**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.12

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Scuze, nu stiu cum de a aparut iconita aceea plangatoare. Nici nu stiu de fapt ce inseamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Sal’taaaareeeeee !!! Pushtimeeee !!!!
Iaca incep cu zambetul pe fatza!!!
Georgia nu este de ras … dar ai fost haioasa la faza cu sotzulica …”urarea in avans”… .
Ce mi-as dorii sa vad un barbat asheee mai mascul… sa ii “zmotoceasca” nitzel pe nesimtziti astia care isi bat joc…
Si daca nu dati cu “suc de rosii” (ca rosii nu prea mai sunt, decat gogonele …si sunt tari!!! Ashee ca…NU DATI!! Pls., pls.,) vorba aceea..”rabdare si tutun..”
Mikilina …comoara ca de obicei!!! Pup si sar’na ptr.Nicotan !! Merita incercat!! .
Aaauu fara fumuri!!!
Koricica iti doresc din tot sufletzelul sa reusesti!! FIV-uletzul acesta sa fie cu noroc!!!
Val sa iti traiasca printzesa!!! Pup io ochishorii ei !!! Si tie iti doresc sanatate multa!!!
Avaloneluuuuuu a venit toamna mamicaaaa !!! V-ati pus pe treaba??? Hai !!!Zi-ne ceva!!!
Nusyca,Andrutzabirni,mamica Orchis – ce mi-e doruletz de ea!!! , Nucutza,Aurica/Crisulica … si toooate surioarele mele pusthtoaice.. va pup si va imbratzisez!!!

Aaaa am uitat!!! Deh varsta..!!!
Renovarea baii este aproape gata . Suntem la chituitul rosturilor…
Bucataria este teminata in proportie de 80% …
Nu promit ..daca am timp poate o sa pun neshte poze..
Perlutza mea este suparatzica... unul din zugravi are caini (2 bucatzi) .Frumosii dar, puricosi. Si nenea a bineviot sa ne aduca cateva "perechi de purici" .
Si cum Perlutza era mai blanoasa , la ea s-au cazat.
Acum ne deparazitam ... avem dracushori,... si muscam.. deh... pisicile...
Moooama da ce urat se uita la mine... Da io.. tot o iubesc!!!

Pup gashca!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana: ce sa fie cu mine....am oprit tratamentul FIV pentru ca am un chist,se pare endometriozic,pe care -daca nu da inapoi la menstruatie- va trebui sa-l scot prin laparo.Si mi-e frica tare,tare.Plus ca mi-e ciuda ca am cheltuit aiurea banii pe tratamentul de inhibare...Asta e...

Copilutzu: cu "operatiunea" FIV cum stai?

Miki,Andra, Mirelus:va pupic!

toate pushtoaicele!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Da Nusyca bine zic !!! STAU!!!
Pana nu termin casutza nu ma pot apuca de FIV-uletz.
Io zic ca mai am un pic...
Nu iti fie fricutza de Laparo. Cred ca nu este mai dureroasa decat op. clasica. Zic asta ptr. ca eu am fost operata (clasic - "zambetu' lu' Iliescu...) si dupa o saptamana am fost la muncutza. Este adevarat , nu depun efost fizic la servici . Dar zic ca m-am recuperat destul de usor.
Sper sa nu fie nevoie de Laparo.

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna fetele ! Sunt de 2 luni pacienta dr Tutunaru , deci apoximativ mai noua printre voi... Deja 2 randuri de monitorizari , in general sunt ok ... Foliculi,ovulatie,ok . Acum mi-a dat sa iau 10 zile cate 2 utrogestan,seara ! Cum sa le iau fetelor , ca nu mi-a zis!? oral sau pe cale vaginala ? La ultima monitorizare a vazut ca am ovulat , in schimb a mai vazut un "chist plin cu sange" , care cu 3 zile in urma nu era !! n-a avut timp sa-mi explice ..! de asta mi-a dat utrogestan . Sa fie....ceva de bine ?? astept un raspuns urgent de la voi ! va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hellooo.. hellooo..
vreau sa va intreb ..daca stiti cat costa o ecografie testiculara , la iosup ..maine mergem cu arme si bagaje la eco ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

GEORGIA multa bafta la dr.,imi pare rau dar nu stiu cat este ecografia
Fetelor pe unde umblati ???
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ce fac boboacele ...
tinere .. frumoase si burticoase (parte din ele , si toate in viitor )... parca sunt dilie .. sunt bine dispusa , nu ca de fel as fi altfel ..dar acum depasesc limitele bunului simt ...so .. va ziceam ieri , ca ma duc la eco cu sotulica.. am fost .. eftin mon cher , eftin ... chiar gratis fata de scoruri am vazut ca se practica ..100 ron.. iar tanarul e "apt combatant", cum i-a zis dr... adica sa rezolvam oligo si el e ca nou nascut

hai si voi cu ceva vesti ... aurele i-a mai povesteste-ne ce mai fac dr de pe acolo .. ce mai "zice" micuta ta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pup si io..stau cuminte pe ooooo..le clocesc

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput