cine a avut sinechie ?
Raspunsuri - Pagina 4
alinushca spune:
Olguttza, ma bucur mult ca dupa toate problemele pe care le-ai avut ai acum o fetita minunata! Slava Domnului ca nu ai mai avut si alte complicatii dupa aceea si ca e totul bine. Intre timp am descoperit pe net ca exista niste balonase care se pot folosi in loc de sterilet, am sa le folosesc pe acelea pentru ca par mai putin riscante. IN plus, dupa ce am aflat principiul de functionare al steriletului, sigur sigur nu imi pun asa ceva! Apoi balonasul trebuie purtat numai vreo 2 saptamani.
Ce sa zic? Felicitari!! Sigur ca a meritat orice efort si orice chin!
Danangie, cred ca ar trebui intr-adevar facute si niste analize inainte, numai ca doctorul e posibil sa decida ca nu mai avem timp de asteptat... stau eu sa ma intreb ce se intampla cu menstruatia care pur si simplu nu poate iesi de acolo ?... ca luna trecuta a iesit putin si a fost culoarea noroiului !! Dar am sa fiu atenta si la aspectul asta.
In asteptarea lui
Relya spune:
Dupa o sarcina oprita in evolutie in 15 sapt. "eliminata" prin chiuretaj am capatat si eu o sinechie partiala. Am rezolvat-o prin histeroscopie . Nu mi-a montat sterilet . Pentru a evita relipirea mi-a facut 2 ture de <instilatii> (nu asta e termenul corect, dar nu stiu cum sa spun altfel ). Asta se intampla cu ani in urma.
Dupa asta menstruatia si-a evenit la normal si nu am mai avut probleme. Acum am facut din nou o histero si nici urma de sinechie.
Deci se poate.
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
alinushca spune:
Relya, multumesc mult de experienta ta. Am citit ca doctori diferiti aleg chestii diferite. MAcar stiu ce optiuni am.
Numai ca spre surpriza mea totala, azi la 52 de zile, cand trebuie peste 2 ore sa fiu la Doctor la spital cu ecografia, mi-a venit ciclul ... Ba chiar stateam asa relaxata cand a venit gandindu-ma ca nu are cum sa fie tocmai el, ca am facut varza pijamaua pana sa ma simt sa ma duc la baie. Pe ecografie scria de sinechie numai la intrarea in uter. Poate ca dupa efort fizic si dupa ce a crescut endometrul asa mult (1,5 cm Luni) si-a facut loc. Nu mai stiu ce sa mai cred.
Am auzit de cazuri cand unele fete nu s-au prins multa vreme ca aveau sinechie. Oare nu s-au prins pentru ca totusi le venea [mai ciudat] ciclul ?
In asteptarea lui
lilianaFi spune:
Alinushca...hai ca daca vine CM normal poate totusi nu e sinechie....eu aveam CM ,dar nu era "chiar normal",oricum regulat era si inca foarte...sinechiile cervicale insa sint mai perverse totusi deoarece poti avea un CM destul de normal...si acum o veste mai buna:de ieri am aflat ca sint din nou gravi...sper ca de data asta sa fie si pina la final...
alinushca spune:
Liliana, Doamneeeeee ce ma bucuuuuur!!!!!
Nu imi vine sa cred! Felicitari! Sa dea Dumnezeu sa fie perfect pana la capat! Un singur lucru te rog: sa nu te temi! Pentru bebe sa te stradui din toate puterile sa fii cat mai vesela si mai optimista si mai relaxata. Stii tu mai bine cum!
O sa intru pe la Odisee din cand in cand sa te intreb ce mai faci. Sa fie bine!
In asteptarea lui
lilianaFi spune:
Alinushca...multumesc mult...si iti doresc sa ti se intimple si tie o asa minune si sa tina 9 luni...la faza cu linistea...cam greu ,tinind cont de antecedentele mele f.proaste,ma gindeam sa merg la un psiholog totusi....oricum vezi... treaba cu sinechiile se rezolva,ideea e sa stii cum stai si sa nu pierzi timp pretios,multa bafta in continuare...a si daca imi dai reteta(balonasele sint pe numere)- aici e absolut necesara reteta originala(in limba engleza daca nu in italiana) iti pot trimite de aici un "balonas" daca chiar ai nevoie si daca chiar nu se gaseste in Romanica noastra...numai bine
alinushca spune:
Da... ar fi bine de mentionat ca l-am intrebat azi totusi pe doctor de balonase si el a zis ca ele nu se gasesc la noi in tara.Dar desigur, daca va fi nevoie vreodata de ele se pot cumpara de afara! Sterilet nu as folosi. Decat eventual cu prezervativ in acelasi timp!
Stiu cat de greu este sa fii linistita. Lumea mea s-a prabusit tare cand am pierdut sarcina ca eram cam ingenua si nu imi imaginam ce se poate intampla. Acum imi este frica in avans pentru tot ce ar putea sa se intample DACA voi ramane. Dar pe de cealalta parte, e un mare efort de vointa sa fii totusi linistita pana la proba contrarie care sunt sanse bune sa nu mai vina niciodata! Gaseste-ti ceva inteligent. Cand te apuca temerile, comuta automat pe ceva care iti place sa faci! Si mai ales stai departe de locurile unde sunt femei cu multe probleme (cum e asta) daca crezi ca iti poate influenta starea. Imi place foarte mult sa spun o vorba buna fetelor care au probleme. Dar uneori ma afecteaza si pe mine problemele lor. Iar daca as fi insarcinata as incerca sa le las pe celelalte fete o vreme sa incurajeze (daca nu m-as simti in stare). again, succes! Sa fie bine!
In asteptarea lui
Chantal spune:
LilianaFi, felicitari din toata inima pentru sarcina! Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie totul perfect si sa ne anunti peste vreo 8 luni ca ai un bebe frumos si sanatos!
lilianaFi spune:
Chantal multumesc mult...sper din suflet sa fie asa...dar deja mi-e frica(nu mai zic datorita antecedentelor)dar valoarea betahCG la 2 zile a crescut,dar nu s-a dublat cum este normal (intr-o sarcina buna)...de la 321 a ajuns doar la 514...
alinushca spune:
Liliana, din cate stiu eu faptul ca trebuie sa se dubleze nu este interpretat la modul absolut 2x2 fac 4. De fapt din cate am vazut pe la fete, aproape intotdeauna dublul inseamna ceva mai putin de dublu. Eu cred ca la tine este foarte bine si oricum nu trebuie sa iti faci griji pentru ca asta sigur nu face bine la bebe. Hai, curaj!
In asteptarea lui