Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (223)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
BEE esti mortala cu piticul Diana mea nu pare prea sensibila la faza asta,va mai amintitzi cand a decapitat-o pe papusa EMMA? Ea dupa ce face o opera d-asta imi trage o mutra asa de smechera care se stie vinovata si o bufneste si rasul pe deasupra,cand o cert si vede ca nu-s chiar nervoasa pe cat ma prefac ca-s.Pai eu am tras-o de par cand tragea asa papusile,m-am prefacut ca i tai si ei gatul cand a scos capul unei papusele mici etc. dar tot mai face boacane.Pur si simplu ii place sa demonteze.
Si acum are si o replica: GATA! TICAT!
I-am facut azi o poza unde seamana tare bine cu mine cand eram mica:
http://www.dropshots.com/moni1#date/2007-09-16/10:27:38
Doar ca eu aveam ochii mai deschisi la culoare si parul mai inchis.
Numai sprancenele-s ale lui taica-su .
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Ingrid S spune:
quote:
Originally posted by Bee
Ingrid, faza cu cresterea imunitatii e un text pe care vreau sa-l bag sa merg la munte. Gluma-i gluma, dar Anei mele i-a priit teribil marea. Nu mi-a mai racit din iunie. SI a fost in contact cu copii bolnavi. Sa bat in lemn. Ar trebui si tu s-o duci pe Diana la munte macar, daca de mare e trecut sezonul.
Moni si eu am dubii cu inecatul.Imi amintesc poezioara asta de cand eram copil. SI nu-mi venea sa cred ca piticul se ineaca! Tot speram ca totusi a scapat cumva. MAi erau si alte povesti gen "Puiul". EU una asta n-o sa i-o spun fetei prea curand. Am inteles ca genul asta de poezioare sau cu animalute ranite au rolul sa sensibilizeze copilul, sa-l faca mai putin crud cu lumea din jur. Copiii au tendinta sa chinuie animalele (unii). EU una nu prea am de gand sa-i citesc inca asa ceva. E prea sensibila oricum. Orice lucru stricat: "Au". Si asa mi-e greu s-o conving ca pe peretele lovit nu-l doare. Sau cand sparge ceva, ca nu-i o maaare tragedie. Se intristeaza de fiecare data. Si asa piticul e un personaj preferat de ea, ce sa-l mai inec?
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Asta e nostima de tot! Si eu eram foarte sensibila de mica...
Moni, tu pune-o pe olitza si vezi dupa aceea daca face sau nu!
Eu pe Diana n-am vrut s-o dezbrac ca sa nu raceasca...dar ea a protestat zgomotos, ii place la olitza.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Ingrid S spune:
Ah, am vrut sa-i scot "secretiile nazale" si ce credeti, a fugit plangand la tata-su in bucatarie, n-avea respiratie si striga: tata, tatiiii, sa o scape...
Asa plange si cand vreau sa o spal pe cap, dupa tata, dar nu se prinde ca el de fiecare data ma ajuta pe mine, in loc sa o salveze pe ea..
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
Mai scrieti bre,hai, ca sa am spor la munca .
Eu nu-mi amintesc de poezii d-astea sa ma fi sensibilizat vreuna.Dar tin minte ce mult imi placeau Peripetziile Alisei in Tara Minunilor,am citit-o de foarte multe ori,o am si acum si e ferfenitza.Nu e singura ferfenitza,dealtfel.Si acum imi place la nebunie sa ma uit la filmul cu Alice, ala ce il difuzeaza si ras-difuzeaza pe Halmark,e tare fain facut,desi eu imi imaginam putin altfel anumite mutre .Dealtfel voiam sa ii pun nume Dianei ALISA,ce m-a oprit e ca nu era romanesc.Si a strambat din nas si Ghitza,ca lui mami i-ar fi placut.
INGRID cunosc stilul
IA CITITI ACI: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107075
Ingrid S spune:
A mancat o felie de paine cu unt si miere. Dar atunci inseamna ca nu are rosu in gat. De ce face febra??? Si de ce nu bea lapte?
Nu mai vrea de mult timp sa bea lapte, doar in somn sau in cereale pot sa-i dau. Mai aveti probleme din astea?
Moni, sa stii ca Diana seamana pe tine , ce bine, eu ce sa spun cand vad ca fiica-mea e leita tata-su?? Bre, dar chiar nimic, nimic n-a luat de la mine...
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
INGRID nu stiu explicatia dar si Diana refuza laptele sau bea f.putin cand avea febra,sau in perioada cu iesitul dintilor.Cat are febra? Lasa, bine ca a papat miere,eu fraiera nu i-am dat,am tot uitat
monica70 spune:
Sa vedeti faza.
E mami aci si se pregatea sa o echipeze pe Diana sa plece cu ea,impreuna cu tati.Si imi zice mie: "Cred ca nu ne mai ducem cu ea in Parcul Copiilor,ca m-am saturat,mai bine mergem in Gai (un cartier marginas apropiat) la manastire ca acolo e iarba si se poate juca".N-a apucat sa termine de zis bine, ca se aude vocea DIanei: DOAANE DOAANE!!! mami a ramas masca.Concluzia ? Diana stie clar ce e si aia manastire,nu doar biserica - pe care banuiam ca o stie,doar intalnim multe pe traseu .La manastire n-a mai fost cu ea de cateva luni bune !!!
Bee spune:
Ingrid, Diana poate avea rosu in gat si fara s-o doara gatutzul. Ana mea a avut mai multe raceli de genul asta. Singura la care stiu sigur c-a durut-o gatul si mi-a refuzat inclusiv iubirea ei lapticul, a fost amigdalita. Eu zic s-o mai tii sub obsevatie, dar sa nu te impacientezi prea tare cat nu are simptome prea urate. Poate scapa usor de data asta.
Moni, Alice in Tara Minunilor eu o aveam pe disc de pick-up. O pe la 4-5 ani o stiam pe dinafara. Ai mei si acum rad de mine ca eram ca o banda de magnetofon: inregistram si apoi redam la comanda tot tot ce auzeam. Itzi dai seama ce nasol era cand debitam in gura mare prostii pe care nu le intelegeam. Ex: in tramvai, aveam vreo 4 anisori, il intreb pe bunicul meu "ce-i ala chiuretaj?" . Pe vremea lui Ceashca! PAi saracu' bunicul meu s-a inverzit.
Cat despre papusi decapitate sau lucruri stricate....Ana mea nu e deloc stricatoare sau distrugatoare. Au socrii mei o papusa de cand s-au casatorit (o papusa ca toate papusile mari), deci mai batrana decat Radu. SI Ana se tot juca cu ea. SI odata a ramas cu mainile papusei in mana. Nu spun ce s-a suparat si s-a speriat. A si plans tot zicand "au, au". A fost cea mai fericita cand data urmatoare a reparat socrul papusa si a vazut-o ea intreaga.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Buna poanta cu chiuretajul Vad ca pe-astea mari nu le-a stricat Diana,doar d-alea mici la care le ies usor afara partile corpulul.La papusa aia decapitata a fost faza ca avea biberon,intra greu in gaurica aia si Diana tzinea cu fortza de cap si impingea si mai cu fortza de biberon,de-acolo accidentul.Si ea a fost destul de necajita atunci (dar n-a plans) si s-a bucurat cand a reparat-o tati,dar n-a tinut mult.
In schimb la alte jucarii nu vad sa fie foarte afectata,adica mai mult e suparata ca nu mai functioneza,decat ca "au buba"
monica70 spune:
Am pus-o pe olitza inainte de a pleca si am reusit sa o tin vreo 10 minute,cu niste carti,dar se mai smiorcaia,voia sa se ridice si zicea nu caca.N-a facut nimic si a scapat ca a sosit mami intre timp.Dar am cazut toti de acord ca trebuie sa facem ceva cu chestia asta Daca mi-am pus in cap cu suzeta si am reusit asa rapid,oi scoate-o eu la capat si cu olitza cumva.Evident insa ca nu va fi la fel de simplu