Gravidute si mamici de Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Subscriu cu privire la dna dr. daduianu: ori aparatul nu e performant ori dansa nu se pricepe pt ca pe toate pacientele ei le trimite si la un alt ecograf. de ex la colega mea de serviciu nu i-a depistat faptul ca bebele are hidrocefalie, abia dna dascalu la eco 3D de 22 de saptamani i-a depistat problema iar doctorii de la Bucuresti i-au spus ca pb s-ar fi vazut la orice eco normal 2D... A trebuit sa i se faca avort terapeutic, un cosmar... groaznic... Deci...

Fetelor, mie imi convine oriunde si la orice ora vreti, voua sa va fie usor. Deci la Tomis Mall nu va place ca sa veniti cu copilasii, nu? Mie imi e teama ca nu cumva sa fie vreme urata, pt ca au anuntat ca se strica timpul si atunci in parc poate nu vom putea sta....

Pupici,
Angelique 26+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Fetelor, am nevoie de nr de tel de la Cab. dr Peteanu, sa confirm si eu programarea de maine si m-am zapacit rau, nu mai stiu pe unde il aveam notat, va rog ajutati-ma!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mav, nr de la cabinet este 664211

Pupici,
Angelique 26+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Mav,daca vrei si numarul lui de mobil 0722254111

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Angi, saru-mana! Am confirmat.
bisous, merci! eu cu dna dr am treaba (ea mi-a facut chiuretajul si daca tot mi-a cedat monica programarea ei....).

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Planul de acasa, nu se potriveste cu cel din targ. L-am sunat pe al meu sot, sa-l intreb daca nu ar vrea sa plecam sambata dimineata. Mi-a zis ca oricum plecam sambata ca el vineri si-a luat liber special sa petrecem ziua impreuna, facem 5 ani de casatorie. Uitasem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Eu pot vineri sau joi dupa 20 abia. Imi pare rau. Vineri tot asa, dupa 16.30. Unde vreti voi. Vin oriundec sa va vad. Sa vad si eu pe cine stresez zilnic.
Si asa am o carutza de intrebari ptr. voi. Sint cred mai mica si mai p...a ... nu zic tare (poate nu se adevreste) insa ... asa pare.
Sa merg sa fac un alt control? Unde?
V-am povestit ca i-am cerut si hirtiutza (adresa, nota sau cum s-o numi ca-s insarcinata - imi trebuie la dr de fam - spunea sa merg la ea cu hirtiutza si cu analizele sa-mi dea ea trimitere... dar mi-a dat un colt de hirtie tras la xerox ... cu analizele- si la serviciu) si mi-a zis "mai incolo". In fine... analizele le-am facut, nu mai conteaza. La serv. mai pot astepta. Dar asta mi-a dat de gindit. Daca n-o fi ok? Daca o avea temeri?
Va pup si ma scuzati ca va stresez.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Yannia, stai linistita eu sunt mai batuta in cap decat tine , tu ai uitat de 5 ani de casatorie dar eu am uitat cand e nascut baiatul meu ,aveam la semnatura 20/09/2006 si de fapt el e nascut pe 20 octombrie , mi au urat fetele de sept oct 2006 la multi ani si eu nu intelegeam de ce.Imi pare rau ca nu poti veni dar lasa ca este pentru o cauza nobila.
deci e clar a ramas vineri de la 5,v am spus daca veniti cu puii mie imi convine la casa de cultura,dar daca ploua improvizam , la mall de ex ,mada poti sa il plimb pe darius pe acolo sau sa il pui in bile.Deci votam?

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/10/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

fetele,spuneti-mi si mie cand e programata intalnirea ,ca tare mi-as dori si eu sa va cunosc....si daca e ok si cu programul meu,vin si eu...in cursul saptamanii pot numai dupa 17,00,ca abia atunci scap de la servici,pana ajung acasa,un dus ceva,pe la 18,00-18,30,ar fi bine pt mine..sa-mi ziceti si mie cand si unde ramane stabilit,ok?
Multumesc pt raspuns,ange,cred ca o sa ma duc si eu la Ciufu pana la urma..si inca o intrebare,pt cele care sunt la Lutescu(ea,el,nu stiu daca mai conteaza)spuneti-mi va rog,la consultul din sapt 20-22,in fine,cat v-a costat eco,sau ce v-a facut..ce v-a facut mai exact?

Adriana S. -20sapt-
http://community.webshots.com/album/560678069PUQAgJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

fetele chiar daca nu am fost activa ca am santier in casa si stau la parinti unde nu am net(parintii locuiesc chiar la casa de cultura)cand e intalneala
ne primiti si pe noi?

Mergi la inceput