Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am primit azi un sac plin de lucrusoare pentru bebe
Le-am terminat de sortat ca erau de la nastere pana la un an si cele mici sunt acum in masina de spalat .
Acum chiar ca am simtit ca incet incet se apropie sosirea lui bebe .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Gata am papat si am facut si pozici la ce am cumparat azi. Imediat le descarc si le pun pe mail.

Dana 27+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..fetelor ce harnicutze sunteti..eu nu am facut nimic...inafara faptului ca as dormi non-stop am o pofta de mancare de as manca orice , oricand si oriunde..sunt DISPERATA!....si au inceput niste dureri de coaste de ma omoara...e posibil sa creasca asa mult uterul si sa inceapa sa le dea la o parte??...ca George nu ma loveste acolo....dar parca burtica incepe sa fie prea mare pt cat pot duce coastele mele...

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Roxy stai linistita e o chestie comuna pofta excesiva de mancare. Si eu sunt la fel...nu iert nimic din ce imi pica.

Dana 27+ Luca-Rares

Mergi la inceput

SHERITRA...Doamne mi s-a facut pileea de gaina cand am inceput sa citesc mesajul tau...imi pare rau pt hemo insa sunt fericita ca e doar atat si nu e altceva
DANY2007 ..frumoasa burtica!!
LALA D sa le poarte sanatos bebe!!
PUSSI esti tare ca reusesti sa dormi cu perna aia..eu am cumparat-o degeaba nu ma inteleg cu ea..cred ca o sa-mi prinda bine la alaptat sau sa-l tin pe bebe cand se face mai marisor cu capusorul pe ea.

AMR maxim 6 saptamani!!

Mergi la inceput

DANY parca e din ce in ce mai rau..parca sunt un lup infometat si innebunit sa aibe mereu ceva in gura
CAMI SUCCES MAINE CU SEBI!!

AMR maxim 6 saptamani!!

Mergi la inceput

IULI-ANA FELICITARI PT FETITA!!

AMR maxim 6 saptamani!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

DANY parca e din ce in ce mai rau..parca sunt un lup infometat si innebunit sa aibe mereu ceva in gura
CAMI SUCCES MAINE CU SEBI!!

AMR maxim 6 saptamani!!

Eu cred ca in perioada asta ardem mai multe calorii si bebe ne solicita si el ...si tb sa facem fata.Ma linistesc cu ideea asta .

Dana 27+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Gata am pus poziciam luat si ceva roz,pt eu vroiam fetita si imi place f mult culoarea roz.

Dana 27+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

lupule infometat , am si eu o intrebare. tu reusesti sa dormi daca mananci si inainte de culcare? eu am incercat cateva zile si am cosmaruri. Azi am papat pe la 6 si am fost la o plimbare prin parc, cat pe ce sa ne suim si intr-o barca si am luat 2 prajituri de la tip-top. Sper sa imi ajunga pentru asta seara.

Eu nu am probleme cu coastele, in schimb mi se pare ca mi-au cedat putin muschii in partea de sus a burticii, am citit ca e normal.

Anca, tu ti-ai facut de curand analizele? Ultima data cand am fost la cabinetul dr mele erau 2 gravidute mai avansate decat mine care aveau cam aceleasi simptome cu tine. Ma gandesc la o lipsa de calciu...

33+

Mergi la inceput