"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza
Adela - La Multzi Ani cu sanatate si noroc! Si la canadience se sarbatoresc fetele :-) Mule balantze pe-aici :-) Se vede ca ian-feb a fost tare friguros pt parintzii nostri si au stat cam... lipitzi unul de celalalt :-)
O zii faina va doresc!
P.S. Ieri boboaca NU a plnas deloc la gradi si a mancat tot-tot singurica :-)


Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cu intarziere, urez si eu La multi ani Adelutzei dragi, sa fii sanatoasa si iubita!!
io-s cam in urma cu somnu, nu-s in stare de chestii prea inteligente la ora asta:))




Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!


Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Adeluczto, La Multi Multi Ani!! Sa fii sanatoasa si fericita!! O mie de pupaturi si flori...si o mie de scuze pentru intirziere, da' ma chinui cu scoala de soferi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by Adela99

liris, parca si piticul tau implinesti ani in septembrie, nu?





duminica facem un anisor.
scuze, sunt rapida, nu ma descurc fara mouse normal, cel de la laptop mi se pare dificil de manevrat, iar pe celalalt, l-a plimbat prin casa fiu-miu si l-a distrus.
Adelutza, feliz cumpleanos, otra vez!!!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Liris - La multzi Ani cu sanatate si mult noroc "pisoiashului" de 1 anishor!:-) Si "matzuca" mea (de 3 ani) mi-a facut praf si pulbere mouse-ul de la computer :-) il tareste prin casa - il "redenumeste" (ba e catzel, ba e mashinutza :-))
No va tzuck si un weekend fain va doresc!

Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hej,hej!!!!
Va scriu de acasa, in sfarsit am internet!!!! YUPIIIII! Dau de !!!

adeluts, cu intarziere iti spun si eu Sa traiesti sanatoasa ani frumosi de acum inainte!!!! si mii de scuze, daca stiam dadeam un telefon, dar uite acum am aflat...

Sabinuts si tie iti transmit urarile noastre de bine si multa fericire noului venit Gheo! Aaaa, si sa nu o uit pe surioara cea mare Sofia, multi multi ani fericiti si pentru ea . Aceleasi scuze pentru intarziere, dar n-am citit nimic, decat pagina asta ultima...

liris si pentru anisorul implinit, la cat mai multi inainte!!!

Asaaaa, eu tocmai ce am venit de la dagis, am fost azi a 5-a zi cu Silvia, azi a si mancat impreuna cu copiii(pana azi am stat doar cate 2 ore) si au avut party pentru sarbatoritii din septembrie, fiind si Silvia una din sarbatorite...au avut inghetata cu biscuiti si bombonele.
E destul de greu, nu-i inteleg nici pe copii ce vorbesc, unii dintre ei converseaza cu mine, inteleg ca ma intreaba cate ceva dupa tonul vocii, dar nu stiu ce...iar Silvia ma intreaba mereu ce spun copiii si eu nu stiu :((. Una din educatoare e aproape mereu cu noi, mai traduce ea in engleza si eu apoi in romaneste Silviei dar sunt si momente cand sunt singura cu ei si tot dau din umeri, le zambesc...
Altfel e foarte frumoasa gradinita, plin de jocuri, incaperi, curtea e imensa si plina de jucarii, copiii fac ce vor, nimeni nu le interzice nimic, e tare fain pentru ei.

Ok, un we minunat va doresc, am sa revin dupa ce mai imi deschid si eu ochii pe-aici....

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Mihaela, sa va mearga din plin!
tre sa fie dragutz, asa, sa aprobi zimbind cine stie ce bazaconie
sarbatorita Silvia

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

mihaela, bun revenit sau...bun venit :-) Asa, care va sa zica, ai inceput gradinita!! (sa stii ca nu-i rau sa mai stai pe la dagis, ca acolo inveti cel mai bine suedeza :-)) De cum zimbesti, te inteleg, fiindca acelasi sentiment ma incearca si pe mine, acum, la scoala de soferi, caci instructorul de-l am vorbeste repede si in dialect...si io inteleg din 2 in 4 Anyway s-a prins ca ceva nu-i in regula cu mine si s-ar putea sa fiu nitel idioata, fiindca imi pune intrebari de genul, la ce foloseste un vitezometru?? Faza cea mai misto e ca introducerea oficiala a cursului suna cam asa: "nu trebuie sa fii inginer ca sa poti conduce o masina"

liris, La Multi Ani puiutului! Sa creasca mare, sanatos si sa aiba mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am revenit...am citit cam ce s-a intamplat pe aici, am citit nasterea lui GHEO(Sabina, inca o data va pup!). Am vazut si pozele lui taticdetoma(sper sa am si eu timp de treklens) si n-am inteles ce e cu dorulets, sper ca totul e ok...

Ei, am scris o mica povestire aici pe DC pe care o copiez si aici, sa vedeti cum a fost drumul nostru pana in Visby.
Am plecat marti dimineata, in 4 septembrie cu 2 ore in tarziere fata de ora stabilita. Desi dusesem bagajele mari(portbagajul de deasupra masinii plin cu saci cu haine, 2 valize mari in portbagajul din spate) cu o seara inainte, maruntisurile ramase si aranjarea lor a durat mai mult decat credeam...am lasat si asa acasa lucruri pe care le pregatisem sa le iau cu mine si n-au mai incaput...s-a facut ora 10 dimineata cand am plecat. Aveam de facut 600 de km pana in Lodz, in Polonia, unde aveam sa innoptam. Drumul il stiam, pana in Cracovia, fusesem acolo in primavara...dar din Cracovia mai aveam aproape 300 de km. In fine, am ajuns destul de tarziu, era deja ora 23 la noi dar am gasit usor hotelul si am ajuns in camera, frumoasa si curata, incalzita, pentru ca afara erau 9 grade(in Ro fusesera 23 de grade cand am plecat). Dimineata am mancat si am plecat din nou la drum. Am ajuns fara probleme in Gdansk, de unde urma sa ne imbarcam pe feribotul care ne ducea in Suedia. Totul a decurs fara probleme, la ora 18 a plecat vaporul...am mancat la restaurantul vaporului, eram flamanzi, nu mai oprisem nicaieri sa mancam de dimineata, am mai ciugulit niste cozonac si cereale pe drum, dar acum eram lihniti. Am urcat apoi pe punte ca sa vedem apusul soarelui, iar apoi ne-am culcat. Cabina era mare, cu 3 paturi si o baie incapatoare, totul curat. In ziua urmatoare asteptam cu nerabdare sa vedem pamantul Suediei. Sentimentul e greu de descris...eram in noua noasta tara, oare ce ne asteapta? Am coborat de pe vas, ne-au intampinat oameni draguti si amabili...primul l-a pus pe Ovi sa sufle in alcooltest, apoi ne-au fost verificate pasapoartele, iar la urma ne-au intreabt unde mergem, daca suntem turisti sau mergem sa muncim. Ovi le spune ca el are contract de munca, il intreaba ce meserie are, Ovi le spune si ne ureaza succes. Gata, plecam spre Stockholm, portul e in Nynäshamn, la 45 de km de capitala. Stockholm-ul e un oras superb, noi am avut la dispozitie doar cateva ore sa-l vedem, dar am ajuns intr-un loc care mi-a taiat rasuflarea...Sergelstorg e un loc pe care il vedeam zilnic pe webcam live din SM, l-am vazut si pe Ovi cand a fost singur aici, la interviu...iar acum eram si eu acolo...parca visam. La ora 18 am plecat inapoi spre port, urma sa ne imbarcam intr-un alt ferry care sa ne duca spre insula fericirii. :)

Lil', spor la scoala, abia acum am vazut ca ai inceput soferia. Stii, aici se circula foarte mult cu bicicleta si sotul meu vrea sa-si ia una ca sa nu mai mearga cu masina la spital. Si ma gandeam la tine, fusese mai demult o discutie in care spuneai ca mergi cu bicicleta la scoala, dar vad ca acum vrei sa treci la masina ...probabil ca dureaza mai mult drumul pana la scoala decat ii ia lui Ovi pana la spital.
La noi sunt si centre de inchiriat biciclete si ne gandeam sa inchiriem biciclete si sa mergem o zi in plimbare, dar ne-am razgandit, probabil ca am face o febra musculara de a 2-a zi n-am mai putea umbla.
Da, cat despre limba, stiu ca de la copilasi as invata repede, dar am observat ca inteleg mai bine de la tv cuvintele, nu ca as intelege ce spun, pentru ca nu cunosc cuvintele, dar poate copiii si stalcesc, stiu eu...ca sunt copii mari, de 4 si 5 ani...
Silvia deja incepe sa stie cateva cuvinte in suedeza si sa intrebe ce inseamna diferite cuvinte din suedeza, sa i le traducem in romaneste.
Eu am fost la Komvux si nu voi putea incepe cursurile decat in ianuarie, atunci incepe grupa noua. Cea de acum e pornita din august si eu nu am inca personnummer, fara ala nu ma pot inscrie. Sper sa vina in curand personnummer si sa ma inscriu, doar ca pana in ianuarie e tare muuuult!

Ei, va pup deocamdata, am sa revin cu impresii despre orasul unde locuim, sa va spun cat de draguti au fost toti de aici cu noi, cum se descurca Diana cu scoala.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

miha, e ceva dåligt cu linkurile de la poze...ca nu le vad

Mergi la inceput