"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir :-)
Mai e un pic si e ...week-end . Saptamina mai nebuna, nebuna, nebuna ca asta, n-am mai avut demult: in fine, aproape a trecut si ea :-)) Asa ca da-mi voie, lorelei sa te felicit pentru primirea vizei de munca a cupilului () si sa-ti urez calatorie apropiata la Mlr (???...asa ai prescurtat prima oara, ca nu-ntelegeam ce-nseamna?? :-)). Dup-aia, tin sa te felicit si pentru miunata varza care ti-a rasarit in poze!! Pusei si io anul trecut niste seminte de varza decorativa, la mine-n gradina, si iesira, toamna trecuta, niste vrejuri violacee, urite rrrraaau...spre iarna se mai lasara si prinsera a se colora si-n alb...insa vara asta le-am scos!!! Ale tale arata, insa, minunat!! :-)
miha, cum fu plimbarea?? :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza
Lilanda - multzam fain de felicitari ;-) pt varza si viza :-) De-abia astept sa-mi spuna sotzirul ca a rezervat bilete pt Mtl (Montreal :-)). Copilitza e un picutz mucioasa - da' f un pic... Insa mi s-a facut mila de ea si n-am trimis-o la gradi :-) Mai ales ca maine va fii o zii obositore... Sculat de dim si luat t-bana, tzopait prin muzeu, alergat, etc si vreau sa fie in forma - nu maraita :-) Ce noroc avem ca aici (nu e ca la Ro) potzi sa-tzi transportzi progi cu caruciorul pana pe la vreo 5 ani :-)! Nu comenteaza nimeni ca-i "magar mare" si tot in carutz il duce mami :-) E f practic - cand e obo nu tre' sa caut un loc unde s-o asez (nici in T-Bana, nici la cumparaturi, nici in parc si nici in muzeu) - o iau si o pun in carutzul propriu - care inca e OK... de spatzios... si se poate odihni un pic si apoi cere ea sa o las sa zburde din nou in voie :-) Plus ca in "coshul" de dedesubt e spatziu sufi pt mancare, apa, olitza (noi plecam cu olitza mica dupa noi :-) ca la WC-urile publice inca nu cutezam sa o punem pe WC..., iar in Pampers nu mai vrea sa faca ca nu se mai suporta uda saracutza). No acum fug sa iesim la plimbare si joaca ;-)
Va tzuck si un weekend fain va doresc!

Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Huh, ce greu trecu noaptea asta! Silvia e bolnavioara, are febra si azi noapte a tusit 2 ore de nu mai stiam ce sa-i fac...sunt cam varza de la lipsa de somn si de la lipsa de plimbare, e a 2-a zi ca stau in casa cu ea...n-am vrut sa se agraveze pentru ca maine dimineata mergem la Stockholm. Maine avem program la Muzeul de Stiinta si Tehnologie, pe asta l-am ales din lista de atractii, sper sa fie ok si pentru Silvia, om vedea...

lorelai, distractie placuta maine! E o alegere faina daca lui Gabisor ii place Pippi. Noi suntem de prea putina vreme aici, Silvia a auzit de ea la camin, dar inca nu e prea familiarizata cu personajele. Desi sunt sigura ca i-ar placea in "casuta" ei. Poate data viitoare, sa ne spui cum i-a placut lui Gabisor.
Hehe, stii ce am facut azi de mancare? Varza cu carnat! apropo de varza ta...:))

lil' plimbarea fu placuta, dar deja e atat de departe :))...si mi-era ieri o ciuda ca era soare si eu am stat in casa! Aaaa, am fost cu ocazia plimbarii si la Komvux si am aflat ca nenea ala a fost serios mai, chiar m-a inscris la SFI . Asa ceva....
Hai ca-i gata saptamana, we linistit iti doresc! Mai ai ore de ?

Un we fain la toti cititorii!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

good evening ladies

in sfirsit a venit si weekendul prelungit (aici e "bank holiday" luni,adica e liber pt toti)
noi ne-am apucat de umflat baloane portocalii si negre (de fapt eu am luat o pauza ca nu ma mai tin rarunchii )))
mihaela,sanatate multa Silviei! nu stiu de unde atitia virusi,anul asta parca e un film de groaza,de cind a inceput scoala (si eu munca) o tinem tot intr-o tuse,muc,otita,raceala etc etc etc...mi-am facut vaccin antigripal,sper sa fie de folos.l-am facut si anul trecut si a fost ok.
sper ca macar weekendul asta sa fim scutiti-si saptamina viitoare cit e micuta in vacanta...
weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Buna dimineatza
Mihaela - multa-multa sanatate Silviei! sa calatoritzi cu bine si distractzie placuta la Muzeul Tehno!
Speed - multa sanatate la micutza si voua! Sa avetzi un weekend lung odihnitor si relaxant si o vacantza faina!

Lorelai

Mergi la inceput

Servus
Ce mai facetzi prin poienitza?
Mihaela - cum se mai simte Silvia?
Desi am avut un weekend fain si fara prea multzi mucisori (sambata la Junibacken nu a avut absolut deloc) azi-noapte Gabisor a tusit si era pe punctul de a plange si gata-gata sa verse din cauza mucilor :-( A fost o noapte grea... cu doua reprize urate de tuse... pe la 11:30pm si pe la 4am... Acum vad ca doarme linistita... Azi nu o sa o duc la gradi... trebuie sa mergem la Oficiul De Emigrare sa ne puna viza :-) Sper din tot sufletul sa nu se agraveze raceala Gabrielei...
Deci noi, dupa cum am planuit, in weekend am vizitat Junibacken (http://www.junibacken.se/default.asp?id=1478) : http://picasaweb.google.com/lorelaim/27Oct2007JunibackenStockholm?authkey=9YPFFeNGJKI A fost... o dezamagire :-) pt mine si tati... care suntem obisnuitzi cu muzee MARI (Vasa Museum, Nordiska Museum, Natural History Museum)... Nici macar nu am avut voie cu caruciorul inauntru... atat era de... inghesuit :-( Dar pt Gabisor a fost super-cool :-) Casutzele cu mobilierul din interior, jucarioarele si hainutzele (carpisoare :-))- tot-tot-tot este adaptat pt copii :-) adica totul este... mic :-), scarile, ferestrele si usile sunt inguste-inguste... Daca nu esti cata-cat subtzirel nu ai sanse sa vizitezi decat exact casutza lui Pippi... care este cata-cat la dimensiuni "normale". Gabisor s-a distrat grozav - a fost tot timpul prin casutze, ba sus, ba jos, ba pe tobogan, ba la "pupitrul de comanda" al unui mic trenuletz :-) Apoi am facut o "calatorie" imaginara prin povestile lui Astrid Lindgren cu un fel de "tren" (adica un sir de banci, fiecare banca situata in cate o cabina, si cabina "calatorea"/"zbura" - ca si telecabinele de la schi - in "peisajul" artificial creat cu papusele si casutze - al povestilor). Din pacate aici NU am avut voie sa fotografiez... asa ca nu am poze care sa exemplifice cat de fain a fost :-( Gabisor a fost pur-si-simplu FASCINATA de aceasta "calatorie". Ar fii dorit, cand am ajuns la "finish" s-o luam de la capat... dar din pacate nu se poate... decat daca cumparam din nou bilet... O poveste care ei i-a placut enorm si ma pune sa i-o spun la nesfarsit (am si desenta-o si am "improvizat" noi o carte cu aceasta poveste) este Brothers Lionheart http://www.amazon.ca/gp/product/customer-reviews/1930900244/sr=1-5/qid=1193636320/ref=cm_rev_next/701-3180551-1278768?ie=UTF8&customer-reviews.sort%5Fby=-SubmissionDate&n=916520&s=books&customer-reviews.start=11&qid=1193636320&sr=1-5
Sa nu uit... pt noi a fost cea mai OBOSITOARE vizita la vre-un muzeu! Am facut la scari si eu si sotzul de nu-i adevarat :-) Duminica am stat pe langa casa (am iesit afara la joaca in parc) si ne-am refacut... noi parintii... ca micutza a tzopiat si s-a jucat tot o veselie :-)
Va tzuck si o sapt faina va doresc!
Multa-multa sanatate atat celor mari si piticutzilor!

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti,saluti!
Noi am umblat foarte bine in Stockholm, Muzeul de Stiinta si Tehnologie a fost tare fain, toti ne-am simtit minunat. Am ajuns usor, ghidati de harta, am stat pana la ora inchiderii-ora 17. Partea pentru copii www.tekniskamuseet.se/templates/Page.aspx?id=12133" target="_blank">Teknorama e mare si plina cu jocuri inteligente pentru toate varstele...pana si noi am ramas placut surprinsi de toate. Bine, e partea de muzeu care pentru copii e putin plictisitor, dar au si locuri amenajate pentru ei-locomotiva veche in care se pot urca, tot felul de aparate pe care le pot incerca si chiar daca nu stiu ei prea bine ce e cu ele, dar e distractiv. Spre ex. Silviei i-a parut foarte interesanta o masinarie de masaj/invartiti stanga-dreapta/sarit, inventata de o femeie pentru femei. Iar in partea pentru copii am gasit distractii suficiente si pentru ea. Era plin de parinti cu copilasi mici, se distrau cu totii de minune...
Am pus si poze ca sa vedeti o parte din distractia noastra. Avionul a plecat cu intarziere de la Budapesta, asa ca ne-am mai invartit pe autostrada pana in Uppsala si in orasul Arlanda...pana a ajunns mama. Din Stockholm n-am vazut aproape nimic, a fost o zi foarte innorata si pe cand am iesit din Muzeu era aproape intuneric. Duminica am venit inapoi cu ferry de pranz, asa ca doar ce ne-am trezit si am plecat catre port, care era la vreo 80 km de hotel...

Silvia a tusit si ea azi noapte tare urat, a si vomat din cauza asta, apoi am luat-o la noi in pat...si s-a linistit pana dimineata. Groaznic cu tusea asta, vad ca la fel e si Gabisor, imi pare rau...o fi ceva virus cam cu aceleasi simptome. Tu ce-i dai pentru tuse Lorelai, ca eu deja sunt cam depasita, parca nimic nu o mai ajuta...am si stat cu ea pe cat posibil inauntru, nu prea ne-am plimbat afara tocmai sa se vindece, dar vad ca nu e mai bine...

Ok, va pup, sanatate puiutilor mici!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Buna dimineatza
Mihaela - ce mai face Silvia? Gabisor e mai bine un pic. Eu ii dau sirop de tuse Bisolvon de 3 ori pe zii. Tu ce i-ai dat?
Mula sanatate si numai bine-tzi doresc!

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

buna dimineata!
noi am avut un weekend destul de tulburel...micuta s-a imbolnavit,n-am dormit vreo 2 nopti..acum e bine.p'orma intr-o noapte a venit sfintu ilie si dimineata mi-am vazut toate ghivecele rasturnate prin gradina (si cu cita dragoste si nepricepere le-am alcatuit numa eu stiu) ...intr-alta noapte m-am trezit cu niste bubuituri cumplite,am fost sigura ca cineva vrea sa sparga casa (sau cel putin masinile) si am fugit repede jos pregatita de lupta (inca nu eram trezita total d'aia am fost asa curajoasa) ...cind colo erau petarde si artificii ( avan'premiera de halloween)
azi mai sunt inca libera (si planuiam sa merg cu micuta la film,la ratatouille,sper sa nu intervina nimic) da parca abia astept sa ma intorc la lucru ...

Mergi la inceput

Speed - multa sanatate micutzei si distractzie placuta la Ratatouille :-)

Lorelai

Mergi la inceput