Gravidute si mamici de Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 10
alina_1980 spune:
fetele mele, oricine e binevenit!
treaba este ca se strica timpul deci cred ca treaba cu parcul(oricare dintre ele) cade! mie ora 5 vineri imi convine iar la locatie va las pe voi sa hotarati pt ca mie imi e indiferent eu oricum vin din navodari, pt ca eu aici lucrez si aici locuiesc!
Alina 9+
bebe
florin-a spune:
Alina si eu tot in Navodari locuiesc.Daca vei avea fetita si vrei iti pot opri din hainutele fetitei mele Ana-maria care are aproape 5 luni....mai economisesti banuti.
Daca esti interesata da-mi de stire si te ajut cu placere...sau oricare alte viitoare mamici de fetite din acest forum.
pupici cu sclipici
Florina si Ana-Maria(buburuza mea)Ana si Toto
alina_1980 spune:
da, florina, sigur, le vreau cu placere, numai sa fie fetita!pai nu le pastrezi pt tine, poate mai faci un bb si e tot fetita!!apropo cam la cat timp se vede sexul, eu stiam ca dupa 15 saptamani, la un eco bun! activeaza pm sa mai vorbim in particular daca si tu esti din Navodari!
Alina 9+
bebe
florin-a spune:
A si sigur ca imi mai doresc un bebe dar peste vreo 3 ani asa si tot fetita as vrea.Pai daca as strange cred ca o sa ma dea hainele afara din casa.Cat despre aflarea sexului la mine a fost un caz mai special ca bebelina mea a stat numai pelvin si tot asa am nascut-o si nu prea puteau dr sa vada sexul la echograf
singura care mi-a zis ca va fi fetita a fost dr cu care am nascut, in rest Ratiu si Gavrila au zis baiat
jojo_miha spune:
Vai intalnirea e la doi pasi de mine si nu pot veni,dar data viitoare voi veni si eu cu bebelina.
Mihaela 36+Theodora Natalya
madaluta spune:
Off, se strica vremea..deci intalnirea in parc pica...La mall ramane probabil singura varianta numai k nu prea voi putea sta mult cu darius intr-un loc. si mai ales nu cred k voi rezista mirosurilor de acolo. din nou azi mi-a fost f. f rau...Nici nu stiu cum ma voi descurca maine ....da cu ajutorul lui d-zeu iesim noi la lumina...
adryanala 23 de sapt am facut echo morfo si am platit 250 lei..nimic altceva. asta numai dc vrei sa faci. nu te obliga.poti face doar echo normala..
mav: pe unde umbli??toata ziua am sunat la tine, chiar si acum...da nu raspunde nimeni...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
AngeliquedeS spune:
Asadar a ramas intalnirea vineri la ora 5 la mall? Sau la 6? In spate acolo la nefumatori - Madaluta, nu miroase a mancare in partea aia Astept confirmarea de la voi si postez pe urma si dincolo la aspirante. Abia astept sa ne vedem.
Noi am fost azi la eco, e totul bine, bebele meu dormea si cand se intorcea dintr-o parte in alta ma izbea cu fundul hotarat de tot. Statea cu o manunta la capsor si avea o fatzuca de mor dupa el. Totule ok, lichid suficient, colul lung so inchis, placenta ok si avem 980 de grame, cu cateva zile mai mare decat graficul! Nu imi vine sa cred ce bebe grasunel avem! Sunt asa de bucuroasa ca totul este bine, scumpul de el, mititelul meu!
Pupici,
Angelique 26+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
bisous spune:
Adryana,eu mi am facut echo morfologica la 20 de sapt la bucuresti , la diagnosis si m a costat 350 ron dar nu este obligatorie cum ti a spus madaluta,la echo normala facuta bine afli tot ce trebuie.
Mihaiela,stai linistita ca o sa mai fie ocazii ,te asteptam cu tot cu printesa ta.
Mada,ai dreptate daca se strica vremea nu prea avem de ales ,ne trebuie un loc unde sa na ducem cu copii,la mall e super ok, ideea este ca daca ploua afara multi gandesc ca noi si o sa fie full de copii si parinti ,sper sa gasim loc.Facem rezervare
mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/10/2006
jojo_miha spune:
AngeliquedeS chiar ca e grasunel,Theodora mea la 26s si 4 zile avea 855 grame,dar baieti sunt mai mari,multe grame de acum in colo.
Mihaela 36+Theodora Natalya