**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.12
Raspunsuri - Pagina 19
Mirela_1 spune:
Merci, Mikishor. Am sa-mi iau si eu Omega 3. Analiza cu rezerva ovariana este inhibina b care s-ar putea sa se faca la Bios pe la incep lui noiembrie. Stimulare nu prea cred ca imi mai da, ca se pare ca nu da rezultate. O sa vad ce-mi zice cand voi merge la control. Si da, n-am reusit sa ma las de fumat, ca bine ma certi.
KoraPop spune:
Mirela eu cred ca ai fost foarte aproape...in zi 10 bhcg >10....poate data urmatoare va trebui un tratament de sustinere mai bun,nu stiu ce sa zic,dar sunt alaturi de tine si ma bucur ca vei continua lupta!
Vali draga iti multumesc din suflet ca te gandesti si la mine,eu las totul in voia lui DD...tu mai ai putin pana la "marea intalnire" cu printesa ta,iti doresc din tot sufletul o viata minunata alaturi de ea ,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Ieri la eco din zi 5 de stimulare aveam 6 foliculasi micuti,mi-au crescut putin doza si maine merg din nou la eco...cam atat deocamdata despre mine....
Va
pe toate si va doresc tuturor toate cele bune!
Kora
CARPE DIEM!
Mirela_1 spune:
Koricica, hai ca de data asta o sa fie bine. Si la mine a reactionat de data asta ovarul stang, da' a facut doar un folicul. Cat despre tratamentul de sustinere, sa fiu sincera nu prea am nici o suspiciune ca n-ar fi suficient, mie mi-a venit CM-ul la ambele FIV-uri dupa ce am intrerupt utrogestanul. De data asta am facut analiza progesteronului in z. 10 si era vreo 24. Stii cumva cat trebuia sa fie? Voi faceti si analiza asta dupa ET la Tutu?
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Woauuu...da...vad ca a inceput activitatea si pe la capitolul nostru! 
Kora_Pop multa bafta la acest FIV 2 si sa dea Domnul sa fie cel norocos!
Mirela_1 i-mi pare rau iubita ca nu ai reusit nici de data asta! Stiu ca e greu, dar sa nu renunti iubita!!
Nusy ce e cu tine???
Miki-Miki multumim pentru informatiile legate de Omega 3.
Chiar si eu intentionam sa manac cat mai mult peste si nu stiam ce cantitate ar fi mai indicata. Vine postul Craciunului si va fi un post foarte usor, pentru ca in fiecare sambata si duminica va fi dezlegare la peste, deci bucuria mea!
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
miki-miki spune:
Ioana numai pestele oceanic are omega 3 iar dc iti iei capsule sa te uiti sa aiba concentratie mai mare de EPA si DHA (conc max e de 300mg/capsula am vazut). Sa ne dai si noua niste retete cu peste oceanic![]()

Mirelush
pt tine http://www.plantextrakt-info.com/
si pt toate fetele fumatoare
Apropo unde e olteanca? Nu am mai vazut-o pe aici.
Miki
Va rasari soarele si pe strada mea ![]()
KoraPop spune:
Mirela dupa ET nu se mai face nici o analiza,doar bhcg la 12 zile de la ET ( fara ziua ET-ului),nici nu ai cum sa faci ca doar trebuie sa stai cuminte in patut.Am sa fac si eu din proprie initiativa progesteronul cu o zi-doua inainte de ET cand deja se considera faza lutheala ( dupa punctie) gandindu-ma logic.In faza lutheala trebuie sa fie 0,95 - 21,00 ( valori de referinta la IDS ).Tu ai facut analiza progesteronului in zi 10 dupa ET? 
Ioanatugs mukltumesc pt urari,bafta multa si voua pt "planul bebe"!
Kora
CARPE DIEM!
georgia_c spune:
buna micutele ,
mirela1 , imi pare rau ca nu ti-a reusit ..dar tot o sa iasa ..
kora , sa dea DD sa fie bine si sa-ti "creasca" niste ochisori in burtica
io ma lupt in continuare cu "fiara " , adica cu sistemul medical romanesc , care ne plimba ... sotulica incearca de 1 sapt sa faca spermocultura , care am inteles ca nu se face ca spermograma , asta ca sa aiba un grad marit de acuratete ..sunt sigura ca stiti procedura , nu intru in detalii .. si aici incepe "dansul".. vino maine la 8.30.. se invoieste si anume omul de la munca sa mearga la medic ..se duce .. nu se poate ca nu aveti cel putin 3 zile de abstinenta
, (dar cine cucu bau ne-a zis) ; vino peste 2 zile ..se invoieste iar de la munca , se duce ... stiti , ne pare rau dl dr e in operatie
; il trimite la un dr , caruia ii curgea "greata" pe fata ... asa ca al meu om e plin de nervi si a zis ca el pana la urma tot ii "ureaza" ceva unuia in avans asa ..... ce sa va zic , sunt inca calma , si incerc sa nu ma turez , ca sa nu ma iau de gat cu ei ..
... io am o problema , daca tot nu-i intereseaza soarta pacientilor , de ce ... s-au mai facut medici ....????????????????
in alta ordine de idei .. stiti un medic endocrinolog , bun ?... mi=l puteti recomanda si mie ?
miki-miki spune:
Georgia
fii calma ca nervii nu fac bine la fertilitate
. Dar ce sa mai zicem noi cele care nu suntem din Buc ca tb sa le bagam pe toate in ac zi, analize, consult urolog, ginecolog, .... si mai e si cu programare de acum ca sa te primeasca peste 2 luni, te poate primi unul iar pe celalat il fixezi tot in ziua aia dar te suna cu o zi inainte sa-ti amane programarea pt ca e plecat la o conferinta si mai stiu eu ce. Asta dc nu te suna cand deja ai plecat la drum cum mi s-a intamplat mie cu DP.
Endocrinolog bun iti poate recomanda Gudinde
pt ca ea i-a incercat pe toti.
Miki
Va rasari soarele si pe strada mea ![]()
Val_ spune:
Va pup fete. 

Nu am mai scris de mult pe aici, ceea ce nu este frumos din partea mea, pentru ca ati fost alaturi de mine atunci cand am avut nevoie. De fapt probabil ca nici nu va mai amintiti de mine.
Oricum voiam sa va spun ca am nascut acum aproape 6 luni, pe data de 25 aprilie, o fetita, Maria Gabriela, de 2950 Kg si 50 cm, agpar 9/10, prin operatie cezariana.
Fetita este bine sanatoasa si creste, acum are in jur de 7,500 kg si 70 cm. Si mie mi se pare ca este frumoasa. Dar cred ca asta spune orice mamica despre puiul ei.
Eu insa am din nou probleme. Un polip cervical, care trebuie scos si dat la biopsie. Bineinteles ca sunt extrem de ingrijorata, mai ales ca acum am un motiv foatte serios pentru care trebuie sa fiu sanatoasa.
O sa citesc din urma, atat cat o sa pot, ca sa ma mai pun si eu la curent cu ce s-a mai intamplat pe aici.
Pupici