"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

O fi buna aia de langa MTR da' am senzatia ca e si plina de fitze.

Aia de langa PRO este 56 (sau cum s-o mai chema acu') si de acolo, intr-adevar, erau toti colegii mei de clasa din Mihai Viteazu'.

Oricum e mult prea departe de noi. Noi vrem ceva in sectorul 1 si daca se poate cu after-school da' cred ca visam frumos.

Noi despre germane (gradinita, scoala, liceu) n-avem o parere prea buna in urma unor discutii cu prieteni sau cu copii lor de pe acolo.

succes la pian !
v

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

afterschool are scoala germana....
aia de langa MTR cu fitze? serios ca nu stiu de asa ceva:)de unde pana unde? pe vremea mea nu era asa, si eram tare invidioasa cala olimpiadele la roamana mi-o luau toci alea dela scoala 11 in fatza ...dar au trecut, hat, 13 ani de cand am terminat eu clasa a 8-a........

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Bre Sabino, io stiu ca scoala 11 e scoala unde merg copilu' lu' Nastase, si a lu' Geoana, si a lu', si a lu' ... da' poate ca gresesc.

Oricum cred ca e cazu' sa incep prospectiunile in mod serios ca numa' maine nu-i poimaine !

vichendele faine tutulor,
v

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ala e jean monet parca;00), cu vipurile

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

www.lifeinitaly.com/flash/" target="_blank">Enjoy!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

mihaela,super !!! mai ales secventele cu traficul sunt bestiale...si adevarate,evident...ce mi-a placut insa in Italia au fost motociclistii,sau mai bine zis motociclistele...asta fiindca aici motociclistii arata, cum sa zic eu mai bine,...hmmm...ca robocop!!! asta din cauza vremii...in schimb ce incintare pentru (anumiti) ochi sa vezi motocicliste cu rochite,bretelute si sandalute la Roma...

in fine, thank God it's Friday! am ajuns sa traiesc pentru urmatoarea zi de vineri in ultima vreme...wishing my bloody life away.....
la multi ani! dorulets si sper sa vii cit de repede sa ne mai scrii una alta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

apropo de nobel - al gore a primit premiul nobel pt. pace - cica pt. campanie de informare privind incalzirea globala
ori eu sint confuza ... ori nu stiu ce sa zic

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

hai ca nu pot sa trec p'aci fara sa va multumesc la toti de urari: lilutza, sabina, buli, vlad, speed, mihaela... sper ca nu uitai pe careva. Si nu se putea nici sa nu gust din sampania lui buli, asa ceva nu se refuza

buli, ai memorie buna, gepetuza e norocoasa nascuta pe 13... asta inseamna ca peste cateva ore (adica la 8h16 ora europei occidentale) implineste si piticania 2 ani!

adela, la multi ani cu maaaare intarziere
lilutz, weekend placut si sa vii cu poze!
apropos, tata de toma sunt super pozele tale!
sabina, uita kilogramele, bucura-te de bb gheo ca uite acusi face 2 ani:)
mihaela, m-au bucurat mesajele tale, banuiam io ca adaptarea nu va fi o problema pentru voi, bravo! mi-au placut mult pozele si locurile de pe insula voastra, mi s-a facut dor de suedia privindu-le...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

doruletz, la multi ani tie si Alexandrei! multa sanatate si sa aveti parte numai de bine!!! X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

La multi ani doruletz si Alexandra.

ma'c sa cutreier prin lumea ta si a lu' Aca :-)

Mergi la inceput