Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 21
RGE spune:
ROXX imi pare rau
PUSSI tu lasa activitatea ca tie nu-ti trebuie voi trebuie sa stati cumintele...desi un masal ti-ar prinde bine pt dureri.
CREEM..nici chiar asa...sa sti ca si mie imi este greu dar nu ma las trebuie sa fiu tare ....ieri nu stiu cum se asezase fi'miu dar mi-a paralizat tot piciorul mergeam schiopatand..si ma durea o buca de-mi venea sa o tai
BB ....Doamne sa nu ti se faca rau..ai grija cu untura aia..apropo belea desene!!! frumoasa burtica si mamica!!
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
darleena spune:
Si eu am observat ca ma dor toate oasele in momentul in care stau mult in pat. Cand fac miscare ma dezmortesc destul de bine.
Cine deschide capitol nou, ca as face-o eu, dar calculatorul meu s-a decis sa mearga in reluare azi si cred ca mi-ar lua vreo 2 ore si m-as umple si de nervi
32+ si baby Kara
AMR 8 saptamani
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by RGE
BB ....Doamne sa nu ti se faca rau..ai grija cu untura aia..apropo belea desene!!! frumoasa burtica si mamica!!
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
roxana mie nu mie rau de nimik, sunt rezistenta ca "un tanc rusesc"... (vorba lu' barbatu'miu). oricuma cuma am trecut pe paine cu pateu, apoi sigur urmeaza cu duylceata si la urma budinca.,....
multumim de complimente, cuscro!! vezi o invat pe Iasmi din burtica sa se faca frumoasa!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 33+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
www.flickr.com/photos/10626344@N03/1394238661/in/photostream/" target="_blank">am intrat in luna a8-a!!!!"
creem spune:
A venit si papica mea!
Si am si niste must in frigider, dar nu stiu daca sa ma "risc" sa beau sau nu...voi ati baut must?
bb_yasmi spune:
must?? eu..... NUUUU!!!! pt ca NU AM.....
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
www.flickr.com/photos/10626344@N03/1394238661/in/photostream/" target="_blank">am intrat in luna a8-a!!!!"
creem spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
must?? eu..... NUUUU!!!! pt ca NU AM.....
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
Offf..imi pare rau...sper sa nu iti facut pofta
Victo spune:
ma, si eu vreau must!!
BB, pai zic ca e in lateral pt ca vedeam 2 chestii rotunde atat in lateral stanga, cat si in lateral dreapta..si ma gandesc ca unu era capu si unu funduletul..
desi la eco acu vreo 3 sapt mi-a zis ca e cu capu-n jos...sunt cam bulversata
hai deschideti capitol nou pana pun eu mancarea la foc.:)
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
pussi spune:
quote:
Originally posted by creem
A venit si papica mea!
Si am si niste must in frigider, dar nu stiu daca sa ma "risc" sa beau sau nu...voi ati baut must?
must Nu, dar strugurii ma baloneaza si-mi dau aciditate...
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
eu struguri mananc cel putin 1 kg/zi!!!!
fetele v-am pupat, am plecat la colindat prin magazine!!
ne auzim mai tarziu!!!
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
adinag spune:
Buna fetelor,
imi pare rau sa aud de atatea fete cu dureri de coaste, de spate...
Eu am avut ieri o criza de migrena, mi-a fost si atat de rau, incat la 4 dimineata m-am resemnat si am luat un paracetamol. Imi pare foarte rau, e a doua oara in sarcina cand mi se intampla, deci la sarcina asta am 2 paracetamol la activ. Mi-as fi dorit sa fie ca la Jasmina, toata sarcina am fost "clean", dar n-a fost sa fie :-((
A propos creem de etajul 4 (parca tu spunei ca stai la 4, nu?). Am vizitat ieri pe prietena mea care a nascut in iulie, bb e asa de dulce - a avut exact 7 saptamani. Un bb fff mancacios si care doarme foarte bine, va doresc la toate un asemenea noroc!
Ei, si ea sta la 4, fara lift, insa mai are un baietel de 2ani si 4 luni, pe care pana la 2 saptamani inainte de termen l-a carat zi de zi pana sus. Si are baiatul 14kg!!! A spus ca nu a simtit dureri sau intepaturi, si atata timp cat a mers bine, a facut-o... Am ramas impresionata de puterea ei!
BB, mananci untura? iiiii, aici nu ma anunt, ca mi se face greata (dar nu de la sarcina, ci de untura :-))
Roxx, imi pare rau ca ramai singurica acasa!
OK, acum vreau sa-mi mananc si eu musli si mai vorbim!
Adina 26+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)