Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (223)
Raspunsuri - Pagina 8
cosmi1975 spune:
da , nici fata mea nu vb urat dar cel mai mult imi reprosez ca am crescut o cam cocolosita , adica nu o als niciodata singura mai mult de 10 min daca tb sa iau ceva de la magazinul de la parter , dar anul asta poate usor poate imi fac curaj , ce imi sipalce la bianca mea este ca e foarte sensibila ...n u ca eu n as fii dar nu chiar ca ea, dar sper as ma mosteneasca macar la ambitie
cosmi1975 spune:
mai eu m am gandit sa i cumpar doamnei invatatoare un ghiveci cu flori...foarte frumos...voi ce ziceti?????
maraki spune:
Cosmi eu stiu ca la romani se dau ghivece cu flori la morti. Grecii aduc la zile de nastere
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
cosmi1975 spune:
MARAKI scuza ma iubita dar esti prima persoana de la care aud asa ceva...la morti ghivece
maraki spune:
poate nu se mai tine cont de conceptia asta....sant o gramada de flori misto la ghiveci, italianul unde lucrez cumpara flori scumpe si imi e mila ca unele sant tinute in toalete( unde nu exista lumina naturala )si nu rezista mult.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Cosmi..eu stiu? Sunt frumoase plantele astea in ghiveci, daca e persoana careia ii plac florile, careia ii place sa ingrijeasca flori. Eu stiu? Nu stiu ce sfat sa iti dau,..cum crezi tu, eu cumpar deobicei un trandafir ca al nostru e invatator si scapam ushor.
Eu am lasat-o pe Sandra singura si afara, si cu Dani. Nu mi-e frica, e descurcareatza. De la camin in grupa pregatitoare (6-7 ani) venea singura acasa. De la 6 ani am trimis-o prima oara in fatza blocului sa cumpere ceva. Singura nu a stat niciodata acasa cand a venit de la scoala pt ca nu s-a nimerit. Cand a fost in cls 1 Nelu 2 zile era casa, a treia zi mergea la sora-mea sau la socrii si isi facea temele.Apoi am fost in prenatal, apoi acasa cu Dani...nu a avut ocazia sa ramana singura. Dar de luna viitoare se va intampla si la noi evenimentul, si sunt sigura ca se va descurca, atat sper sa fie constiincoasa si sa isi faca temele cum trebuie nu repezit ca sa aibe timp de joaca. Oricum tot 1 zi din 3 ramane singura.
Eu la 10 mergeam singura cu trenul la bunicii mei la Sebes si uita-ma.. bine ca sunt alte vremuri si mi-ar fi frica sa o las singura dar cu siguranta pt ea nu e o problema.
L-am culcat pe Dani, a mai baut 100 lapte.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Ingrid S spune:
Maraki, acum m-am prins ce vroiai sa zici si te-ai abtinut. Pai de concurenta era vorba!
Mai, eu nu vreau sa supar pe nimeni. Daca m-am bagat in discutia asta era ca sa sustin sus si tare ca nu exista copil prost la noi in secta. Chiar daca tac. Iar daca am dat exemple cu ce face Diana (eu nu sunt aia care sa scriu despre fiecare gest al ei, dar daca as fi care e problema?), le-am dat pt ca vroiam sa va demonstrez ca aceleasi chestii le pot face si ai vostri, daca le aratati. Si nu ca sa ma mandresc cu ea si sa zic pe aici cine e fata mea.
Ce insemna pt mine cand Moni zicea de Diana ei ca spune si face si drege, iar a mea nici jumate? Nici nu mergea in 4 labe, cand a ei o luase in picioare. Ce insemna pt mine cand Anasol ne arata cum vorbeste David? Si alti copii si altii...Trebuia sa-mi smulg parul fir cu fir de ciuda? Nu, eu m-am bucurat de fiecare. Si mi-am dat seama ca daca ma ocup de al meu, poate si el. Nu vorbeste? Ia uite ce spune Astery, ca imediat a scos un cuvant sau doua. Deci, se poate.
Eu n-am simtit ca era concurenta. Nu ma deranjeaza ca Moni povesteste despre Diana. Foarte bine face, mai invat si eu ceva de la ea.
Dar am ajuns totusi la o concluzie: ca mai bine tac si nu zic de Diana decat chestiuni stricte, mancare, dormit si kka.
E mult mai firesc asa. Iar filme...la Pastele cailor!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Biancas spune:
Cosmi, e expresia ca ghivecele sunt pt morti si eu o stiu. In noiembrie e ziua mortilor si multa lume cumpara ghivece cu crizanteme pt morminte. Pt ca rezista mai mult decat floarea rupta.
Ingrid, la morti si la cununii se dau ghivece(sora-mea a primit de la rima ei soacra ghiveci de lut in ziua cununiei)
Cand am fost la ziua finei noastre i-am luat o flore in ghiveci, una frumoasa ...m-am saturat sa dau 30 lei pe un buchet care e usuca dupa cateva zile
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
BIANCA nu i problema ca nu s ra descurca ...problema e la noi nu o lasam deloc cat despre afara cu stef ...nici nu se pune in discutie, asta e parinti disperati noi suntemsi eu am venit de la scoala singura dar ea nu cred ca asta nu se va intampla prea curand
cat despre ghiveci m am gandit ca oricum au in clasa si daca doamna nu l vrea sa l ia acasa poate as aiba bianca grija de el...scapi ieftin cu 1 trandafir
cam putin lapte a baut DANI