"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (8)
Raspunsuri - Pagina 20
bombi spune:
Deci Volito 2, again. Am mai primit un feedback aseara tot de la cineva care are Volito 2 si mai are si un Bamboo A4 (la servici).
Modelele care au intrat in calcul au toate 512 nivele de presiune.
La rezolutie dpi si lpi e acelasi lucru sau nu?
Si sora mea se ocupa cu banala informatica. Proful probabil revazuse Al cincilea element si i-a venit ideea cu masinile care merg ba pe roti, ba pe perna de aer, ba zboara pe diverse planete terra-formate more or less, unde tb sa ai grija la conditiile atmosferice si sa nu iesi echipat necorespunzator din masina. Si pt ca, spre deosebire de filme, in viitorul asta nu toata lumea stie engleza, mesajele si meniurile tb sa fie cit mai vizuale si mai usor de inteles pt tot omul care alege sa conduca masina respectiva singur, ca bineinteles exista si pilot automat. Si nu mai tb sa-ti bati capul cu semne si reguli de circulatie, ca masinile comunica intre ele si negociaza ordinea de trecut prin intersectie.
Asa ca daca astepti sa se termine proiectul asta, scapi de stresul cu scoala de soferi. Sora mea se ocupa doar de interfata grafica care v-a fi pictata pe parbriz, de restul nu stiu cine e responsabil . Ziceai tot tu de geamurile inteligente. Cred ca sint numai bune de adaptat pt parbrizele respective. Ar tb sa se ocupi tu de asta, daca tot te pricepi.
La protocolul de comunicatie intre masini il ofer voluntar pe sotul meu care a schimbat recent jobul in domeniu asta.
Si sintem aproape gata cu proiectul.
Doruletz merge la marketing si cauta o fabrica care sa produca masina.
Mai lipseste doar Bruce Willis sa faca un test drive. Cine se ofera sa-l convinga?
scuze pt divagatie, am inceput serios, dar m-a luat valul.
doruletz spune:
ce fabrica bre bombi, nu p'aci trebe cautata, nu vazusi ca astia una doua fac greva?
Io venii sa zic noapte buna si sa mai spun ca www.20minutes.fr/article/196613/Monde-Le-Liban-n-a-plus-de-president.php" target="_blank">Libanul nu mai are presedinte?! Cica la 12h00 noaptea inchisa omu pravalia si se dusa acas la culcare lasand tara de izbeliste, nici nu stiam ca e posibila o asemenea chestie, asa cevaaa
lilanda spune:
Bonjurica,
bombi, io-as astepta sfirsitu' proiectului, da' mi-e mila de citi bani am dat ...si citi o sa mai dau :-)) Nu puteai sa spui si tu dinainte??? In legatura cu dpii si lpii, probabil stii diferenta ca una-i rezolutie-n dopi si ailalta in linii, iar asta din urma, fiind cumva mai senzitiva, se foloseste in tiparele offset...deci grafic profesionala!!
Si a propos de proiecte, azi o trebuit sa-l amestec si pe Niels in chestiunea mea cu "ciocanul de lipit" (proiect care are legatura si cu programarea de microcontrollere) asa ca tocmai ce experimentai niste gosuburi .. acu' tre' sa iesim la aer
Unde mai pui ca sintem si obositi; nu dormiram azi noapte mai deloc din cauza lui Ilie. Pe-acilea fu vint puternic, din ala de zgiltiie tiglele, drept pentru care monseru' n-a pus geana, chitaind toata noaptea pe linga usa dormitorului. Io m-am sculat de trei ori s-adorm pruncu', Niels de doo ori (o iesit cu el la 4 dimineata afara), la 7 am cedat nervos si ne-am ridicat buimaci din pat, moment in care porcu' a cazut in somn adinc si lin!!
doru', o innebunit lumea...da' siteu' ala chiar ii interesant :-)
PS.bombi pe unde avem sanse de zapada in Germania, mai asa, de Anul Nou si nici prea departe??
mihaela_s spune:
Bonsoir!
Noi tocmai ce veniram de la plimbare combinata cu pizza .
Mamanul meu a plecat ieri inapoi in Ro, i s-a terminat luna de Suedia... Ajunge abia azi undeva noaptea tarziu acasa, a dormit azi noapte la Stockholm si dimineata devreme a zburat la Budapesta. De acolo o preia microbuzul dupamasa(cam pe la ora asta) si mai are vreo 6 ore pana acasa...huh, lung drumul...
Noi am sarba(u)torit intre timp 2 zile de nastere, saptamana asta-Ovi si Diana. Am bucatarit, tortulit, mancat, baut si apoi impartit cadouri . Diana a avut invitate si cateva prietene, ea zice ca a fost tare frumos si ca atatea cadouri n-a primit in viata ei .
Haha, iar azi-dupa vreo 20! de ani-m-am urcat pe bicicleta...da, da, a cumparat Ovi o bicicleta si mi-am exersat si eu "aminitirile"...la inceput a fost putin mai greu cu echilibrul, dar apoi a mers...pana nu mi-am mai simtit picioarele si am zis STOP! Acum el si cu Diana dau ture prin zona....
Ati vazut ca se largeste spatiul Schengen?
Tzuk .
Mihaela si fetele mele
Hobby
doruletz spune:
mihaela, hai ca acu inteleg de ce lipseai de pe aci, iar avuserati chef ! la multi ani la cei doi membrii ai familiei, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!
Ca tot vorbeam mai deunazi de croaziere hivernale, vazurati stirea despre www.lefigaro.fr/international/2007/11/23/01003-20071123ARTFIG00487-naufrage-en-antarctique-pas-de-victimes.php" target="_blank">naufragiul din Antartica? Cica se ciocnira cu un iceberg, nu-mi imaginam ca asta e posibil acu in epoca radarelor si GPS-urilor. Hai ca iar imi amintii de noaptea de cosmar petrecuta pe vapor acu 2 saptamani, acu ma gandesc ca scaparam ieftin (desi poate ca nu or fi iceberguri in mediterana dar parca poti sa mai stii in zilele noastre?!) asa cevaaa
Lilanda, sa inteleg ca mergeti in germania de sarbatori? p'acilea nu dati o fuga?
mai viu
bombi spune:
Banuiesc ca intrebi de zapada pt ski.
in Germania ar fi zona Garmisch-Partenkirchen
in Austria - peste tot, in afara de Viena. Asta inseamna cam incepind de la Salzburg, in sud, sud-vest. Sunt mai multe resorturi.
in Elvetia - Davos, St. Moritz... In general mai scumpisoare ...
Franta - Chamonix... cu scuze de la sot pt poporul francez
mihaela_s spune:
dorulets, multam fain!
lil' Garmisch-Partenkirchen e superb! Am fost acolo in 1 ian. anul asta, dupa revelionul de la Munchen. N-a fost zapada ca asa era vremea, 15 grade...a plouat. Si tot ne-a placut! Noi am stat doar cateva ore. E cam la 70km de Munchen.
In Innsbruck iar e superb, noi am fost vara si era zapada sus pe creste.
Cam atat stiu eu...
Pupi!
Mihaela si fetele mele
Hobby
doruletz spune:
Bombi, scoate bre Chamonix-ul din Elvetia pana nu vede vrun frantzuz si se supara ca le luasi bunatate de statiune si le-o trecusi la suishi.
apropos de francezi d'astia care nu au mai gasit drumul spre casa: vazurati ca i-a pocnit pe belgieni divortul? Parca vad ca in curand o sa vedem si primul rege somer, de abia astept
Mihaela spor la biciclit, acu iarna va gandirati si voi sa va re-initiati? :)
Sabina spune:
neata si de la mine!
p-aici e cam ceata, as iesi la plimbare da n-am cum.
Sofia s-a dus la primul concert integral din viata ei, sunt taaaare curioasa cum va rezista. E la Ateneu, si la final canta cea mai buna prietena a ei, o fetita de 13 ani jumate care debuteaza cu sol majoru de Mozart.Maria Diana Petrache o cheama pe fetita, asta va zic acuma, ca sigur o sa mai auziti de ea.
Prietenu nostru Alex Tomescu a primit in sfarsit Stradivariusu, abia astept sa-l mai cante nitel, pt ca sincer, cand l-au dat la teveu la ceremonie, cam scartaia vioara:)))
Doru, ti-am citit blogu aseara si m-am recunoscut nitel in ultima postare.Numa ca ma stii pe mine, eu adopt calea de mijloc.Adica; bag bebele in wrap, da il pun si la carusel in patut si daca vreau pipi nu se moare din 2 minute de scanceala:))
Juma (2 treimi uneori, yeeeeeeee ) de noapte doarme singur, da daca vrea sa suga pe la 4 si eu moooor de somn, adoarme langa mine colosha:))
asta ca sa rapsund la intrebarea daca doarme toata noaptea. Are uneori nopti cu 7 ore legate, dar si unele mai nasoale pt mine. Totusi, la mai putin de 4 ore nu se scoala noaptea.
si chestie: pt ca e asa cumintel, mi-am permis sa mai bag si cate-o cafeluta si ciocolata, si n-are asta nimica. Ba, in zilele in care dau liber la dezmat, parca doarme mai bine -:))
am inceput sa cred ca totul e mai mult psihic la bebelusi, ca alta explicatie nu vad. Probabil ca atunci cand eu ma simt bine (recte cafeluta bauta si nu nauca), si bb e mai relaxat.
Vad ca si Lil experimenteaza bb micu uneori:))))
Miha, si eu ar trebui sa reiau episodul bicicleta. Ba la primvara vreau sa fac si scoala de soferi:))
apropos de asta, cred ca o sa ne luam VW Touran, l-am pus pe bietu barbat sa se urce in spate sa verifice cat de comod se sta, atunci cand viziteaza niscaiva masini:)))
Touran-ul a castigat detasat, are 3 locuri distincte la spate, si mai are si loc la picioare. Ca eu voi fi inca surghiunita la mijloc spate inca ceva vreme.
Skoda aveau un model fain, si mai ieftin, dar la spate inghesuiala nenicule:)))
valeu, cat am scris, si n-am zis nimica spiritual;0)
pupi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
lilanda spune:
Bonsoir!!
ahhh, pai cre' ca luam noi la loc ccc comanda cu planurile de ski, caci avem prea multe conditii si prea putine locuri disponibile!!Ne asmutira niste prieteni si ar urma ca io si cu Ilie sa mergem cu ei cu masina si dup-aia sa-l pescuim si pe Niels de pe undeva, de la un aeroport, cind o avea si el liber Partea proasta e ca, acolo unde am mai gasi cite ceva (Suedia, Norvegia), Ilie tre' sa stea la carantina; si nici nu pot sa-i risc pe prieteni sa trec granita fraudulos cu monseru', asa cum o mai facuram noi in doo rinduri
doru', luaram in calcul si crestele franceze, da'-i prea mult de soferit pin'acolo!! Iar la Paris, nu ma risc ccc ca mai intra naibii si-avionele-n greva, basca prietenii fura recent (aia cu surpriza).
miha, La Multi Ani sarbatoritilor si succese la pedalat!! :-)) In Innsbruck cautam si noi, iar in Germania gasiram o viluta www.vacationvillas.net:80/Germany/Bavarian-Forest/ski-holidays-house-Zandt/p34239.htm" target="_blank">draguta, da' pot sa pun pariu ca nu-i libera si nici zapada n-au ..acum :-)
Sabina, daaa...si noi, cu pruncii :-) Cum ii placu Sofiei la concert??