"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multi ani sa traiesti!!! Gepetutza.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

liris , La Multi Ani lui Robert tot cu mare intarziere, sa-ti traiasca flacaul si sa fie fericit!
adelucci, astept si comentariile la "lumea noastra":)

Buli si Mihaela, Aca a fost incantata de torturile alea, cred ca si-ar fi dorit unul la fel! insa noi i-am comandat unul cu multa ciocolata, sa fie asa ca pentru gustul nostru (ca ea oricum nu mananca:). Acu daca tot vazui creatiile alea in pozele voastre m-am apucat si am lipit niste "dore" pe el, sa para cat de cat ca e facut in cinstea ei si nu numai pentru poftele noastre:) O sa-i vad mai tarziu reactia, s-ar putea sa se supere caci atunci cand i-am pus pe patut un cearceaf cu Dora n-a mai vrut sa doarma, ii era teama sa n-o striveasca ...prin urmare acu te pomenesti ca nu ne lasa sa mancam tortu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Doruletz & Alexandra: La Multzi Ani cu sanatate si noroc! E adorabila micutza :-) Mi-a placut web-site-ul - super :-)
Un weekend fain va doresc.

Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir!!
Iau si eu un paharel de sampanie, pentru cei doi anisori ai Alexandrei!! )...o mai astept la povesti :-))

Am revenit azi noapte de la Berlin, un oras cu multe contraste, doar partial turstic dar care mie, una, mi-a furnizat experiente de neuitat
Am vazut urmele zidului si desi, acum vreo 20 de ani, acceptam faptul ca Berlinul era impartit intre doua lumi diferite, azi mi se pare absurd ceea ce s-a intimplat atunci; mi se pare absurd ca in centrul orasului a existat vreo 30 de ani un no mand land, ca metroul a circulat in gari fantoma fara sa opreasca, fiind accesibil doar pentru vestici, ca vizita lui Kennedy din '63 a fost mascata la propriu, de cealalta parte a Portii Brandenburg La fel de incredibil mi se pare si faptul ca pe locul unde acum 10 ani nu era nimic, acum se afla unul dintre cele mai importante cartiere comerciale si culturale din Berlin: Postadmer Platz.
Spun ca Berlinul e aproape turistic, fiindca mai sint multe de facut in sfera serviciilor!!
Daaar...am vazut la Berlin ceea ce n-am vazut la Barcelona!! O expozitie speciala de litrografii, ilustratii si sculpturi in bronz ale lui Dali, o colectie valoroasa de tablouri ale lui Matisse, Picasso si Klee, Pergamonul - un muzeu cred ca unic in lume (??) pentru expunerea la scara naturala a cetatilor antice
Una peste alta, vremea a fost frumoasa si berea buna!! :-) Ahhh si fiindca am calatorit cu metroul ca localnicii, am apucat sa citesc binisor din cartea de eseuri a Dorei Lessing...si mi-a placut!!
Si...citeva poze!!

Mergi la inceput

Buna dimineatza
Lilanda - bine ai revenit :-) Foarte faine pozele :-) E super sa ai ocazia sa calatoresti sa potzi sa vezi cu ochii tai cate ceva din minunatziile acestei lumi :-) Daca vom ramane in Suedia - va fii mai usor si pt noi - dupa ce creste un pic boboaca - sa vizitam un picutz in stg si dr. Deocamdata ne multzumim sa fim turisti in propriul oras. Sambata am fost la Nordiska Museum. A fost si expo de cioco (12-14oct). Coada de intrare se intindea pe aprox 100m! Cand am vazut am spus - No way! nu stau la coada asta 1 h ca sa intru sa ma inghesui sa nu vad nimic... asa ca am cotit-o usurel spre Vasa Museum care e in vecinatate. Sincer eu nu mai doream sa-l revad (ca doar il vazusem cu o sapt in urma) dar boboaca era super-incantata ca poate sa fuga pe scari si printre exponate :-) Pe o laterala a cladirii Nordiska Museum am vazut o usitza cu semnul de handi si am remarcat o pers care impingea un carucior (de handi) inauntru... Tati a avut o idee absolut sclipitoare: "Si noi avem un carucior... Hai sa incercam... sa intram..." Zis si facut... Intram, cumparam bilete si... vizitam muzeul! Wow! Ce simplu a fost! Fara macar sa asteptam 3 min! Dupa noi au mai intrat un val de turisti - fara carucioare :-) dar nu au fost refuzatzi - au putut si ei intra "pe usa din dos"... A fost CRUNT de aglomerat. Asta seara poate reusesc sa pun ceva poze. In rest noi mucim (Gabisor si cu mine), ne tratam cu siropele naturiste dar si cu Sumetrolin (boboaca) si Biseptrim (eu) pt tuse. Daca pana vineri reusim sa ne facem bine atunci vom pleca si noi impreuna cu tati pt 5 zile la Mtl. Sapt aceasta nu o duc pe Gabisor la gradi. Ieri erau prezentzi doar 3 copii (din grupa de 12) - restul erau acasa bolnaviori. Ingellil - edu mai in varsta - era si ea acasa racita cobza :-(
Imi este realmente dor de Mtl :-) Sper din tot sufletul sa reusim sa mergem!
Ce mai facetzi restul fetelor? Cum mai e pe la voi?

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hej, hej!
Lil', am vizionat Berlinul prin ochii tai si mi-a placut, un oras pe care l-am pus pe lista. Nu stiu cand om avea si noi timp de vizite, deocamdata ne multumim cu insulita si dupa ce ne integram si noi poate om mai lua-o la picior. Inca nu mi-e dor sa plec de pe-aici.
Ati avut noroc si de vreme buna, asa da! La noi a fost soare dar frig si batea un vaaaaant...dar noi tot calatori, vrem sa prindem toate we faine pana da zapada si gerul. Asa ca am fost la capatul insulei, in sud, la 100 de km de Visby. L-am gasit aici pe omul cu nas roshu si am admirat peisajul. Hehe, ne-a prins foamea si am gasit cel mai bun restaurant cu vedere la mare, scaldat in soare si caldut: masina proprie :)). Apoi am mers sa vedem parcul de mori . Duminica iar am colindat, de data asta dupa morminte de vikingi si casute colorate.

Lorelai, ce noroc ati avut! Si inspiratie desigur. Astept poze, sunt curioasa cum arata muzeul.
Drum bun daca plecati la Montreal, sanatate tie si puiutei.

Noi ca de obicei, in tumultul saptamanii, asteptam urmatorul we :)).
Numai bine!

Pup!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

IMPORTANT:
Fetelor - voi oare stitzi cum o putem ajuta pe Lia?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109218
Multzumesc frumos
Va tzuck si va doresc multa sanatate si numai bine!

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

lorelai, din pacate nu am nicio solutie pentru Lia...insa cei de la spital nu i-au prescris deja morfina sau mialgin...e inuman sa nu faca asta !!! uoofff

mihaela, tu de ce zapada si ger vorbesti??? Chiar aveti parte de asa ceva??? :-) Ca io cind fusei la Kalmar, spuneau aia ca e regiunea cu cea mai blinda clima din Suedia; iar voi nu sinteti departe de ei...e drept ca nici de Stockholm!!!
Va urez si io o saptamina usoara, ca la mine e incurcata rau...tre' sa ma organizez o tira, fiin'ca alminteri is intinsa pe 5 directii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

hello, hello!

ce bine e aici! mi-a fost taaaare dor de voi.
de fapt seara tarziu intram din cand in cand sa va citesc dar nu mai aveam energie sa va scriu...

am pierdut multe evenimente importante pentru poienitza si vreau s-o felicit pe sabina pentru bebe gheo. sa fiti sanatosi si voiosi 1000 de ani! am vazut si ceva poze cu voi, e un dulce gheo, sper ca e si cuminte.

la multi ani si pentru bombonica alexandra si pentru robert si pentru adela!!!

noi am avut o perioada taare agitata si plina de de toate, asa ca absentele sunt motivate.
am avut si probleme de sanatate cu tatal meu, dar s-au rezolvat nesperat de bine la cluj, si tudor e acum bolnavior si nu-i mai trece tusea asta care ma dispera. simt ca in curand o sa incep si eu sezonul racelilor, nici nu vreau sa ma gandesc la ce ne asteapta pana la primavara.

casutza noastra arata cam asa . saptamana viitoare toarna baietii si placa de sus si ce-a fost mai greu a trecut ;-).

va pup si ma duc sa mai citesc din urma si sa vad poze frumoase.

Mergi la inceput