Emma - 4,8 ani are nevoie de ajutor 2

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Aida o sa fie totul bine, poate o iai incetisor si o intrebi daca nu s-a lovit intimplator, asa putin, poate isi aduce fata aminte ce si cum, asta ar fi o explicatie la durere.Sau intradevar a depus efort cu cizmele, sa stii ca am patit-o si eu, am umblat jumate de zi cu cizmele noi si seara pur si simplu eram obosita, ca ma bateau la merisor si eram atenta sa nu ma bata, de asta incordam picioarele la mers.Eu asta cred, dar astept si eu cu sufletul la gura sa treaca doua zile sa vedem ce si cum.
mita.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Draga Aida, curaj si rabdare, poate trec cele doua zile si cu ele trece si durerea. Si ai incredere ca orice ar fi se gaseste o rezolvare.

Nicoleta 20 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

fetelor!
Inca nu s-a trezit , dar trebuie sa o scol ca azi trebuie sa mergem la Comisia de Evaluare ... ca a trecut anul ... alta alergatura si alta distractie.
Nu stiu inca daca mai schiopateaza. Si pentru mine momentul cand merge la olita e crucial si nici macar aer nu trag.
Sa vedem

O zi buna la toate va doresc!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Aida,sa auzim numai de bine si

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Azi spre deosebire de ieri , schiopateaza si mai rau
Nu mai vrea sa puna piciorul in pamant si plange daca il intinde.

Azi vine si tati nostru acasa si discutam mai pe larg incotro ne indreptam. Maine il sunam pe profesor sa ii spunem ce si cum si luam decizia finala.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Aida,
Trebuie sa fiti tari. Vorbiti cu profesorul si daca trebuie mergeti in Ungaria. Vedeti ce trebuie de facut. In orice caz, eu nu cred ca daca e ceva nasol, chiar evolueaza asa brusc, ma gandesc ca poate sa fie altceva.

Pentru orice ajutor ai nevoie, te rog sa ne spui.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Imi inchipui ce e in sufletul tau, acum, Aida, dar trebuie sa fii tare pt. Emma !
Hai ca, mai e un pic si vine sotul tau acasa si impreuna il sunati pe dl. doctor din Ungaria si hotarati ce trebuie facut.
Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie totul bine cu Emma !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Aida-sunteti si in rugaciunile noastre!
Doamne ajuta!

cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Hm! Ieri de 3 ori a vorbit cu profu' si asa a ramas stabilit sa sunam dupa 2 zile ca ii va trece pana atunci.

De ce imi este mie asa frica si sunt atat de disperata ... pentru simplul fapt ca am mai trecut de 2x prin asta ... , dar inca sper sa ma insel.

Asa am vorbit cu Laci dimineata ca ori il sunam maine si ii spunem ori ne ducem peste el joi sa ne trimita la ce eco vrea el si sa ne dea o solutie cu durerile astea.
Cat despre faptul ca :"in momentul asta nu ii poate face nimic" eu nu accept si la mine nu merge.

Sigur ca vom pune la cale mai multe planuri de bataie. Acum sa vedem si care este cel mai bun.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Aida, fii tare pentru Emma, maine veti afla ce trebuie sa faceti mai departe. Multa sanatate!
Doamne-ajuta!

Nicoleta 20 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput