Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (223)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI da,nu este o idee buna,dar nici povestile cu Capra cu trei iezi si Scufitza Rosie etc. nu-s o idee buna,ca-s horror ...
Eu una i-am aratat ieri si cum arde un chibrit si nu mai ramane aproape nimic din el,deci cum arde focul.Tocmai ca sa se fereasca de el.Daca e o poezie pentru copii cu inecatul,o invatz si de inecat.Mai finutz,asa ... pe cat se poate!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

eu nu rumeg ce sa scriu aici, cu angelo langa mine si bagandu.se pe tastatura, dau send cat mai repde

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

daca stam sa analizam putin, povestile romanesti sant mai mult horror cu taieri de capete, zmei, etc.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Mai, dar cartea aia are 750 de imagini,daca am cumparat-o acum,nu inseamna ca saptamana asta le va si invatza Diana pe toate
Poate de radiografie ii voi explica la 2 ani jumate,la 3 sau chiar mai tarziu.La fel de alte chestii mai dubioase din carte, ca de exemplu,la pagina cu aeroportul erau tot felul de chestii tehnice.Le vom invatza cand va merge si ea cu avionul probabil.
Da' ma rog,trebuia sa va explic asta ca la bebelusi,ca era greu de priceput ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by maraki

daca stam sa analizam putin, povestile romanesti sant mai mult horror cu taieri de capete, zmei, etc.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Maraki, dar ce spui de Andersen.."Fetita cu chibriturile"? Si mai are domnul acestea povesti din astea vesele...
Bee, ce repede a trecut timpul, acusi vine bebe. Si Anuka are imunitatea scazuta? Eu nici macar la mare nu am dus-o...si acum regret, ca vine iarna si iar incepem cu raceli (asta e cel mai simplu), otite si altele.
Deocamdata vad ca e doar calda...nu mai frige ca azi-dimineatza. Poate fi de la dinti...sper. De mancat, doar putina supa cu taitei si carne cu 2 linguritze de cartofi.
Moni, ea nu plange ca vrea sa pape singura. Doar la fructe si biscuti. In rest, tot eu o indop.
Tipa kka in gura mare, o duc la olitza..

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Apropo de recuzita si explicatii,eu cand eram mica si citeam cartile lui Jules Verne sau altele de genul ala,mereu imi luam atlasul geografic alaturi si cautam pe harta locul pe unde se petrecea actiunea,imi placea sa imi imaginez locurile ,iar daca nu intelegeam unele cuvinte ma sfortam sa le deduc (am avut primul dictionar mare abia la 16 ani,cand mi-am vandut ceasul ca sa am bani de el - ca ai mei aveau rate la bloc,masina si mobila si ne mai trebuiau bani si de mers la mare/munte ...) Deci eram curioasa si voiam sa stiu cat mai multe si detaliat.Sunt sigura ca si Diana va fi asa ,mai ales ca taica-su pare mai curios ca mine,dar in alte domenii,ca fiecare cu pasiunile lui.
INGRID pusi la Dienutza sa nu faca febra mai mare! Eu sper sa ii fi priit marea Dianei,sa trecem cu bine iarna asta in domeniul racelilor.A facut kk la olitza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Natural Moni ca a facut, ba chiar ca m-a lasat masca, ea tot tipa kka si eu m-am dus cand facuse un pic pe ea, atunci i-am spus: lasa mama, fa pe tine, la care ea a inceput sa zbiere: os, os (jos) la olitza vroia. Am dus-o, s-a pus linistita si a mai facut acolo...
Apoi s-a dus in camera la ea si tot vroia sa aprinda radiatorul. I-am explicat eu ca arde, degeaba. Zic: vrei sa-l aprind? Ea cika: da! Il aprind si isi baga degetul cu viteza direct in filamentul care ardea...repede l-a scos, dar n-a avut curajul sa planga. Am intrebat-o: mai pui degetul? Ea: nu!. Bine zic, acum pleaca de aici imediat. Si s-a executat.
Si acum vorbeste chineza veche pe aici.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

HA HA buna faza cu radiatorul,s-a stiut vinovata,de aia n-a plans Si bravo Diana pentru caca la olitza!
Eu am certat-o azi ca nu mi-a zis deloc,doar am auzit-o cum se screme si am intrebat-o,faci caca? A zis da,evident.Mie mi-e cam teama ca daca o iau si o dezambalez sa s-o pun pe olitza in momentul ala,se va opri si nu va mai face tot.I-am zis ca numai bebe aia mici fac in scutec ,dar se pare ca nu prea ii pasa,e mai comod in pampers .

Mergi la inceput

Apropo de Andiaroro,imi pare rau ca nu mai scrie p-aci,ca ne povestea chestii interesante.Pentru mine cel putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ingrid, faza cu cresterea imunitatii e un text pe care vreau sa-l bag sa merg la munte. Gluma-i gluma, dar Anei mele i-a priit teribil marea. Nu mi-a mai racit din iunie. SI a fost in contact cu copii bolnavi. Sa bat in lemn. Ar trebui si tu s-o duci pe Diana la munte macar, daca de mare e trecut sezonul.
Moni si eu am dubii cu inecatul.Imi amintesc poezioara asta de cand eram copil. SI nu-mi venea sa cred ca piticul se ineaca! Tot speram ca totusi a scapat cumva. MAi erau si alte povesti gen "Puiul". EU una asta n-o sa i-o spun fetei prea curand. Am inteles ca genul asta de poezioare sau cu animalute ranite au rolul sa sensibilizeze copilul, sa-l faca mai putin crud cu lumea din jur. Copiii au tendinta sa chinuie animalele (unii). EU una nu prea am de gand sa-i citesc inca asa ceva. E prea sensibila oricum. Orice lucru stricat: "Au". Si asa mi-e greu s-o conving ca pe peretele lovit nu-l doare. Sau cand sparge ceva, ca nu-i o maaare tragedie. Se intristeaza de fiecare data. Si asa piticul e un personaj preferat de ea, ce sa-l mai inec?

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput