Ce le puneti in ghiozdanel pentru gradi?
Luni e prima zi de gradi - grupa mica.
E bagata la program lung (sau cum ii spune...) - pana la ora 17.00.
Ce ii pun in ghiozdanel?
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
Raspunsuri
Pico spune:
Noi incepem grupa mijlocie.
In ghiozdanel trebuie sa-i pui o pijama,un prosopel, papucei cu "arici" , o bluzita si un pantalon pt interior...si o pereche de sosete.
ulterior, noua ne-au cerut si un rand de hainute de schimb(copilasii mai fac pe ei).
Numai bine!
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)si bebelusa din burtica(DPN 06.10.2007)
cris1iana spune:
un rand de haine de schimb (de la pantofiori pt sala (ideal e sa fie cu arici )..la chilotei, bluza, pantaloni, sosete)
prosop
pijamale,
sticla cu apa
servetele
toate personalizate (semnate cu numele copilului)
Balbina spune:
O intrebare de la boboci de gradi: incaltamintea, pijamaua si prosopelul se aduc zilnic sau ramin la dulapior? Ca am nevoie de un ditamai ghiozdanul, daca trebuie in fiecare zi sa pun de toate in el.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
aurelia1278 spune:
Noi ducem ghiozdanelul luni si-l luam acasa vineri. Incaltamintea de interior ramane acolo mai mult timp, pana cand o schimbam din diverse motive.
La gradinita noastra nu se duc prosopele, se folosesc prosoape de hartie.
Edit: am uitat sa precizez, fetita mea e la program scurt, 8-12.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic
Soleil spune:
In seara asta, am facut pentru prima data ghiozdanelul...
Am pus:
- hainute de interior - pantaloni trening+tricou+o bluzita cu maneca lunga
- botosi cu arici (care cred ca raman la gradi in dulapior)
- prosop (care probabil va ramane la gradi pana vineri).
A, si sosete pentru ca fiica-mea vrea maine sa plece de acasa cu fusta, deci si cu strampi.
Intr-o punguta am pus un set complet de schimburi: chilotei, sosete, maieu, pantaloni, tricou. Asta il las asa, nedesfacut, eventual ramane in dulap pana vineri daca nu e folosit.
Si un pachetel de servetele. Atat. Apa se pare ca nu le trebuie ca au ceva fantanita din cate am priceput.
Pijama nu i-am pus pentru ca nu o las sa doarma acolo la pranz, desi e la program lung.
Semne am facut numai pe prosop, pe restul am zis ca nu are sens... Acu' chiar o fi nevoie sa ii mazgalesc toate lucrurile??
roandre spune:
Pe langa un prosopel, un rand de hainute de interior cu care sta la gradi, unul de schimb in caz de accidente, incaltaminte de interior noi ii ducem si o canuta pt apa.
La inceputul fiecarei luni trebuie sa ducem un sapun, un pachet servetele si o hartie igienica.
Toate lucrurile ar trebui sa fie semnate cu numele copilului pt ca noi am ramas deja fara un tricou pt ca un copil a fost imbracat cu el (caci nu avea altceva de schimb, ingrijitoarele n-au stiut al cui e) si nu l-a mai adus nici pana acum inapoi.
Eu ii iau in fiecare zi saculetul cu hainute acasa, nu las la gradi decat prosopelul si canuta pe care le iau saptamanal sa le spal.
diana21 spune:
Of...si noi incepem maine...Am facut si desfacut ghiozdanelul de trei ori deja. Pana la urma i-am pus un pantalonas de trening, un tricou, o bluzita cu maneca lunga (subtire), o bluzita de trening, sotete, trei perechi de chilotei, apa, servetele umede. Eu ii mai duc in plus si o cutie de lapte Nan fara lactoza (ca nu are voie lactate).
De scris, am scris pe toate (nu ma deranjeaza, e ok oricum in caz ca, Doamne fereste, se pierde vreodata); am scris pe etichetele de la spate, din interior, pe dosul lor. Eu ii cumpar, de cate ori gasesc, hainute de la "Name It", sunt super tari. Pe langa ca sunt super misto, au prevazute etichete speciale, sunt gandite exact pt. asta. Scrii acolo inclusiv adresa si numele parintilor. A! Si am scris cu marker si pe tapile papuceilor.
Pe mine ma mai preocupa ceva si, pentru ca am uitat sa intreb la gradi, va intreb acum pe voi (in caz ca mai sunt mamici insomniace prin zona). Daca piticul face diaree, sa zicem, au ei acolo tot ce le trebuie? Intreb asta pentru ca Ianca are intoleranta la lactoza; lapte ii duc de acasa, dar ma gandesc ca poate mai scapa la o mamaliguta cu branza, vreun desert care contine lapte...ea nu are o forma grava de intoleranta, dar...oare sa-i dau educatoarei si niste pliculetele de Smecta si Enterol?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
Balbina spune:
Uff, am luat cu noi azi de toate. De prosop n-a fost nevoie, ni s-a spus sa aducem din alea de hirtie, la rola. Sincer, imi convine mai mult asa, mi se pare mai igienic. Hainele a trebuit sa le semnez in graba acolo, cu pixul, nu ma gindisem la asta inainte. Ca in prima zi, a fost o zapaceala, sper sa se lamureasca rapid educatoarele who is who si sa stie fiecare copil ce dulapior si lucruri are.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
Balbina spune:
Diana, eu zic ca e absolut necesar sa anunti educatoarele despre intoleranta la lactoza a fetitei tale. Si bineinteles, sa lasi si medicamentele care ii fac bine atunci cind pateste ceva.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
Soleil spune:
Se pare ca trebe sa-i insemnez, intr-adevar, toate lucrurile... Azi le-am lasat asa, o sa vad diseara ce pot face, cum sa le semnez sa nu fie prea zangalite... Scria pe ceva afis ca toate lucrurile trebe marcate.
Aveau deja dulapioarele cu etichete pe interior - numa' ca-i un dulapior, micut la cate 3 copii. Asa ca avem toate sansele sa ne incurcam lucrurile...
Prosopul l-am lasat la baie, agatat.
N-am apucat sa vorbesc nimic cu educatoarea, o sa vad la pranz daca reusesc.
Jucarii aveau - nu stiu ce si cum ca erau in fundul clasei si noi n-am avut acces acolo
.
Fiica-mea a zbughit-o rapid la copii si jucarii, nu m-a mai bagat in seama deloc, habar n-are ca am plecat de acolo ![]()
Edit: Diana, cred ca este musai sa anunti educatoarele despre intoleranta la lactoza.
Da' la 191 nu-i nimeni?? N-avem colegi pe aci? ![]()