. Va las acum, fug la control la moasa!
Irina 37
Suntem "la termen", putem veni oricand!
aandreea27 spune:
fetelor va multumesc mult ptr raspunsuri.adevarul e ca incepusem eu sa cumpar cate ceva dar mi-a sarit toata lumea in cap ca nu e bine,ca uite ce a patit aia si aia ca a cumparat dinainte si uite ce a patit bebe.ma bagasera in sperieti nu alta.
anca la ce spital nasti?
ai emotii?iti este frica?ce ai fetita sau baietel?
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Picio, eu zic sa nu mai stai cu ochii pe Nana... ca pana acum are 2 "victime"... ele stateau cu ochii pe ea asteptand-o sa nasca ea prima.. si tot ele au nascut...
Carpatino esti tare de tot! Radeam aseara de ma tavaleam! I-am citit dragului meu si radeam amandoi!
MERCI de avertisment - ai dreptate, uitasem de victimele Nanei...
Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!
Gabriela77 spune:
Urmy felicitari pentru bebe Tudor Constantin, sa creasca mare, sanatos si sa-i bucure pe parinti!!!!
Roxana, felicitari pt noaptea linistita!
Nana, tare asteptat se lasa nazdravanul Razvan…Sic and ma gandesc ca noi aveam acelasi DPN…
Gema, felicitari pt bebelina!
Hai, Danuta, ca nu mai ai mult! Tin pumnii!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Gema si Urmy felicitari pentru bebelusi!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Ieri dupa-amiaza la masa de ora 5 si la masa de dupa baita, galusca mea dupa ce a papat bine de la san, a fost foarte agitatata, apuca sanul cu forta, se agita la el, dadea din maini si picioare, se incorda, il lasa si o apuca plansul, cu greu am reusit sa o linistesc pe umarul meu.Sa fie colici? S-a mai intamplat sa fie agitata la san, dar pe urma adormea in cateva minute si nu plangea.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Piciulika spune:
FELICITARI, GEMA & URMY!!!
Bine ai venit baieteilor, sa fitzi cumintzi si papaciosi!
Rodica, am toata incederea! Asta a fost doar incalzirea... Nastere usoara!
Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!