FIV in Ungaria 21

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor! Va multumesc mult de tot pentru incurajari! Din pacate, nu am vesti prea bune, am avut doar un ovocit.. Se pare insa ca e bun, o sa vedem maine daca s-a format embrion si cum se dezvolta.
Zadori nu a stiut sa-mi zica o explicatie pentru faptul ca am reactionat asa de prost la tratament, dar acum oricum nu prea mai conteaza, as vrea sa fiu optimista, sper sa am motive, adica macar embrionasul asta sa se dezvolte bine.
O sa va mai spun cum evolueaza , daca nu pot sa intru eu pe forum, o sa va spuna Cornelia.
O sa scriu mai mult cand voi avea o stare mai buna de spirit..
Inca o data va multumesc mult pentru incurajari!
Va pe toate cu mult drag!

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor !
Mii de multumiri pt sustinere.
Deocamdata in z 4 de stimulare am patru folicului mari is patru mici, dr yice ca mergem spre bine, deocamdata pina miine am facut jumatate de decapaptyl si 112,5 gonal f, dar de miine voi lua jumatate de decapaptyl si 150 de gonal f. Dr zice ca si estradiolul mi-e in limite si chiar o sa trebuiasca sa creasca in paralel cu foliculii. Pe luni alta doanre de singe .........iar vinatati dar asta e, sa fie de bine restul nu conteaza. Sa speram ca vom venii acasa cu bebik.
va multumesc inca o data pt sustinere, si va doresc tutror numai bien si succese, de ex Kla sa ai multa bafta si sa te aud ca esti al purtator cu bebik. Eiiiiii ti-am zis sa nu te stresezi....dar tu....ai vazut ca rusii nu te-au ocolit.
Liana iti doresc si tien numai succes, las ca scapi de chsturi si vei vedea ca va veni si bebika. succes.
fetelor nu va mai insir pt ca sunt al internet al gazda si nu vreu sa profit pt ca mai am de scris si pe net, dar va doresc numai bien , sa aud vesti bune pe cind ne intoarcem cu Ioana acasa.
Va pup ep toateeeee

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ioana, fii optimista iubita, avem exemple de bebe dintr-un singur embrion! Mi-Ka stie ce spun! eu iti tin pumnii in continuare!
Magduta, bafta multa si tie! sa te vad pe listuta la burtici!
Kla, valabil si pt tine!
Liana, succes cu tratamentul si ma pregatesc sa incep sa-ti tin pumnii din 06 octombrie! de data asta o sa fie cu noroc pana la capat, o sa vezi!

tuturor!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

IOANAunul si bun!ma rog pt tine ca embrionasul sa evolueze bine pana maine apoi la tine in burtik si sa iasa un bebe frumos foc!

MAGDUTAstai super bine cu foliculi!multa bafta in continuare,stiu ca m-am stresat cu cm dar las' bine ca a venit si a si trecut deja!

LIANAdeci esti pe ultima suta de metri si tu,mult succes si sa dea DD la anul sa impartim pareri despre pampersi,hainute,camere de bebei etc!

eu peste cateva minute incep stimulareafac 150 ui gonal+1/2 decapeptyl.punctia probabil va fi pe 3 oct daca totul va fi ok!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ANDICUsa sti ca m-am de bebe FILIPsi de mumusetile lui PUSSI

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

liana eu iau duphastonul unul dimineata si unul seara
la mine dupa prima tura sa stii ca s-au micsorat chisturile,asa ca succes
ioana ma rog pentru embrionas sa creasca mare
va pup pe toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ioana unul bun si lipicios!
Moni imi dai un PM peste 6 zile... ca precis o sa uit... nu putem mai nou decat sa dormim si sa manacam ... in rest nu te poti baza pe mine!
kla sa fie intr-un ceas bun su rezultate bune si cel putin 1 bucata la mami in burtica.... vezi ca eu zic ca vor fi 2
magduta tinem pumnii si nu te mai plange de vanatai si de sange... important e rezultatul! bine ca estradiolul e in limite!
andicule voi cum sunteti? va mai treziti noaptea sa papati? Vreau poze mai proaspete!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

ioana, conteaza sa fie unul bun si norocos! doamne ajuta sa ramana lipit de burtika ta 9 luni. sa ai incredere in sansa ta!
magduta, foarte bune vestile, premisele sunt bune si asa va fi si rezultatul final! tin pumnii in continuare.
liana, si eu stiu ca duphastonul se ia 1 dim. si 1 seara. vei vedea ca va disparea chistul si vei avea unda verde la bebik. tin pumnii si pt. tine.
pussiX3
kla, succes si
cornelianeli, moniland, nusy, maritof, andrao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

ioana, magduta, multa bafta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Multumesc la toate pt informatii..asa o sa'l iau..cornelia zici ca s'au micsorat de la el?hmmmm io m'am speriat ca mi'a dat sa iau ca io ma gandeam la CM sa nu mi'l micsorezeda vaz ca tu zici ca'i bun..atunci e bun..iau si io
ioana stai linistita..unu si bunnnnn..asculta la mine..te pup si tin pumnii stransii..stransii..
liliiiiiiiiiiiiiiiii poate vezi cat tip pe'aci..hai fatooo ca sunt curioasa ce'ai facut..da si tu un semn..nu'ti pare rau si de plamanii mei?ma lasi sa tip in halul asta?
magduta ti'am zis ca o sa fie bine..baftaaa multa..hai ca mai ai putin..tin pumnii..
ramonaaaaa cred ca deja ai facut punctia..cum e????marti sau miercuri faci ET????? ziii odata ca sa stiu cand tin pumnii..te puppp
legaturilorrrrrrrrrrr m'as mira sa uitativa puppp
andicu asa sper si io
Moni te puppp multam frumos..da de tine nu zici nimik?ce mai faci?
Chiara te pup..sper si io sa dispara..
kla te pupp..ai vazut ca te las pe tine prima??da vin in forta dupa tine..repede..repede..ca sa te ajut la pemparsi

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput