Emma - 4,8 ani are nevoie de ajutor 2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Asteptam cu sufletul la gura...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Deci la clinica am ajuns la 15h , iar medicul nu era inca pentru ca venea din Austria.
Asa ca ne-am pus pe asteptat ... nu a durat foarte mult (30min) , faza naspa e ca nu face eco decat martea si joia si avea foarte multi pacienti programati mici si mari.

La palpare nu se simte absolut nimic.
(ca sa intelegeti eu toata ziua l-am sunat pe Laci care il suna pe prof Kalman - de la Miskolc si ii explica ce se intampla)

=Asa , la investigatia eco : a gasit locul dureros si a reesit asa:
1. pe fata antero-laterala gamba dreapta prezinta o zona mica hiperecogena de 2-3 mm bine dalimitata , intens dureroasa.
2. in regiunea poplitee 2 mici zone hipodense de 4 mm , respectiv 3 mm , fara caracter de malignitate , posibili ganglioni poplitei.

=> nu este nimic care sa indice o malignitate sau o adenopatie .... , dar din cauza istoricului medical nu poate spune cu certitudine ce este acolo si nici nu baga mana in foc ca totul este ok.
Sa va spun despre acest medic acum. Este un medic foarte cautat si mai ales la ecograf din cauza ca a vazut (sau descoperit) numeroase probleme , pe care altii nu le-au vazut.
Deci , am toata increderea ...dar

Acum explicatia prof Kalman.
-Nu crede ca este vorba de ceva problema din cauza ca este dureros locul.
-Nu a auzit pe nimeni pana acum sa vada ceva atat de mic (2-3mm) la eco.
-Nu este de acord sa facem RMN pentru ca nu este relevanta investigatia , singurele investigatii relevante sunt CT si PET/CT scan , pe care noi nu le putem face decat in martie.
-Spune ca este o lovitura (fara vanataie la suprafata) si este fixat acolo , dar ca o sa treaca in 2 zile.
-In cazul in care Doamne fereste este ceva , in cazul nostru in momentul asta nu se poate face nimic

Concluzia:
-eu aici nu vreau sa fac RMN , iar in Ungaria nu sunt de acord cu investigatia in cazul nostru.
-asteptam inca 2 zile sa treaca durerea ... si sunam iar in Ungaria sa dam raportul ce se intampla si abia dupa aceea se va lua o decizie

Emma acum e putin trista si sta in pat. Nu topaie pe aici ca o doare piciorul.
Dupa mine parca nu mai schiopateaza asa tare ca ieri , ea spune ca o doare la fel de tare.

Ati inteles ceva?
Scuze ca m-am intins si nu v-am spus nimic concret ... dar ...
... si va si pe toate ca va pasa si sunteti alaturi de noi
Multa sanatate va doresc!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

aida-am intrat pe dc special sa vad ce ati facut. Nu stiu dar eu sincer cred ca peste 2-3 zile nu va mai schiopata, sigur so fi lovit sau poate luxat putin piciorul.
Capul sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu cred ca are o vanataie sau o contuzie!!!!
O pupam pe Ema si sper sa ii treaca durerea maine!!!! (ai incercat sa ii pui ceva comprese reci?)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Scuze , am uitat sa va spun ca am intrat la eco (de fapt a urcat doctorul la cabinet) pe la 16:45 ... deci am avut de asteptat , dar a incercat sa elibereze marea de oameni de jos ca sa o consulte pe Emma cu calm si fara graba ... si am stat destul si a cautat-o pe toate partile si cu sonda si palpata inainte.

Profesorul spune sa ii pun ceva comprese foarte calde sa decongestioneze acolo

Eu acum sunt ca turbata ca suna telefonul ca la informatii gara si trebuie sa explic cap-coada si sa inteleaga si nu fac fata la intrebari la care nici eu nu le cunosc raspunsul

Acum asteptam sa treaca astea 2 zile ...

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Eu zic ca trebuie sa ai incredere in prof Kalman, parca.
Sigur tu ai!!!
Si nu stiu daca imi amintesc eu bine, dar inainte de schiopatat nu a mers pisica mica la o petrecere? Poate acolo a solicitat un pic mai mult piciorusul!!!!!

tinem pumnii si incearca sa ramaii pozitiva!!!!

Doamne Ajuta!
Stiu e usor sa dau sfaturi!!

Crisitna, mama Sabinei
http://www.crisa.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu l-as crede pe Kalman. A explicat foarte frumos ce si cum si probabil se pricepe mult mai bine.
Asa ca...tu trebuie sa te aduni un pic.
ORICE-AR FI o sa iesiti cu bine din asta.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Sunt convinsa ca e doar oboseala de la petrecere. Cred ca s-a extenuat mititica, si cum a fost inchisa, sechestrata in casa atatea luni, o fi facut scurta la picior de mers.
Nu te panica, priveste cu incredere, si nu o speria pe Emma. Ea are nevoie tare tare de o mamica curajoasa!
Pupici la pisicute mici si mari!

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Aida, acum am vazut ca ai scris aici
eu zic sa ai incredere in dr care a consultat-o pe Emma, eu tind sa cred asa cum am mai zis ca este vorba de efort fizic si acum poate si o lovitura, o luxatie ceva...
multa sanatate printesei
odihniti-va amandoua si aveti grija de voi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Of , a inceput sa schiopateze sambata pe la 12 cand eram la mall sa ii cumpar ciorapi pt costum , dar am crezut ca din cauza la cizme , desi le-a primit de 2 saptamani , sunt mai inalte si mai scortoase decat alea care le-am cumparat eu.
No , am zis ca de la cizme i se trage , dar am ajuns la cumnata mea si a continuat sa schiopateze , la fel si acasa si la petrecere.

Nu stiu ce sa mai zic ...
Asteptam 2 zile ... mai vedem ce va fi .

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput