"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (8)
Raspunsuri - Pagina 6
lorelaim spune:
Speed - ce face bobocutza? e mai bine? pupici si multa sanatate ii doresc!
Buli - si eu am vrut sa ma primeasca la Gabisor la daycare :-) mi-au spus ca placerea va fii de partea lor (ma spal singura pe manutze, cer la olitza, mananc singura, nu fac scandal pt jucarii, etc) - da' nu mai au locuri... mi-au spus sa ma inscriu pe lista de asteptare :-)... dureaza cam un an... da' zic eu ca se merita... in plus mai si invatz limba :-)
Mihaela - eu sincer zic ca Diana are simtzul culorii "so special"... sa NU renuntze la pictura (bineintzeles ca desenul/grafica e f importanta daca are talent spre asa ceva)... pt ca daca acum nu-si dezvolta si cultiva acest talent... in timp va ramane un soi de "violon d'Ingres"... si ar fii mai mare pacatul... N-ar fii rau daca avetzi timp sa incepetzi sa va interesatzi de cercuri/cluburi de desen/pictura.
No va tzuck si fug (maine am sa pun pozele de la aniversarea de 12 ani de cand s-a deschis gradi unde merge progica = progenitura + mica).
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
liris spune:
multumim si noi ptr urari. Robert are deci un anisor. poftiti la !!
Adeluta, sa-ti traiasca si tie flacaul!
noi am facut un party mic, deja suntem in plin proces de mutare. si apropos de asta. am citit povestea Mihaelei. sunt uimita de conditiile care li s-au oferit. ce gratuitati pe acolo frate. pfuuu... cred ca in Suedia trebuia sa ne mutam. mult succes Mihaela!!
io am cam lipsit de aici ... mama Rayu ce mai face?
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by liris
noi am facut un party mic, deja suntem in plin proces de mutare.
Io am pierdut faza asta...lirisule, unde va mutati?
quote:
si apropos de asta. am citit povestea Mihaelei. sunt uimita de conditiile care li s-au oferit. ce gratuitati pe acolo frate. pfuuu... cred ca in Suedia trebuia sa ne mutam. mult succes Mihaela!!
Pentru noi e o mare usurare cu gratuitatile astea...noi plateam in Ro pentru masa de pranz la scoala si pentru orele care statea invatatoarea dupa program cu copiii, nu mai vorbesc de banii de la gradi particulara a Siviei......alti fac facultati cu bani mai putini... Cat despre rechizite...ce sa mai! Probabil isi scot ei parleala suedezii astia mai incolo...ca nu stiu cum e la liceu si la facultate...hmmm?
Multam inca o data!
Mihaela si fetele mele
mihaela_s spune:
Ce liniste...cine a stins becu si a uitat sa-l aprinda? :)
Lil' cica ai scris ceva pe aici, dar nu apare mesajul...
adeluts, am vazut ca Dianamo joaca azi la Borås cu o echipa suedeza. Mergi sa faci galerie?
Eu sunt inca la program full de dagis, s-a imbolnavit de ieri educatoarea care se ocupa de noi si celelalte nu au stat cu Silvia asa ca inca n-am lasat-o singura acolo. Maine stau program intreg, de 6 ore. Si apoi de luni am sa fac o pauza la pranz pana mananca Silvia cu copiii, deja s-a obisnuit cu ei la masa, ca eu am asteptat intr-o alta sala.
Azi au avut trolldag, a fost tare fain, au avut activitati interesante, cel mai mult mi-a placut cautarea cozilor prin padure . Cred ca si copiilor dupa cat erau de antuziasmati!
Iesiti din barlog, ca n-a venit inca iarna!
Mihaela si fetele mele
speed spune:
ne-am revenit si noi dupa otita,merci de gindurile bune de fapt micuta e bine,eu insa nu mi-am revenit inca dupa noptile nedormite... ce bine ca maine e vineri!!!
mihaela,chiar ca sunt superbe desenele fetitei tale ...
liris spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
lirisule, unde va mutati?
de partea cealalta a "girlei".
si apropos de asta: ce mai fac "itsher", "albica"? mi-e dor si de ele.
si ca sa reiterez: what about mama Rayu????
mihaela_s spune:
Wow liris, am vrut sa intreb asa direct, dar n-am indraznit, stiam ca asta iti doreai de mult! ...unde mai exact?
Mult mult scucces si voua, sa ne tii la curent cu impresii, sa facem "schimb de experienta" :).
speed, multam si tie, am sa ma gandesc la ce spuneti...
Odihna placuta in we, ma bucur ca piticutza ta e mai bine.
Azi sunt mandra de fata mea cea mare, a facut o compunere in suedeza dupa niste imagini, iar profesoarele au fost super incantate! Au spus ca o vor inscrie la "Lilla Nobel", un concurs pentru copii...de scris povesti.
Mihaela si fetele mele
lorelaim spune:
Intru super-rapid sa va urez un weekend fain si sa pun link-ul cu cateva dintre pozele de la gradi - a fost aniversarea a 12 ani de la deschiderea gradinitzei http://picasaweb.google.com/lorelaim/01102007PartyAtTheDaycare?authkey=GEbcYvAUgAk !
Speed - multa sanatate bobocutzei! Imi pare bine ca si-a mai revenit, dragutza de ea :-)
Mihaela - multa bafta in continuare cu gradi! Felicitari Dianei pt compunere - e un copil f talentat :-)
Liris - spor la mutat!
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
lilanda spune:
miha, daaa scrisei un mesaj si cind l-am trimis ...eroare :-) Noh, scriam ca io-s cam coplesita de activitati si tre' sa folosesc agenda .
Alminteri, bravo Dianei...deja scrie in suedeza...wow!! Iar despre desene, tre' sa recunosc faptul ca pe mine m-a impresionat simtul perspectivei...e destul de complicata redarea ei, iar Diana promite!!
liris, mutare lina si reacomodare usoara...chiar unde anume va stabiliti?
De mama rayu stiu ca mai citeste din cind in cind, insa e si ea ocupata. Totusi trag nadejde ca macar de 8 martie ne-om vedea in pluton largit, cu Adelcutza cu tot, care nu mai poate invoca amu' motiv de cupil mic
Va pupez si va urez si io weekend placut...si cu soare, daca se poate
mihaela_s spune:
Hej! Hej!
Io-s acasa, in pauza de masa :)).
Silvia a ramas singurica pentru prima data, dar fara probleme. A zis ca e ok sa plec, am spus ca ma intorc peste o ora si a ramas foarte vesela...tocmai se jucase in "padure"-e o curte langa curtea lor de joaca cu copaci si un delusor-iar eu am inghetat pe o banca in curte...brrrr, nu cred ca sunt mai mult de 9-10 grade!
lil', spor la activitati! Dianei ii place foarte mult sa deseneze, cand se plictiseste ia un creion in mana si o foaie si gata!
Lorelai, we fain si tie!
Ieri a fost o faza faina la scoala la Diana, apropo de compunerea ei. Cei 2 colegi mai mari de "clasa", irakieni, au scris si ei compuneri dupa aceleasi desene. Compunerile lor au fost mai scurte si mai simplutze. Au fost putin suparati ca Diana a scris atat de mult si au intrebat-o pe profesoara de ce ea-Diana-care e doar de 3 saptamani la scoala poate scrie mai mult decat ei, care sunt de 2 luni acolo...iar profa foarte draguta le-a explicat ca Diana are multe avantaje fata de ei-alfabetul pe care-l stia, cifrele, citirea de la stanga la dreapta, plus multe cuvinte care seamana cu cele din engleza(baietii nu stiu nici engleza) si din romana.
Diana deja merge la orele de sport si de lucru manual cu copiii de cl.5-a, asa ca mai aude si acolo limba, e foarte multumita de progrese si ii place enorm de mult. Nici nu vrea sa auda de vechea ei scoala din SM...iar eu pentru ea imi faceam cele mai mari probleme cu adaptarea.
Va pup, ma intorc la gradi!
Mai viu.
Mihaela si fetele mele