"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (8)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by liris
ne mutam valea siliconului.
ce liniste e in poiana :(( ...
la caldurica, la caldurica...:)) Fain de tot!
Noi ieri am umblat toata ziua prin orasul vechi, a fost sarbatoare-Festivalul Toamnei-si apoi Noaptea Culturala, plin de lume, tarabe si o scena pe care lalaiau cate unii :)). Dar a fost deschisa biserica "ruinata" cea mai mare din Visby-St. Katerina-si am vazut si noi ruinele din interior. Apoi am ajuns prea tarziu la catedrala, am vrut sa auzim corul....
Azi mergem pe insula lui Bergman, sper sa nu ne ploua si sa facem si un gratarel. Avem si musafiri-fratele lui Ovi e la noi pana marti.
In rest toate bune si frumoase...
Pup la voi, o duminica frumoasa!
Mihaela si fetele mele
speed spune:
buna seara si de pe insula de smarald...
azi am fost cu micuta la orele de inot (dupa o intrerupere de 2 saptamini din cauza de diferite boli) si am plecat dupa o juma de ora ca ii venea sa verse....
in alta ordine de idei, trebuie sa comand niste carti de specialitate de pe amazon si ma gindeam ca () cu ocazia asta sa-mi comand si niste carti de beletristica...as fi recunoscatoare pentru niste recomandari...
va doresc o seara placuta si o saptamina viitoare linistita...
lilanda spune:
Bonsoir!!
Cind e vorba de carti, is prima pe receptie :-)) Tocmai imi manifestam, pe blog, preferintele in materie de Nobel, (ca anul trecut l-am nimerit ) si aminteam de Claudio Magris, publicat in Romania, in anii '90 cu "Danubius" si "O alta mare". L-a citit cineva?
speed, hai sa-ti spun noile mele achizitii de pe amazon (pe care inca nu le-am citit ...dar pe care le-am cumparat cu recomandari valoroase). Din ciclul scriitori evrei (pentru care, in ultimul timp, am o slabiciune, sint "Suite francaise" a lui Irene Nemirovski si "The Street of Crocodiles" a lui Bruno Schultz, un scriitor inteligent si savuros. Am mai luat "The Inheritance of Loss" a lui Kiran Desai, carte care va aparea curind si la Polirom, "Digging to America" a lui Anne Taylor, "Snow Flower and Secret Fan" a unei chinezoaice, Lisa See si Cormac McCarthy cu "The Road", o carte destul de fiction insa foooarte speciala (pe asta am citit-o pe nerasuflate, in avion, in doua ore de zbor).
mihaela, ati fost pe Fårö?? (ai vazut filmul??)
Va urez o saptamina minunata !! Io o iau de la capat
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by lilanda
mihaela, ati fost pe Fårö?? (ai vazut filmul??)
Va urez o saptamina minunata !! Io o iau de la capat
"I am a deeply superficial person" - Andy Warhol
Da, da...acolo am fost! Fain de tot, n-am cautat casa sau mormantul lui Bergman, am inteles ca ccc casa e cam dosita. Dar am fost sa ne plimbam pe plajele cu raukar...frumos de tot! Iti trece orice grija si orice gand cand stai si privesti apusul de soare de acolo. Inainte am colindat pe la Ullahau, o rezervatie naturala cu dune de nisip...impresionant! Apoi am avut o aventura prin padure, dupa ce a apus soarele...ne-am gratarit, ne-a prins noaptea si am gasit drumul langa care parcasem masina, dar pe bezna, masina nicaieri! Degeaba incerca Ovi sa o gaseasca cu cheile de la distanta, ioc! Am cautat-o ceva vreme intr-o parte si alta a drumului, ne deplasasem noi prea mult in stanga fata de locul unde trebuia sa iesim din padure...wow ce senzatie nasoala! Dar a fost fain!
Nu lil', n-am vazut filmul, nu cred ca am vazut ceva filme de ale lui...am sa verific si am sa caut filmul. Banuiesc ca tu l-ai vazut? Ti-a placut, merita?
speed, sanatate puiutei, sper ca nu e iar bolnavioara, poate nu s-a refacut inca dupa boala...
Multam si eu pentru informatii despre carti, poate am sa ma apuc si eu sa mai citesc noutati, acum ca oi avea timp...:)).
pup iu, o saptamana faina!
Mihaela si fetele mele
speed spune:
lilanda,merci frumos de recomandari! am citit si blogul tau ,am cam citit cartile la care faci referire acolo...singura carte ce nu m-a atras s-o citesc a fost "teroristul" lui updike,nu stiu de ce...iar the time traveller's wife ar trebui s-o recitesc,am vazut ca ti-a placut mult,eu n-am prea gustat-o,cred ca nici n-am terminat-o,nu stiu de ce,poate nu eram in "mood"-ul potrivit...pe aici a facut furori...
mihaela,micuta mea pare bine,a fost azi la scoala si s-a simtit ok,sper sa fie o alarma falsa
lilanda spune:
mihaela, pai avurati parte de ceva aventura!! Data viitoare, sa faceti ca Hans si Grätel
...si din pacate, n-am vazut toate cele 3 seriale din "Insula lui Bergman", ci doar unul si nici nu stiu daca e primul sau al doilea. Documentarul a fost difuzat anul trecut aici, la TV, si am vazut minunatie de insula si de regizor si cum a ajuns el sa locuiasca acolo, pe Fårö. Sper sa apara in curind si pe DVD, fiindca vreau sa-l vad tot. Bergman e unul dintre favoritii mei nordici, mai ales cind e acompaniat de Max von Sydow ori Liv Ullmann
speed, daca vrei sa stii, "Teroristul" a asteptat cam mult pe raft pina sa ma iau si eu de el :-)...insa cartea e interesanta, iar stilul lui Updike e deosebit.
Cit despre nevasta calatorului in timp, esti prima persoana pe care o aud sa nu-i fi placut aceasta carte :-) Acu' chiar m-ai fact curioasa sa aflu si de ce!!! :-))
mihaela_s spune:
Bonsoir si de la moi! :))
Vaz ca ramasesem doar in 3... Restul lumii, sper ca nu ati intrat in hibernare....
Lil', sa stii ca la Hansel si Gretel ma gandisem si eu...doar ca era plin de pietricele albe pe jos, le-am fi incurcat :)).
Am cautat aseara si am vazut ca n-am vazut :)) nici un film de-a lui Bergman :((. Si n-am gasit nicaieri ce film a facut pe Fårö, am inteles de la tine ca e un film din 3 parti si se numeste Insula lui Bergman? Nici n-am auzit de el, nu stiu daca in Ro a fost difuzat, iar daca n-a aparut inca pe DVD nu are rost sa-l caut...dar acum sunt foarte curioasa si musai sa vad macar ceva film de-al lui.
speed
Am pus si poze de pe Fårö.
Mihaela si fetele mele
speed spune:
buna dimineata
lilanda, nici macar nu mai tin minte de ce nu mi-a placut...cred ca m-a plictisit grozav de n-am reusit s-o termin ...)) da' am dezgropat-o de unde am ingropat-o si ma apuc iar de ea poate-mi pica mai bine de data asta...sau macar sa-mi pot articula nemultumirile...))
mihaela,citind despre plimbarile voastre pe insule,dune si paduri mi s-a facut asa o pofta de o vacanta mica de halloween...da' jumatea mea a declarat ca e prea "bizi" cu munca (((...poate o sterg singura cu micuta pe undeva...))) ( I wish !)
bombi spune:
ca tot vorbiti de carti, vreau si eu o lamurire (si cu asta sper sa nu scad foarte tare in ochii vostri) despre finalul de la Parfumul. Am vazut aseara filmul si nu am inteles ce s-a intimplat dupa ce s-a intors la locul de bastina.