Strumfi de iulie-august 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Uitai s-o intreb pe D_na doctor Anya,daca e adevarat ce se spune ca daca pui medicamentul in lapte nu mai are efect.asa este?pt. ca eu ii pun vigantolul in lapte,si alte medicamente care i le-am dat,asa le-am pus,pt. ca altfel copilul meu nu le ia.Merci.

Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Hmmmmm,fetelor trezirea...voi dormiti bine,nu?in timp ce eu legan scioica ca sa mai adoarma macar un pic Bubu mic...
Luna nu vrei sa-mi dai mie o noapte pe printesa ta si eu tie pe Aaron,nu ca ar face panarama noaptea,dar sa dorm si eu ca tine.

Mergi la inceput

Chiar asa copii cuminti aveti,dorm toti...s-au ii pregatiti penru gradiacum mi-am adus aminte ca e prima zi de gradi.
succes tuturor carora duc azi puii,sa nu planga dupa mamicile lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Neatza!

Succes micilor scolarei si scolarite, si copiilor de gradi!!!!!!!!

Mai ales bafta azi mamicilor, sa fiti tari ca lor le trece repede faza asta (zic eu...da i-a sa ma vedetyi si pe mine peste 3 ani )

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Daca tot am timp, am trimis poze pe e-mailul comun,pt. cine are timp sa se uite.

Mergi la inceput

Simo,o sa vedem noi peste trei ani,cum facem la usa gradinitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata! celor care ne-au vizionat pozele!

Vreau si eu cafea - e prima mea dimineata de 15 septembrie din ultimii 20 de ani pe care n-o petrec la scoala... Cred ca merit pentru asta o cafea maaare, de consolare. Asa am o stare asa de aiurea la gandul ca-s acasa si ca anul asta n-o iau de la capat! Bine, clar ca Miruna imi da suficient de lucru, dar obisnuintele vechi... Plus faptul ca-mi place la scoala de mor! Ma gandeam sa impachetez copila si s-o iau cu mine la scoala, dar cred ca mi-as face mai mult sange rau sa stau la deschidere si apoi sa ma intorc acasa. Mai bine ne vedem de programul nostru, punem de-o baita de pomina in dimineata asta, poate ghicesc si eu vraja aia de adormit copila. Sau functioneaza numai pe seara?

Cat despre subiectele de discutie ale zilelor trecute - de sexat nu ne sexam, suzeta ii da Mirunei numai tati cand eu dorm sau nu-s prezenta (cica sa nu ma deranjeze pe mine plansul fetei), iar despre statul acasa... Probabil un an, mai vedem ce aduce ziua de maine. A, sa nu uit! La toata aventura cu baita noi insistam mult si cu spalatul manutelor, aduna Miruna tot felul de scame intre degete si in podul palmei si la baie desfacem atent palmutza si curatam tot.

Cam asta e... O zi buna tuturor!

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Neata fetelor!

Ce nostalgie ma apucase..incep gradinitele, scolile in tara...succes puiutilor ce merg azi la gradi!

As vrea sa cer niste pareri...de fapt sa discutam putin despre modelarea caputului lui bebe.
Se stie ca trebuie asezat pe toate partile, ptr a i se modela capusorul, insa nu stiu daca e adevar sau mit.
Kevin de ex. nu sta decat pe partea dreapta, oricum as incerca sa-l pun . chiar si dupa ce adoarme daca incerc sa-i schimb pozitia incepe sa planga se foieste, da semne ca nu sta comfortabil.
Intuitia imi spune ca nu prea are legatura una cu alta, dar as vrea sa aflu si parerile voastre...a...la bebe al meu parca chiar se observa partea dreapta un pic mai turtita, insa ma gandesc ca isi revine in timp,independent de pozitia in care sta, nu??

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

nikole, din ce am citit eu, forma capului este determinata genetic si se modifica doa in cazul traumatismelor, nu pentru ca sta bebe mai mult pe o parte. e ca si cu parul, ca daca razi copilul in cap va avea mai mult par. basme!
dar asta este o parere neavizata, poate ne spun doamnele doctor alina si alina altceva.

in alta ordine de idei, un an bun tuturor copiilor care azi merg la gradi sau la scoala si mai ales mamicilor lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

Neata fetele!
Tare as bea si eu o cafea, dar m-am multumit si cu mirosul ei, ca tocmai au plecat parintii mei la Iasi dupa ce mi l-au adus pe Dragos. Azi am avut parte de o portie mare de palns ca nu dorea al meu pitic sa mearga la gradi, bineinteles dupa o vara de sculat pe la 11 acum a fost cumplit trezitul la ora 7. Si uite asa cu medeea atarnata de o tzitzi il convingeam pe Dragos ca v-a fi bine si ca nu e neaparat nevoie sa dorma la pranz ci doar sa stea cuminte, etc etc

Gabi-succes cu puiutii in fiecare dimineata, esti o curajoasa si noi te admiram

Cristina 26-azi sunam la dr sa ne programam la consultatie, dar sper ca nu e nimic grav ptr ca Medeea suge bine si culoarea aceea vinetie o are mereu, dar nu foarte accentuat. Mama a spus ca e normala culoarea si sa nu ma mai gandesc la rele

Luna- noi suntem din Brasov si dupa cum ai observat avem copii la diferente mici de zile, asa ca ne vom bucura dublu de acum inainte

Jadi- cum poti sa te uiti la asa grozavii, eu ni la Grace anatomy nu ma puteam uita. Iar cu hainutele de baieti subscriu si eu. Parca de ei au uitat ca tre sa fie frumosi. Acum de cand o am pe Medeea ma desfat si eu cumparand hainute si toate alea

Mychydutza-bebe prodigi e tare dulcel si ce mare s-a facut

Oaana-eu eram necajita ca Dragos imi tot spune "vezi ce greu e cu Medeea, ce ti-a trebuit" si e destul de suparat pe prezenta ei, dar cu doi asa mici e mai dificil vad. De fapt la orice varsta ar veni al doilea e dureros pentru cel mare

In ceea ce priveste intoarcerea le servici, din experienta mea anterioara, cand imi doream cu disperare sa ma intorc la servici dupa un an de stat acasa cu Dragos,mi-am dat seama ca nimic nu se compara cu bucuria de ati creste copilul asa cum trebuie. Sa-l vezi cum descopera lumea, cum face cel mai mic progres si toate alea... dar mai ales sa-l educi tu asa cum crezi ca e mai bine si nu sa astepti ca scoala sau un strain, chiar si o bunica, sa il modeleze intrun fel care te enerveaza,apoi sa incepi sa dai vina pe altii pentru ca tu nu ai fost langa el cand avea mai mare nevoie. Stiu ca ne motivam cu nevoia de bani, sau dorinta de cariera, dar 2 sau 3 ani din viata copilului nostru e atat de putin si apoi ramai cu regretul ca ,uite el a crescut si nu mai e bebeul mic cu care ai venit tremurand de la maternitate. Are mofturi , nu asculta etc
Dar cel mai dureros e ca a crescut fara sa ai timp sa te bucuri de el. Cand lucram veneam acasa nervoasa si obosita si nu mai aveam rabdare, tipam sa ma fac ascultata si toti eram nervosi si frustrati. Daca ar fi dupa mine mamele nu ar trebui sa lucreze decat dupa 3 ,4 ani cand copiii sunt pe picioarele lor, merg la gradi si au prietenii si programul lor. Dar asta e doar parerea mea dupa o experienta de 6 ani de servici sau de stat acasa mai mult cu Dragos si acum daca se poate sa stau cu Medeea pana reusim sa mergem la gradi ar fi perfect

pupici la toate mamicile si mai ales toti strumfeii mancaciosi si somnorosi

GAbriela-mami de Dragos si Medeea

Mergi la inceput