FIV in Ungaria 21
Raspunsuri - Pagina 16
cornelianeli spune:
buna
kla super productie,ai fost fata harnicuta
da,dupa indelungi comentarii si muuuulte mail-uri am definitivat schema:nu fac inhibare si in ziua 2 ma prezint frumusel la clinica,repet hormonalele la ei si in baza lor mi se va da trat. de stimulare
magduta pumnii stransi inca de pe acum pentru luni
va pup
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
kla78 spune:
bun CORNELIAatunci pe cand va fi ziua 2????hai ca vreau sa umplem paginile de la odisee!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
cornelianeli spune:
kla ziua magica va fi 24 noiembrie...doamne ajuta abia astept
Daisey
crisis81 spune:
Am si eu vesti mari. Pe data de 12 octombrie la 8 dimineata trebuie sa fiu la Szeged pentru analize si eco.
Plutesc. Dnsez de fericire. Deja dau vestea la toata lumea.
kla78 nu prea eram impreuna cu verisoara, asa ca degeaba aveai numarul oricum. M-am plimbat si m-am intretinut mai mult singurica. Lasa ca fac eu galeria inaintea ta.
pussi ce fac tustele azi? Sunt cumintele? Presupun ca esti cuminte in pat de n-ai scris pana la ora asta.
cornelianeli sigur noiembrie? Nu octombrie? Nu vreau sa fiu singura acolo.
Andicu e minunat baietelul tau. Ii stiu pozele artistice pe dinafara.
Deci....cine e pe la Szeged in aceeasi perioada cu mine?
Pupici pentru mamici burtici si viitoare burtici.
www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras
cornelianeli spune:
cris as veni si eu cu tine....
dar nu pot,trebuie sa-mi astept sotul
am vazut pozicile sunt superrrrrrrrrr
Daisey
sunshine4ever spune:
ciao fetelor.
Vin si eu cu vesti bune, endometrul e de 11 iar folicului multi si ep o parte si pe alta de la 15 la 19 mm , deci miine seara ovitrelle si pe luni dimineata la ora8,30 ora ungariei fac punctia. Sper sa fie de bien, Doamne Doamne trebuie sa ne ajute, asta si pt tine Kla care vei face imediat dupa mine. Crisis daca as fi inceput mai tirziu stimualre cu mine te-ai fi intilnit dar asa chair de nu imi face pe miercuri Et pe joi ma gindsc sigur asa ca vom fi deja acasa pe cind tu vi. Dar fi fara grija , fara stres si trebuie sa reusesti.
Fetelor va pup va multumesc din suflet pt pumnii strinsi si pt sustinere, sa ne ajute Doamne Doamne pe toata lumea.
Va pup inca o data si ne reintilnim cu bine.
in asteptarea unui ingeras
pussi spune:
magduta super productia! hai ca nu mai e mult!
kla suntem cu pumnii stransi... stai foarte bine!
ioana cred ca la ora asta esti e bine ca taticul iti ofera tot confortul!
crisis0 super ce trece timpul!Am vazut si pozele! tot acasa e mai bine!
liana tot chefuiesti??
cornelia si eu pe 24.11 as vrea sa nasc dar sa treaca octombrie... si hotarasc fetele!
eu nu ma simt bine, am inceput sa vomit din nou... acum sa vedem... o luna oricum stau si internata numai sa duc fetele la greutatea de 2 kg!
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
sunshine4ever spune:
Pussi asa zic si eu , si dr-ta e multumita. Ceea ce imi doresc sa si reusesc. Te pup si aveti grija de voi si pupa tustele si din partea mea sa fei cuminiti in burtica pian la termen.
in asteptarea unui ingeras
ioana_p76 spune:
Azi e prima zi dupa transfer cand ies si eu afara putin si am iesit doi pasi pana la internet, la doamna la care stam noi la pensiune.
Nu stau mult, am citit putin din urma, dar recuperez eu cand ajung acasa!
Eu sunt bine, dupa cum v-a zis Magduta, tati are grija multa de mine si de bebic, ma simt f. bine. Luni plecam spre casa, nu am mai vrut sa stau pana la test sa evit stressul.Si mi-e dor si de animalutele mele.
Va multumesc inca o data pentru incurajari, va simt foarte aproape de mine, chiar daca nu am avut cand sa citesc, faptul ca magduta imi spunea in fiecare zi ca ma incurajati si ma pupati conteaza f. mult!
Si acum desi cu intarziere, Liana iti uirez LA MULTI ANI, sa fii fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele, pentru ca meriti!
Daniela iti doresc nastere usoara si micuta Alexandra sa fie sanatoasa si sa va faca cei mai fericiti parinti!
Andriuscha am vazut ca ai intrat si aici si iti multumesc mult de tot ca te gandesti la mine!
Ramonace face colega mea de punctie si ET?
Fetelor, v-as scrie fiecareia in parte, ca mi-e tare dor de voi, dar nu mai stau, ma intorc in patutul meu, o sa va scriu mai mult cand ajung acasa!
va cu mult drag!
Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
internet spune:
Adela multumesc mult. Am vazut ca nu ai uitat
Pussi stai cuminte, nu patesti nimic daca stai o luna in spital, eu am stat doua si nu imi pare rau. Daria a meritat tot efortul. Azi am fost la Tm la vaccin. Va pupam
Liana eu si Daria am fost 10 zile oltence . Te pupam
Magduta, Ioana
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos