Va rog sa nu radeti de mine, poate sunt paranoica.
Cand este considerat ingrijorator faptul ca puiul mic nu zambeste? Baietelul meu cel mic are o luna si 3 saptamani si nu schiteaza nici o urma de bucurie cand ne vede sau ne aude. E drept, asculta cand ii vorbesti, intoarce capul dupa zgomot, incepe sa-si tina sigurel capusorul si da sa gangureasca. Dar, nici un zambet, in timp ce fratele lui a zambit prima oara la 28 zile si toti copiii din grupa lui de "strumfi de iulie-august 2007" sunt toti zambareti! Nu vreau sa-l manii pe d-zeu, copilul a fost bine pana acum. Va multumesc anticipat!
Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Andra, nu esti mai "paranoica" decat alta mama... E normal. Insa nu-ti mai compara puiul nici cu fratele lui, nici cu copilul vecinului, nici cu al copil din parc; fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare psihomotorie, iar al tau nu face exceptie de la aceasta regula.
Stai linistita ca nu are absolut nimic.Si Diana mea tare greu a zambit - in primele luni,mai deloc.Era mereu incruntata si facea niste mutreee ...Dar dupa aia si-a dat drumul,acum la un an si 9 luni, e o fetitza vesela foc si tare vorbareatza.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Monica a zambit pe la 3 luni si a ras pe la 4 luni.
Si mie mi se parea atunci ca e cam "serioasa".
Acum e cel mai zambaret copil din cartier
Sorana si Monica (4 ani)