Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

dany, sa purtati cu placere hainutele . Mi s-a parut haios tare sacul de dormit.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Multumim! si noua ne plac...

Dana 27+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata
noi ne-am trezit o data cu tati care a plecat la job!!! am bagat o budinca si doua strudele si acuma ma pun la zi cu noutatile!!! mai e careva pe aici????
vad ca forumul si-a revenit la normal cu paginile!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 33+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput

AVEM POZICI NOI!!!!!!

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

www.flickr.com/photos/10626344@N03/1394238661/in/photostream/" target="_blank">am intrat in luna a8-a!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata !
Eu sunt treaza de la 6. Am avut un zor ca doar incepe baiatul scoala ...hihihi. La 6 ii calcam camasa si pantalonii

BB super poza cu burtica

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

ooo lala, ai activitate nu gluma!!!!

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

www.flickr.com/photos/10626344@N03/1394238661/in/photostream/" target="_blank">am intrat in luna a8-a!!!!"

Mergi la inceput

noi ne mai bagam un pic la nani!! ne auzim mai incolo!!!
suces celor mici care incep scoala azi!!

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Neata ! Si noi ne-am trezit cu noaptea-n capam fost sa facem analize si ne-a intepat...
Acum ne-a luat si foamea...ma duc sa vad ce pap.
Lala - succes baietelului tau la scoala!

Dana 27+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata! si noi ne-am trezit tot din cauza lui tati..,, el nu a vrut sa ne tezeasca ..dar il simtem ca se foia de ici colo...si intr-un final...am sa incerc sa adorm mai incolo...

sa avem o zi buna!

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

Mey fetelor, sa va spun ce-am patit ieri!

Faceam eu curat prin casa si papa (nu efort, nu carat, dar oricum foiala de colo colo, am mai dat si cu niste var ca s-a patat pe colo-pe-colo, cumparaturi prin imprejurimi...) si-mi vine sa merg la wc.
Ma sterg eu temeinic peste tot si ma uit la hartie din reflex. Plina de sange! Am simtit cum mi se opreste inima, mi s-a facut rau instantaneu de frica, sangele mi-a pierit din obraji, eram nauca intr-o secunda.
Al meu mai intai fericit, ca nasc, ii spun ca-i prea devreme, nu trebuie acum, nu-i in regula (minte de barbat ).
Intra si el in panica, ma duce in pat imediat, ma cearta. Eu ma gandesc dupa primul moment de panica, ca trebuie sa mergem la spital. Il trimit sa inchida focurile la aragaz (faceam ardei umpluti) sa stranga de pe afara sa nu calce cainii in bidinele.
Imi venea sa plang de prostia mea. Ce mi-a trebuit mie mancare, ce mi-a trebuit santier sitoate alea, nu puteam sa stau eu cuminte toata sarcina? Na, asa merit, mama denaturata!

Ma dau jos din pat dupa 5 min si haida la baie sa vad ce-i cu sangele. Ma sterg, tot mult, ca la menstra. Ma uit mai bine, nu era de la col, ci de la ! Hiuuuuuu, imi dadusera hemoroizii o spaima , de numa-numa.
Ce mai fericire pe capul meu , dansam de bucurie.
M-am dat jos din pat si am aprins iar focoasele, m-am intors la ardeii si bidinelele mele, uf! Ce fericire!
Nu mai sangereaza acum nici hemor.
Dar a fost groaznica spaima, mama-mia!

Shery 32+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

shery te inteleg perfect am patit si eu aceeasi faza mai demult cand bb era mica tare....si eram asa de suparata...imi ziceam ca nu e posibil sa se repete istoria...de anul trecut.... dar tot asa ca si tine pe urma am descoperit ca se tratase de hemo... asta e ...nustiu de la ce iesisera atunci..probabil ca macasem ceva care...cert este ca nu am mai avut si spr din tot sufletul sa nu mai trag astfel de sperieturi...macar sa-mi dau seama....oricum ar fi stiu ca daca fereasca DD sa se intample ceva, bb are sanse mai mari de supravetuire...Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat!

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput