Gravidute si mamici de Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Noapte buna , imi pica ochii in cap de somn ca am stat pana acum sa incerc sa pun niste poze cu moi, sper ca am reusit

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/10/2006
victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

buna dimineata!
din nefericire au avut dreptate astia de la meteo, nasoala vreme, ce facem, amanam pentu saptamana viitoare, poate se indreapta vremea si poate pot veni si mai multe fete daca stiu mai din timp!
bisous, mai incearca, nu se vad pozele!

Alina 9+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Fetelor, eu nu stiu despre care Mall vorbiti...?
Mada, la programul asta aglomerat al meu... zau daca mai stiu pe unde am fost ieri/ pe la ce ore.... Dar e clar ca am ajuns acasa pe la ora 22... Sper ca nu aveai ceva important sa-mi zici...
...Offf, sincer, nici eu nu stiu cum sa mai rezist, ca-s varza de oboseala... si casa mi-e vraiste si ma enerveaza ca efectiv n-am timp sa ma ocup si de problema asta....
Azi merg la dr si am emotii (va scriu eu dupa) si dupa-amiaza avem si sedinta cu parintii la gradi, unde nu stiu daca voi ajunge (desi ar trebui!), pt ca se suprapune cu cursul...
Angi, bebelinul grasun care te face fericita!

O zi...insorita si calduroasa va doresc! ...Si ca sa va inveselesc nitel:

In fata blocului avem un castan. Pe langa faptul ca pana acum a adunat kilograme buuuune de castane (pe care nu mai stim pe unde sa le depozitam), Sebi a descoperit "un secret" pe care mi-l spune soptit (sa nu auda si altii):
-Stii, mami, aici e un pom care are arici care ascund castane!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Buna dimineata,
Mav,e vorba de Tomis Mall ,sus unde sunt restaurante este si un loc de joaca pentru copii si mamele stau la mese sa ii supravegheze,sigur l ai dus si tu pe Sebi acolo.Multumesc din suflet pt carti .
Alina, daca e in interior nu este problema de vreme rea si daca ne intilnim acum nu inseamna ca n o mai facem foarte curand , ca doar vine iarna si o sa ne tot intilnim(nu concedii, nu distractii),o sa avem timp la greu.
Angi,astept sa te vad sa mai ne zici de chiriasul tau scump.

am stat ier 2 ore incercand schema cu pozele care nu sunt puse in nici o ordine, dar am zis ca daca ne intilnim macar sa stiti cum arat.Se vad , mai greu e drept , cind apare pagine cu not fount intri sus in stg in my account si pe urma in my albums(mai complicat , e tot ce am reusit)

victor

Mergi la inceput

Sorry , intri sus in stg in my shots si pe urma in my albums

victor

Mergi la inceput

bisous daca tu nu esti logata la ei si nu dai share la toata lumea, adica sa le faci publice, noi nu le vedem!!poate iti da mai multe relatii ina, cand apare, ca si ea tot pe site-ul acela are poze!

Alina 9+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata.

Vad ca ma pomeniti. Pe cine trebuie sa lamuresc (poate sa incurc mai tare) si cu ce?
Intru acum in album sa vad cum si ce se vede. hai ca-i dam de cap, sa mai modific si la mine ite ceva.
In primul rrind: albumul (sau albumele) cind le-ai facut aveai posibilitatea de a alege: public sau privat =- ai selectat ceva?

Fetelor... miine cred ca la 16.30 imi termin programul "impus" asa ca ... la ce ora ne vedem? ramine la Tomis Mall? La ultimul etaj? Ohoooo .... imi place e mincarica acolo... vrem acolo. La ce foame am... mereu in ultima vreme.
Va pup si revin.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Bisous adresa din semnatura ta este invalida.
Presupun ca ai posibilitatea sa faci ca mine: sa spui individual userul: INA2778 (in cazul meu de ex. ) si parola 0*6.
Si fiecare fata care doreste sa vada pozele sa dea logg-in sau sa dai o adresa in care sa fii loggata, insa conditia este ca albumele sa fie publice.
Intra te rog in semnatura mea - la Eu - ai sa vezi ca nu poti vedea decit niste poze artistice (acelea sint publice) insa prin loggare poti vedea si celelalte albume ale mele care sint private.
Nu prea stiu sa explic. Dar intreaba-ma te rog ceea ce nu ai inteles.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Buna ina,ai aparut pe calul tau alb sa ma salvez,
Cred ca am reusit de data asta , trebuie ca am stressat deja tot forumul , ma dau afara pana la urma.Tu ai o scuza ca ti e foame tot timpul , eu nu mai am dar sunt o pofticioasa, sotul meu spune tuturor ca crede ca suntem singura familie in care femeia mananca mai mult decat barbatul , eu ma supar dar asa este

Mergi la inceput

bisous imi pare bine de cunostinta! sunteti o familie tare frumoasa! sa va traiasca copilasii! vreau si euuuuuuuuuu, of, vreau tot 2 si nici macar nu e gata unu'!

Alina 9+
bebe

Mergi la inceput