"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

apropo de sampania aia cu capsune ... cica e buna sampania cu suc proaspat de porto la mic dejun - a probat careva?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

hai ca am nimerit la chef! la multi ani Mihaela! sa fiti fericiti si sa obtii tot ce-ti doresti
Io nu stiu cum e cu sampania la micu dejun insa mie imi place Kir-ul (nu neaparat dimineata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

dorulets multam! Fain de voi ca puteti fi la o mare caldutza si insorita! ;). Distractie faina de tot pe Corsica. Si eu te urmaresc pas cu pas in nemaipomenitele aventuri cu Aca, e o scumpa si tu stii perfect sa pui pe "hartie" clipele astea minunate ale copilariei.

Deocamdata cu iarna polara ma consolez ca si in Ro se intuneca la ora 16.30, e drept ca nu la inceput de noiembrie. Am citit ca ziua cea mai scurta aici e de 6 ore, la solstitiu de iarna....in schimb compenseaza vara cand cea mai lunga zi e de 18 ore. Ei, mai avem pana la 6 ore...acum e de 9 ore :). Se pare ca scade in ritm ametitor :).

Si o dedicatie.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

mihaela, La Multi Ani ...
Io mi-s cu pasarica (aia de pe Titanic) si azi am supravietuit unei prezentari care s-a lasat, aproape, cu atacuri la persoana :-) Tot saptamina asta, am constatat ca optimismul meu in legatura cu minuiarea masinii e absolut gratuit, fiindca, desi in afara orasului, totul merge struna, in oras, era ieri, cit pe-aci sa ratez o curba strinsa si sa plonjam (masina, instructorul si moi) direct in Baltica...
Pe de alta parte, vremea e de o mare nesimtire, cu vint, ploi si temperaturi avare, asta pe linga intunecarea aia devreme, de care povesteste mihaela. Asa ca doruletz...invidie totala catre dvs.!!!...si vacanta si vreme frumoasa Cit despre stirile britanice, vroiam sa postez si eu acum vreo citeva zile un www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=491668&in_page_id=1770" target="_blank">link, da' n-am avut timp!!! Fotografiile alea mi-au amintit de vizita la Londra, cind intr-o simbata, mai pe seara, am vazut o tipa bine (si de marca) imbracata, iesind dintr-un bar abia tinindu-se pe picioare. S-a indreptat hotarita inspre strada, dupa care, probabil, si-a dat seama ca are probleme de balans, astfel incit s-a trintit la fel de hotarita, cu fundul pe trotuar. De acolo, am vazut-o facind semne catre un taxi...pe mine, sa spun drept, m-a socat imaginea...insa vaz ca pe-acolo e ceva normal!!!
mara, astept poze cu under construction!!! :-)
Pupe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

MIHAELA, la multi ani!!!
..foarte buna sampania si tortuletul. am vazut pozele tale. cele cu fetele imi plac cel mai mult. dar toate sunt frumoase.

doruletz, mai pune-ma si pe mine pe lista celor care te invidiaza. si eu vreau in corsicaaaaaa. pupaceste-o pe alexandra din partea mea ca tare dulce e.
cat despre sampanie, o vom bea pe terasa dar nu chiar la primavara, poate pe la inceputul verii ma gandesc eu ca o sa terminam toate lucrarile. si-atunci daca nu veniti ma supar rau de tot.

lilanda, house-ul under construction nu mai are prea multe poze ca saptamana asta n-am mai mers pe-acolo. e destul de mult noroi cand ploua si mi-e tare groaza... asa ca astept vremea buna sa merg sa vad cum au mai avansat lucrarile.

imi place ca macar cateva persoane s-au speriat de biciul meu. il mai scot daca e nevoie...

va pup, fug la un chef cu ccc colegii de serviciu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

mihaela, n-arata rau martin ala desi nu inteleg nimic din ce canta el acolo:) Despre ce e vorba?
mara, pai terasa ta e pusa demult pe lista, cu sampanie cu tot. merci (din partea acai) de complimente. Ce mai face tudorelu? e tot fan thomas sau i-a trecut? asteapta si el sa se mute in casuta cea noua? ca mai stiu io pe unii de p'acilea (se recunosc ei care!) ce taman se mutara dintr-un apartament in altu (in acelasi cartier bucurestean) si cupilu' nu e deloc multumit, plange ca el vrea inapoi la... Bucuresti

Apropos de articolu Lilutzei, citii adineauri intr-un www.lexpress.fr/info/economie/infojour/infos.asp?id=131973" target="_blank">articol ca Facebook o sa lanseze o noua moda a publicitatii "personalizate" folosindu-se de datele personale pe care utilizatorii le-au declarat acolosha. Asta n-ar fi nimic insa cica de fiecare data cand un membru facebook cumpara ceva online de la un site partener, cosnita lui de cumparaturi o sa fie trimisa la toata lista de prieteni sa vada si aia ce isi lua omu
Cica patronu lui facebook vrea 'sa introduca marcile in conversatiile zilnice". Asta imi aminteste de filmu ala cu stalone politisitu decongelat in viitor, Demolatorul sau asa ceva. Cand s-a prins el ca in lumea aia din viitor oamenii nu mai ascultau muzica ci numai reclame si mancau numai la pizza hut (sau Taco Bell) a cerut sa fie congelat la loc . Cred ca noi nu mai avem mult pana la vremurile alea, asa cevaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil', mara...multumesc si voua!

dorulets, la faza cu tradusul m-ai prins , ca io nu incep suedeza decat in ianuarie. Si pana atunci mai stiu asa, cateva cuvinte...cat am inteles eu, in cantec e vorba de un tip care sta cu ochii inchisi(asta e si titlul piesei) desi e treaz, isi mai tine respiratia inca putin, inima i se opreste si stie ca 100 de ani de acum incolo EA va fi langa el, cand sta cu ochii inchisi...:). Mai spune el ca a cumparat visele unei vieti frumoase, ca EA il minte cand sta intinsa alaturi de el si se intreaba apoi cum poate cineva sa se schimbe atat de mult...
hehe, deci ea e rea si el o iubeste...cam asa ceva...
Da ii frumos, nu?

Mi-am luat Fanny si Alexander, am gasit la magazin. O sa incerc sa-l vad, nu stiu cat voi intelege .

lil' nu te descuraja, ai sa vezi ca dupa putina practica, altfel va merge.

mara, Tudorelu' majestate ce mai face? Asteapta sa aiba curtea lui de joaca? Hai ca abia astept sa va vad la casuta voastra.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

buna seara,buna seara
azi am avut ultima sesiune de "intercultural training" si pot spune ca n-au fost in zadar.

am gasit un cadou ciudat pentru "soarecii de biblioteca" http://www.giantmicrobes.com/uk/products/bookworm.html

la multi ani mihaela!
tiii ce bine ca mi-am amintit sa felicit un mihai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ooof, greu ma adun si eu:)

La multi ani Mihaela! cu intarziere...sper ca mai ramas o bucatica de tort si pt mine

eu ce sa spun, sunt cam, prinsa cu bebelusul si Sofia cea geloasa.Nu e geloasa pe dumnealui, ci pe mine. pe Gheorghe il adora, ia uitati:

http://farm3.static.flickr.com/2022/1902989699_6c78242b2c_o.jpg

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

ia uite, lume noua!

sabina, ce dulce e bebe gheo, si ce surioara responsabila are el. ia spune-mi e grue cu doi? eu tot astept pe cineva care sa ma convinga sa mai fac un copil pentru ca in momentul asta nu mai am curajul.

tudor e tot mucos si tuseste de cand a inceput gradinita, dar ne-am obisnuit si cu asta. cand devine mai grava chestiunea mai bagam o tura de medicamente (fara antibiotice) si tot asa.
a ramas fan thomas dar acum l-am asaltat cu chestii noi si thomas nu mai este pe minimax asa ca l-a cam uitat fortat de imprejurari.
casa o deseneaza si ne explica unde e livingul si camera lui, e foarte prins si el...asteapta sa mearga la curte pentru ca el isi imagineaza ca o sa-i facem acolo circuit de formula 1.

mai vin, ca a sosit majestatea sa-si revendice locul la calculator...

Mergi la inceput