Gravidute si mamici de Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 14
bisous spune:
Angi, asa este nu poti rata burtica chiar daca t am vazut in poze si tu pe mine.Sunt asa exitata sa va cunosc , parca ma duc la examen,ride si sotul de mine
Nu stiti nimic de ina?
madaluta spune:
off..iar incep cu offf...
ce mult imi doresc sa pot veni si eu..ma rog laDD maine sa-mi fie mai bine k azi a fost rau de tot si inca mai este mai ales k cip vine de la serv pe la 21.30...
e a treia zi cand nu pot manca nimic...imi este rau si de foame, dar nu pot baga nimic in gura. beau apa rece, dar o dau imediat afara.si ma doare stomacul ingrozitor... abia astept sa treaca si ziua de maine si sa ajung la mama k sa il stiu pe darius in siguranta. Azi nici nu i-am putut face de mancare..I-am dat lapte fructe si pufuleti...
totusi sper k printr-o minune maine sa ma simt bine si sa vin la intalnire...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
AngeliquedeS spune:
Uffff, Mada, ce rau imi pare ca te chinui asa... numai cand va aud pe voi imi dau seama cat de norocoasa am fost ca nu am trecut prin starile astea! Si fiindca nu stiam cat de rau poate fi la inceputul sarcinii imi era ciuda ca nu trec si eu prin greturi... Daca chiar nu ajungi, mai bine stai acasa, intalniri oricum vor mai fi!
De Ina nu stiu nimic, si eu ma gandesc la ea!
Pupici,
Angelique 26+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
ina78 spune:
Buna seara. saru-mina ptr. grija.
Acum sint mai bine. A continuat singerarea insa picatura cu picatura, rozaliu. In final am sunat si am fost la dr. - la dantes.
Am facut eco normal, intravag. (sau cum s-o numi) si control.
Am venit cu pastilutze: Utrogestan 100, No-spa si acid folic. Si cu: repais, fara efort, stres.
Sint mai linistita. Inca picura dara parca mai putin. Ma durea si putin burta. Si ma dor ochii - am plins de m-am umflat.
Ce va mai intreb: UTROGESTAN-ul am citit pe prospect ca se recom,anda gravidutelor administr. vaginala. Pe reteta si la farmacie ne-a intrebat cum a spus dr. si el nu a spus nimic (cum sa iau) doar dozele, iar farmacista mi-a dat pastilutze.
Credeti ca ar trebui sa le schimb si sa am iau dupa prospect sa iau ptr. admin vaginala?
Nu le am deloc cu medicina, pastile, administrare. Si nu stiu ce sa fac. Mai dati-mi un sfat. Mi-e teama sa nu fac alta dandana.
Ne vedem miine la Tomis. Numai lata sa fiu ... si tot vin, pina la masina ma tirasc eu.
eu - Ina
- puiutul meu
AngeliquedeS spune:
Poti lua si pastilute. problema e ca de la pastile poi avea efecte adverse, de genul greturi si dureri de cap. Administrate vaginal nu te "bucuri" de aceste efecte adverse doar ca e recomandat sa le introduci seara inainte de culcare fiindca daca stai in picioare dupa aplicare, dupa ce se topesc, curg si nu se absorb complet. Deocamdata ia pastile fiindca le ai si vezi daca apar efectele adverse. daca apar, treci pe ovule. Si stai in pat!!!!
Pupici,
Angelique 26+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
andicu spune:
Hell0 mamici si burtici!
Mada, imi pare tare rau ca te simti asa naspa! las'ca trece si doar stii ce iese din asta! la dr ai fost? cand mergi?
Ina, sanatate multa tie si bebicului din burtik! stai cuminte in pat cat mai mult si cu trat. dat o sa treaca!
Kris,ti-a tot vazut pozele si esti tare frumoasa!
Of, fetelor, as veni si eu la intalnire dar n-am cu cine sa-l las pe Filip si e prea mic sa-l car in Tomis ! parca n-am curaj sa vin cu el si apoi, daca nu are stare, ce ma fac?!
Noi suntem bine, cumintei si dormim noaptea suficient cat sa nu ajunga mami zombie! puteti sa vedeti cat am crescut la semnatura! acum fug sa prind si eu un pic de somn pana la prima trezire care poate fi la 03.00, la 04.00 sau la 05.00..
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi
creem spune:
Buna, fetele...am intrat putin sa vad ce mai faceti si vad ca ati programat o intalnire super! Abia astept sa vad poze...eu de venit nu pot, din pacate!
Mav..asteptam vesti de la echo!
Ina..ai grija de tine, sa stai cumintica in pat, eu am luat utrogestanul vaginal, ca mi-era oricum tare rau.
Mada...stiu prin ce treci, ca am avut si eu stari groaznice in prima perioada (din pacate, au revenit greturile si acum, dimineata). Cred ca stii tu mai bine ce te ajuta, pe mine ma ajuta sa dorm pana mai tarziu, adica 8-9 dimineata, painea prajita si sucul de grefe. In rest...perfuzii, dar sper ca tu sa nu ajungi la ele.
Distractie placuta maine la intalnire!
32
ina78 spune:
Fetelor imi pare tare rau ca nu puteti veni toate.
As fi vrut tare mult sa av cunosc, sa stiu pe cine stresez eu proape zi de zi.
Tratamentul l-am inceput. Insa aseara am luat doar 2 pastile din 4, mi s-au parut rea multe 4, si iau 2 dim / 2 seara. Vad ca nu-mi este rau ... tare... parca mi-e usor greata si sint cam adormita. Insa per sa-mi revin in scurt timp.
Eu deja sint la serv. Si la programul de azi, cred ca la 17 vin direct. Ca apoi am niste cursuri seara.
Imi pare tare rau ca n-am lut de acasa aparatul foto. Er afrumos sa facem poze. Poate luati una din voi.
Eu sint scuzata, nu? Am inca ochii umflati de la plinsul de ieri.
Va pup si ne auzim.
eu - Ina
- puiutul meu
creem spune:
Ina poate ar fi bine sa le iei pe toate, totusi...eu luam 3 pe zi si a fost totul ok. Rau nu iti fac, ba dimpotriva ajuta embrionul sa se fixeze mai bine...problema e cu starile alea de greata si ameteli, somnolenta. Dar vezi si tu cum o sa te simti si daca ti-e rau ia-le intravaginal.
Ce vreme urata! Sper sa nu se puna vreo ploaie din aia cu bolboroci..
jojo_miha spune:
Fetelor am si eu o intrebare pt cele care ati nascut cu cezariana,dupa operatie cat stam la terapie,stam singure,nu poate intra nimeni la noi,ne aduce bebelusul?
Mihaela 36+Theodora Natalya
AMR - O SAPTAMANA