..NU DESCHIDE NIMENI CAPITOL NOU???
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Am aparut si noi. Ne pregatim pt ca la 16.30 avem programare la dr. Intotdeauna astept cu nerabdare vizitele la ginecolog. Poate imi face si un 2 D. Mai am 3 saptamani pana la 4 D. Sunt programata la 31 de saptamani. Miercuri facem si noi 29 de saptamani. Suntem baieti mari!!!!!
BB, esti incredibila cu untura. E prima oara cand nu poftesc la ceva ce mananci tu .
Adina, stai linistita in privinta celor 2 tablete de paracetamol. Chiar nu se intampla nimic. Si eu sunt clean pana acum, dar cine stie... Eu nu am pus nici macar un nos-pa in gura, desi dr mi l-a recomandat.
Cand va aud pe voi fetelor ce sunteti mai avansate in sarcina decat mine ce probleme aveti cu durerile ma apuca o frica... Am si eu dureri de noada si de spate noaptea, dar inca sunt suportabile.
Ne auzim diseara. Acum sunt tot la ai mei si parca nu e locul meu potrivit unde sa stau pe DC. Diseara merg la mine acasa si voi sta in voie cu voi de vorba. Va pup pe burtici!!!!
Roxxy 28+Rares Matei
Roxxy, stiu ca nu fac nimic cele 2 pastile, dar asa mi-as fi dorit eu. Nici eu n-am luat no-spa sau altceva, doar vitamine.
Atunci te asteptam diseara, de la tine acasa!
Adina 26+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)