Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..NU DESCHIDE NIMENI CAPITOL NOU???

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Am aparut si noi. Ne pregatim pt ca la 16.30 avem programare la dr. Intotdeauna astept cu nerabdare vizitele la ginecolog. Poate imi face si un 2 D. Mai am 3 saptamani pana la 4 D. Sunt programata la 31 de saptamani. Miercuri facem si noi 29 de saptamani. Suntem baieti mari!!!!!
BB, esti incredibila cu untura. E prima oara cand nu poftesc la ceva ce mananci tu .
Adina, stai linistita in privinta celor 2 tablete de paracetamol. Chiar nu se intampla nimic. Si eu sunt clean pana acum, dar cine stie... Eu nu am pus nici macar un nos-pa in gura, desi dr mi l-a recomandat.
Cand va aud pe voi fetelor ce sunteti mai avansate in sarcina decat mine ce probleme aveti cu durerile ma apuca o frica... Am si eu dureri de noada si de spate noaptea, dar inca sunt suportabile.
Ne auzim diseara. Acum sunt tot la ai mei si parca nu e locul meu potrivit unde sa stau pe DC. Diseara merg la mine acasa si voi sta in voie cu voi de vorba. Va pup pe burtici!!!!

Roxxy 28+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neata burtici!

Asteptati putin ca deschid eu capitol nou acuma.

Anca 33+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Roxxy, stiu ca nu fac nimic cele 2 pastile, dar asa mi-as fi dorit eu. Nici eu n-am luat no-spa sau altceva, doar vitamine.

Atunci te asteptam diseara, de la tine acasa!

Adina 26+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Gata burtici, capitol nou AICI.

Va astept!

Mergi la inceput