Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (223)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

fetelor asa o fii dar pe la mine pe aici ...nu se dau la morti ghivece ....mai voi confundati cu vreo coroana sau jerba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Noah mah...nu asta era chestia cu concurentza...ati inteles ce ati vrt ca deobicei. Pe mine sincer ma bucura ca alt copil face ceva dar nu m-am gandit niciodata sa copiez modelul. Poate pt ca nu vreau sa fiu ca altele, sa ma apuc sa ii citesc copilului daca eu nu simt inca nevoia doar pt ca toate mamicile de pe forum o fac. Treaba lor, voi cu al voastre, eu cu ale mele.
Ingrid...tu ma vezi pe mine sa vb mult de Dani? Ce face si cum face? Nu cred. Moni scrie in stilul ei si e problema fiecareia ce scrie si cum scrie. Mai sunt si altele care trantesc mesaje ca copilul lor e bine..bla, bla si cam atat...Conversatii aici tot timpul fac eu, Moni, Giova constant..si mai sunt si altele care intra zilnic cu catva mesaje dar nu sau non-stop pe DC. Binenteles ca s-au dat exemple la discutia avuta, altfel nu avea sens toata discutia. Pana si eu am spus faza cu covorul, care dupa mine nu are nimic nemaipomenit in ea.
Daca Moni a ales sa vb despre Diana toata ziua e treaba ei, nu e nevoita niciuna sa ii citeasca mesajele daca nu ii convine. La fel cum nu trebuie sa mi le citeasca nici pe ale mele. Nu?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

haideti fetelor , ajunge ca de 2 capitole numai asta vorbim.....stiti de ce trebuie sa fiti fericite ?????CA AVEM COPII SANATOSI.....nici nu va d ati saema ce norocoase suntem

Mergi la inceput

Corect!!!

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Am aparut si eu, am fost la socrii unde am mancat, apoi prin centru la o melba cu copii dupa noi. Am fost in parc unde Dani a fugarit porumbei si vrabiute si le-a dat sa manance pufuleti.
Moni, in viata mea nu am auzit mama care sa ii explice unui copil poeziile pe care le invata. Pai o poezie trebuie invatata nu inteleasa. Niste gesturi care sa arate fericirea sau supararea sunt sficiente. Cum adica sa ii arati pasare si cuib daca o inveti poezia "somnoroase paserele"? Pai mai nou si o poezie trebuie explicata?.
Maraki, ai avut dreptate in ceea ce ai zis. Poate unele citesc si cred ca asha trebuie sa ne comportam cu copii, sa le explicam, sa le aratam ca altfel nu le dam educatia buna. Gresit!! Inca nu se pune problema educatiei. Deocamdata!! Educatia la ei e un fel de a spune. Educatia adevarata incepe mai incolo.....
Si eu cred ca am ceva de spus: Uneori simt ca aici e mare "concurenta" care stie mai multe, care face mai multe. Mi se pare stupid. Oare numai eu simt asta?[help].

Dupa mine fraza asta are exact intelesul pe care i l-am atribuit. Concurenta intre copii. Nu importa ca tu nu vrei sa-ti cresti copilul ca altele, perceptia ta este a unui forum in care anumite mamici se straduiesc sa arate de ce sunt apti copiii lor sa faca sau nu, fata de ceilalti. De aici ideea de concurenta. Iar eu am spus ca nu mi se pare asa. Poate sunt eu legata la ochi.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Irina .
Anasebeia zi cum a fost la mare
Bombo voi ce mai faceti?
Sandra s-a culcat deja, ora de somn mai nou e maxim 22. Pana nu era Dani care se culca la 21.30 ora ei de somn era 21. In vacanta a stat si pana la 12 noaptea dar s-a terminat boieria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by cosmi1975

haideti fetelor , ajunge ca de 2 capitole numai asta vorbim.....stiti de ce trebuie sa fiti fericite ?????CA AVEM COPII SANATOSI.....nici nu va d ati saema ce norocoase suntem

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975

Da, Cosmi, cred si eu intr-un final ca ajunge.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

si la noi tot 22 dar......e zoro la tv

Mergi la inceput

Ingrid...cadem inr-o alta latura acum...si nu cred ca ar mai trebui sa discutam despre asta.

Mergi la inceput

Moni ce faci? Sper ca nu ai de gand sa nu mai scrii din cauza unora pe care le deranjeaza ce scrii tu. Sau poate alt motiv

Mergi la inceput